iako ne volim laibach, ovo ce biti velik dogadjaj, definitivno. e moram konstatirati samo kako je 'life is life' izmasakrirana do boli od strane laibacha, jbg.
To sto su se jedno vrijeme tamo odrzavali svatovi ne znaci da je Seceranski dom sala za svatove...
Dom ima veliku binu sa svom popratnom infrastrukturom (sank, garederoba za izvodjace,
wc-i, parkiraliste, itd.) za odrzavanje raznoraznih kulturnih dogadjaja...
razglas & light ce raditi Tobler koji je radio i na zadnjem koncertu Laibacha u dvoristu
Vege u sklopu UFO-a pa svi koji su bili znaju kako je to zvucalo i izgledalo...
hvala svima na podrsci, a uvijek ce biti netko kome ce nesto smetati...
budite zahvalni sto uopce dolaze u Osijek...
_________________ "You can run, but you can't hide!"
Ma slušaj Sly, sve 5 ja sam valjda najzahvalniji što uopće po 3 puta dolaze u Osijek, ali mora se priznati - prostor je za takve legende stvarno malo neprimjeren.
Ja kad sam bio u STUC-u na prvom koncertu, prije dobrih 20 godina, pa to je bio razglas i light show, laseri i perverzije, da su tada među rijetkim izvođačima imali tako organiziran scenski nastup.
Vega, isto tako.
I sad kad to dvoje usporediš i ove fotke (što sam stavio gore iz Ljubljane, gdje su imali cijeli orkestar iza sebe), možeš reći da smo prije 20 godina i 2005. imali kakav takav prostor, ali daj molim te - Šećeranski?
Ipak, ja sam svoju kartu kupio i dolazim, unatoč svemu...))
a je malo je šećeranski dom smiješno mjesto gdje će biti konc al jbg bolje išta neg ništa,sam kužim da će biti vrhunska gužvara,neće biti kao 2005,iako ću ih pogledati i na Harteri u 6 mjesecu ovo se nemože propustiti,glavno da odsviraju moju omiljenu i ja već zadovoljan
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE
legaos je napisao/la:
Ja kad sam bio u STUC-u na prvom koncertu, prije dobrih 20 godina, pa to je bio razglas i light show, laseri i perverzije, da su tada među rijetkim izvođačima imali tako organiziran scenski nastup.
Vega, isto tako.
pa koliko ja znam svatovi se i sad odrzavaju u Studentskom centru!
a i napisao sam za stage da ce biti tehnicki opremljen po svim njihovim uvjetima koje
u Osijeku moze ispuniti jedino Tobler pa zato nemoj jos prenagljivati s ocjenom
prostora i pozornice dok to ne vidis i ne cujes...
a Vegu smo isto mi radili...
legaos je napisao/la:
I sad kad to dvoje usporediš i ove fotke (što sam stavio gore iz Ljubljane, gdje su imali cijeli orkestar iza sebe), možeš reći da smo prije 20 godina i 2005. imali kakav takav prostor, ali daj molim te - Šećeranski?
mislim da je smijesno nas koncert i bilo koji njihov koncert usporedjivati sa ovim u
Cankarjevom domu, posto je to bio poseban projekt koji su oni sami organizirali
u suradnji sa filharmonijskim orkestrom RTV Slovenije...
http://www.laibach.nsk.si/volkswagner/
_________________ "You can run, but you can't hide!"