Autor |
Poruka |
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol: Nebitno
|
Iskreno se nadam da nema veze s istinom ali prije koji tjedan sam čuo priču da će Bubi (pokroviteljstvo grada) dati dvoranu za koncert ali da Čolić prije toga malo zapjeva na nekoj njegovoj privatnoj zabavi(rođendan ili tako nešto). E sad ako netko zna kad je rođen naš gradonačelnik ili njegova žena možemo skontati jel ima imalo istine u tim "informacijama".
|
Hahaha. A U2 ide pjevati u Tomislavgrad.
Nešto s epočne događati u gradu na glazbenoj sceni, ali očito ni to da ne valja. |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
koliko su bile karte u ZG?
|
130-150 kn |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
eseker
Ukupno postova: 649 Lokacija: moja radna soba Spol: Nebitno
|
GS piše da je cijena karata od 120 do 300 kuna. Ko da je Pavaroti |
|
_________________ šorom šajke a niz Dravu čeze |
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško
|
Clanak je nadopunjen informacijom o cijeni karte. |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
treba otic na ovo samo zbog MILF-ova,op op!!! |
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|
|
|
pennywiser Ukupno postova: 73 Spol: Nebitno
|
Kako ono ide... Di ste pičke stigo Zdravko Čolić!
|
mislim da je Škender, ne Čolić |
|
|
|
|
|
Alnea Ukupno postova: 108 Lokacija: susjedstvo Spol: Žensko
|
....i ja bih na koncert ))))))))) hocu kartu....jedna zelja ispunjena, sad imam jos jednu-ovaj koncert... |
|
_________________ U mojoj glavi sve izgleda bolje, tamo je sve sto pozelim moje! |
|
|
|
Alnea Ukupno postova: 108 Lokacija: susjedstvo Spol: Žensko
|
imam kartu za koncert jeeeeee )))))))))))))) jos jedna zelja ispunjena...ah |
|
_________________ U mojoj glavi sve izgleda bolje, tamo je sve sto pozelim moje! |
|
|
|
lea50 Ukupno postova: 67 Spol: Nebitno
|
|
|
|
lea50 Ukupno postova: 67 Spol: Nebitno
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
hu d fak iz ZČ!?! mora da je nešto toliko loše da sam to davno potisnuo u podsvjest
|
...joj, joj - jedinica iz zalaganja.... ...ako već ne znaš tko ZČ, morao bi znati bar za Lokice |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Ja nisam dobila jer sam slala svaki dan jaako puno puta, dok nisu napisali da se smije samo jedamput. Nisam znala da se ne smije više puta...da je netko rekao, možda bih sad bila među sretnim dobitnicima DVD-a, ali nema veze, sad znam da ako više od jedamput pošalješ, da su ti šanse za osvajanje kao i na lotu, hehe. Ma šaalim se ja malo, ali samo da su napisali, znam za ubuduće. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
Ja nisam dobila jer sam slala svaki dan jaako puno puta, dok nisu napisali da se smije samo jedamput. Nisam znala da se ne smije više puta...da je netko rekao, možda bih sad bila među sretnim dobitnicima DVD-a, ali nema veze, sad znam da ako više od jedamput pošalješ, da su ti šanse za osvajanje kao i na lotu, hehe. Ma šaalim se ja malo, ali samo da su napisali, znam za ubuduće.
|
tebi nekad bude baš jako dosadno u životu, jelda? |
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
|
|
|
|