Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Dino Merlin u Osijeku - [galerija fotografija]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Provokator

Ukupno postova: 1500
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 27.09.2009. 4:39 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

dino_bno je napisao/la:
besprizorni je napisao/la :
nije to pljuvanje nego je žalosno da se ne dovodi nešto kvalitetno. moje mišljenje je da ima puno kvalitetnijih izvođača od Dine Merlina, a kako je trend da se grad iz godine u godinu sve više poseljačuje neće me čuditi ako koncert bude rasprodan. a ti stipice7 malo skrati jezičinu i probaj bez vrijeđanja nešto napisati. forum i služi tome da se nešto komentira bez obzira što netko misli o tome.

sta ti imas protiv merlina? i ostalih pjevaca s podrucja balkana? Velika vecina to slusa i zato se takvi izvodjaci i dovode, sta ce dovest one tvoje metalce il sta su vec kad nece bit tolko ljudi ko na ovim koncertima

jesi ti isto jedan od onih što misli da cajke nisu za seljake ?

Ukupno postova: 103
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 27.09.2009. 9:31 
Naslov:  

Ne znam zasto se prepirete i zasto ste dosli na temu cajki. Dino Merlin je jedan vrlo dobar pjevac, cijene ga i mladji i stariji. Tko zeli otici, otici ce, a tko ne, ne ce i dobro. Mozda jednog dana bude ponude i za one drukcijeg izbora glazbe.

Ukupno postova: 2078
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 27.09.2009. 9:54 
Naslov:  

upravo tako..ja ga ne volim jer mi je totalno fuj..ne kao pjevač.. politička strana... ali ako netko voli njegove pjesme..nek prave koncert..pod uvijetom da se ne prave sranja..u ovom slučaju neće... Neka dovedu i korn što se mene tiče... samo neka nekog dovedu... Koga bi vi? beyonce u dvorani gradski vrt?? Tamo ne stane njezina pratnja, a kamo ona:-D

Ukupno postova: 539
Post Postano: 27.09.2009. 9:54 
Naslov:  

gum099 je napisao/la:
aj ovaj ću put pokušati biti pristojniji...

u zg su ove godine bili soulfly, slipknot, i još hrpu kvalitetnih svirki po klubovima, dolazi im the cult za par dana. varaždin je imao prej*ben radar fest....

pobogu zdravko čolić i dino merlin????

ja bi se na tvom mjestu zapitao...
btw ako ti se tolko svidja zg pa koji klinac radis u os??? a mos i u varazdin samo da je manje takvih...

Ukupno postova: 431
Post Postano: 27.09.2009. 10:25 
Naslov:  

gum099 je napisao/la:

u zg su ove godine bili soulfly, slipknot, i još hrpu kvalitetnih svirki po klubovima, dolazi im the cult za par dana. varaždin je imao prej*ben radar fest....

merlin mi nije ni blizu broj 1 izbora za koncert, al za njega ću izdvojit 100 kn pa kud puklo, al da dođe neko od ovih što si ti nabrojo lagano bi ignoriro sve jer je to obrnuto proporcionalno različita glazba i neko nešto voli...fala bogu da nismo svi isti.. kolko god tebi bilo to prejebeno ima ljudi kojima nije... dakle budi stpljiv dok neko nekad jednog dana od tvojih obljubljenih ne dođe u osk a dotle imaš vlak, bus, kamion, avion, bicikli, role pa fino putuj po drugim gradovima...a ljude koji će ić na merlina pusti da na miru budu sretni jer idu na za njih prejeben koncert i uživaju, a ne da se moraju prepirat s takim nekim uvijek nezadovoljnim ljudima...
...i da, ovaj me topic neodoljivo podsječa na topic na kojima se komentiro morales...tipa: meni je on prekomercijala, bolje da su doveli onog, ovog, moju strinu i ša ti ja znam - a opet je bilo puno dvorište vege i par tisuča ljudi se odlično zabavilo bez obzira na njihovo k*njanje.
zato budite rađe sretni da dvorana konačno prestaje zjapit prazna i da će se u njoj okupit nekolko tisuča ljudi koji će se izguštat.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
1step2far

Ukupno postova: 3262
Post Postano: 27.09.2009. 10:35 
Naslov:  Re: Dino Merlin u Osijeku

Rado bih došla na koncert, možda i budem.

Ukupno postova: 33
Post Postano: 27.09.2009. 10:50 
Naslov:  

besprizorni je napisao/la:
nije to pljuvanje nego je žalosno da se ne dovodi nešto kvalitetno. moje mišljenje je da ima puno kvalitetnijih izvođača od Dine Merlina, a kako je trend da se grad iz godine u godinu sve više poseljačuje neće me čuditi ako koncert bude rasprodan. a ti stipice7 malo skrati jezičinu i probaj bez vrijeđanja nešto napisati. forum i služi tome da se nešto komentira bez obzira što netko misli o tome.

