Autor |
Poruka |
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
Iblis je napisao/la: ›
Super je bilo prošle godine ide se i ove..
Koliko je upad ove godine?
|
25 kn.... piše u tekstu... |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
|
Iblis Ukupno postova: 12 Spol: Žensko
|
He he..tnx što mi pročitao |
|
|
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško
|
|
|
|
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol: Muško
|
Odlično bilo, iako sam došao tek oko 8, taman na paljenje broda, ali nagodinu riješiti možda nekakav kampić, i recimo nek bude do 2,3,4 u noć nekakva svirkica kao što je i bila, samo nek je duže. U tom cilju, možda tempirati sa subotu.
Pozdrav i hvala svima koji su sudjelovali u Slami.
Ludi biciklist |
|
|
|
|
|
dund0 Ukupno postova: 139 Spol: Nebitno
|
bilo je odlično i hvala svima na "navijačkoj" atmosferi na koncertu
pozdrav od Zlatne Mreže |
|
|
|
|
|
Moira
Ukupno postova: 344 Spol: Žensko
|
PREPREPREPREDOBRO!!!! Svaka čast!!! |
|
|
|
|
|
fallen-angel
Ukupno postova: 225 Lokacija: osijek Spol: Muško
|
25 kuna je 25 kupa previše za ulaz na tu sramotu
osim one barke tamo se nalazilo još 5-6 manjih figurica koje su bile daleko od necega cemu se treba diviti
druga stvar mene samo zanima odakle vam informacija da je to bilo u Lug-u, to je nekih 5-10 km prije luga |
|
_________________ We shall never surrender !!!! W.C. |
|
|
|
dund0 Ukupno postova: 139 Spol: Nebitno
|
he he...care...velika ti bila očekivanja izgleda nema veze...100 ljudi, 100 mišljenja...među 2500 zadovoljnika, nađe se i jedan nezadovoljni...ali i to se cijeni... |
|
|
|
|
|
mmajdan2
Ukupno postova: 28 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
fallen-angel je napisao/la ( Pogledaj post): ›
25 kuna je 25 kupa previše za ulaz na tu sramotu
osim one barke tamo se nalazilo još 5-6 manjih figurica koje su bile daleko od necega cemu se treba diviti
druga stvar mene samo zanima odakle vam informacija da je to bilo u Lug-u, to je nekih 5-10 km prije luga
|
definitivno se slazem, dolazim svake godine i lijepo i originalno jeste, ali je pre-pre skupo...
realna cijena za setnju po strnistu je 5-10 kn....
također, ovogodisnje skulpture i nisu bile nesto osobito, puno ljepse i umjetnickije su bile prethodnih godina... |
|
_________________ M. |
|
|
|
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol: Muško
|
Pa nije samo "brod" i "figurice" ono od čega se cijena sastoji, pobogu!!! |
|
|
|
|
|
erich Ukupno postova: 40 Spol: Nebitno
|
"preskupo"-ekipa
decki nemojte se ljutit, ali ako je to tebi setnja po strnjaku onda naravno da je preskupo,.. no, na tom polju je bilo oko 20 skulptura, 10+ razlicitih glazben-scenskih nastupa itd itd,..
kakav god da imate ukus za sat i pol u kinu platite maltene istu cijenu,..
a sta se "umjetnickosti" skultura tice,... hihi... meni osobno je npr. Repa jedan od najboljih radova od svih slama do sada,.. tako da smatram da je itekako kvalitetan ishod ovogodisnje slame i svih radova.
|
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Agree, Slama je "hodanje po strnistu" koliko je i Picassova slika "bojom posprican komad razapetog platna".
Svejedno, prostora za napredak uvijek ima. Za pocetak - jasnije definirati prodaju soka od bazge. Ocito da ga je bilo, ali na kojoj god tocionici da sam pitao - ribe [pipnicarke] nisu imale pojma da se toci i bazgin sok. Ne znati toci li se bazgin sok ili ne is NOT COOL. Na kraju sam pio vodu [cola sucks, pivo + sunjara = glavobolja].
Jazz bio prejeben, kao i ekipa poslije njih... cini mi se da je ostalo jos neispucanog programa, sto znaci da bi iduce godine sam program mogao poceti ranije...
Sve u svemu, nesto bolje, nesto losije u odnosu na proslu godinu, ali generalno - sve bolje i bolje... ;-)
Thumbs up za projekt! |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
Dobro je da se nesto dogadja u okolici Osijeka, bilo je zanimljivo.
Da upute za mjesto dogadjaja su katastrofalne kao da je organizator iz Rovinja
No pošto nema 300 automobila odjednom parkiranih u Kopackom nije bilo tesko naći polje.
25 kunića nije realno, uz sve silne sponzore realna cijena je oko 10 kn, toliko je i upad u ZOO ako se ne varam. Sadržaji i eksponati ili kako god 7/10 moje skromno misljenje da ja prošle godine bilo bogatije.
Vol je bio za 10/10, ali pola litre vode i pola litre gemišta nije srazmjerno mislim zalim one koji ne piju.
Al posto sam se prošvercao unutra meni je bilo super pa se vidimo i na godinu. |
|
|
|
|
|
mmajdan2
Ukupno postova: 28 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
što se tiče skulptura, prošlih godina su bile sasvim sigurno bolje i vidjelo se puno više uloženog truda, sad se to previše komercijaliziralo...
... uz što manje truda doći do što više novca...
osim toga, imamo običaj svake godine doći dan ranije i sve pogledati - besplatno... i taj dio je prelijep...
... ove godine na samu proslavu dođosmo u 19,00 sati i zadržasmo se tek pola sata (iz osobnih razloga, ali svejedno) pa je 50,00kn koliko smo dali za ulaz sigurno preskupo... al drago mi je što smo skupo plaćene ulaznice ustupili paru biciklista koji su došli u 19,35... |
|
_________________ M. |
|
|
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: Nebitno
|
Bilo mi OK, šteta što nisam došao ranije .... voletina odlična, zabava super .... poznajući cijelu ekipu siguran sam biti će i bolje |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
|
|