Autor |
Poruka |
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
bilo dosta dobro, atmosfera prvih 20-ak metara od bine fantastična, živciralo je to što je bilo more ljudi koji su se raspričali ko da su došli na kavicu a ne na koncert |
|
|
|
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol: Muško
|
Neću komentirati koncert, ukusi su različiti, ali ću reći ovo: pušači, stvarno ste stoka! U onakvoj gužvi palit cigaru, još se s njom proguravat, stvarno jadno.
Mislim da bi, u ovakvim slučajevima, gazda trebao zabraniti pušenje, jer nitko sigurno ne bi propustio koncert zbog zabrane pušenja, a bilo bi daleko ugodnije biti unutra. |
|
|
|
|
|
mladunce
Ukupno postova: 339 Spol: Nebitno
|
kad je poceo koncert jucer? da znam kad ce pocet danas otprilike... |
|
|
|
|
|
Dylan
Ukupno postova: 818 Lokacija: New York Spol: Muško
|
mladunce je napisao/la: ›
kad je poceo koncert jucer? da znam kad ce pocet danas otprilike...
|
22:45 |
|
_________________ People are crazy and times are strange
I'm locked in tight, I'm out of range
I used to care, but things have changed |
|
|
|
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Mladjo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
bilo dosta dobro, atmosfera prvih 20-ak metara od bine fantastična, živciralo je to što je bilo more ljudi koji su se raspričali ko da su došli na kavicu a ne na koncert
|
ozvucenje - pusiona. Da zvuk raspali, mogli bi oni pricati kolko hoce...mos mislit kak je tek izgledalo tamo kod stepenica. Posteno culo nesto pjesama koje je publika otpjevala....
Za mene - razocarenje i veeelika steta!
btw: ne znam kak je to inace, ali ne mogu vjerovati da zvuk ne moze bolje!?!?!? |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
cuj ja sam bio nekih 10-ak metara od pozornice i sve se čulo sasvim pristojno. na početku je nešto štekalo al poslije je bilo sve ok. |
|
|
|
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
iza... na stepenicama pored tonaca.. pusiona - valjda ne moze bolje kada njima nije smetalo....
a nist... u prve redove drugi puta |
|
|
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
|
|
|