Ovo ljeto jedna pulska arena u kojoj nastupaju svjetski poznati izvođači ugostila je i Merlina, i pazi ovo bila je puna i ljudi su bili oduševljeni...zasto bi onda osječani bili seljaci???

DARCHO

Ukupno postova: 242
Post Postano: 27.09.2009. 11:31 
Naslov:  

ma nek dođe i meri cetinić,ak će napunit dvoranu i strpat novce u gradsku blagajnu,to je jedino što nam treba,da nebi dvorana postala gradska šupa,bar su se pokrenili s koncertima, sam da mi ne budu one folk parade tamo, jer to dno dna najbolje nek bude na smetlištu.

Ukupno postova: 706
Post Postano: 28.09.2009. 11:55 
Naslov:  

besprizorni je napisao/la :

Sarajevo, Dubrovnik, Pula, Frankfurt, London. Meni se sviđa nastaviti niz sa Osijekom.
A da...Ti svi gradovi su se poseljačili Laughing

kyx

Ukupno postova: 1524
Post Postano: 28.09.2009. 12:28 
Naslov:  

nabrojite 5 njegovih pjesama bez otvaranja youtubea,wikipedije itd...

Ukupno postova: 6288
Post Postano: 28.09.2009. 12:35 
Naslov:  

...hm, mjesečina...pa ona neka novija koja spominje švicarsku....i dalje ne znam, shame on me....
...ali, kako god - ne bih ga stavljala u kategoriju bezveznjaka, iako to nije mjuza koja slušam....on je pop pjevač koji je u stanju napuniti velike dvorane bez problema....kao i zdravko čolić ili recimo toni cetinski i tak to....

Ukupno postova: 268
Post Postano: 28.09.2009. 12:49 
Naslov:  

gum099 je napisao/la:

ako ti se ne sviđa nećeš ići i stvar riješena!

evo prijedlog za admine. napravite anketu u kojoj bi se forumaši izjasnili koga bi željeli vidjeti i čuti u osijeku i koliko bi novaca izdvojili za ulaznicu.

zla_tratinčica

Ukupno postova: 1330
Post Postano: 28.09.2009. 13:00 
Naslov:  

zašto se svi čudite, poznata je stvar da su svi organizatori u osijeku koji imaju priliku organizirati nešto ovako veće žešći čobani koji idu na zicer i uvijek dovode fosile na samrti zato jer znaju da će im se oni isplatit.. opet kad ih gledam s druge strane kao biznismene, skidam kapu. punite si džepove, umijeće je zaraditi, ali ne pričajte onda da će se jesen u osijeku "ukrasiti"..

Ukupno postova: 2887
Post Postano: 28.09.2009. 13:11 
Naslov:  

zla_tratinčica je napisao/la:
zašto se svi čudite, poznata je stvar da su svi organizatori u osijeku koji imaju priliku organizirati nešto ovako veće žešći čobani koji idu na zicer i uvijek dovode fosile na samrti zato jer znaju da će im se oni isplatit.. opet kad ih gledam s druge strane kao biznismene, skidam kapu. punite si džepove, umijeće je zaraditi, ali ne pričajte onda da će se jesen u osijeku "ukrasiti"..

samo malo, želiš reći da je ovo loša organizacija? ... dvorana će biti puna, puna ljudima, puna obožavateljima koji će kupiti ulaznice, znači da ipak ima ljudi koji vole ovu vrstu glazbe, kao i glazbu Zdravka Čolića...čemu onda takva negativnost?!?...možda nagodinu se organizira nešto i po tvojoj volji, i volji svih koji su sada nezadovoljni....

kako god, meni je drago što nema na vidiku koncerta Let3...

U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV
zla_tratinčica

Ukupno postova: 1330
Post Postano: 28.09.2009. 13:15 
Naslov:  

zeros je napisao/la :
zla_tratinčica je napisao/la:

samo malo, želiš reći da je ovo loša organizacija? ... dvorana će biti puna, puna ljudima, puna obožavateljima koji će kupiti ulaznice, znači da ipak ima ljudi koji vole ovu vrstu glazbe, kao i glazbu Zdravka Čolića...čemu onda takva negativnost?!?...možda nagodinu se organizira nešto i po tvojoj volji, i volji svih koji su sada nezadovoljni....

kako god, meni je drago što nema na vidiku koncerta Let3...

tko je spomenuo lošu organizaciju!? rekao sam da se ovo radi zbog para i zbog ničeg drugog i da me živcira kad se piše da će se jesen "ukrasiti" ovim koncertom kad je jedino što će se ukrasiti džep organizatora. Very Happy

Skoči u forum: