Autor |
Poruka |
Kodrann
Ukupno postova: 521 Lokacija: Between shit and piss... Spol:  Nebitno

|
jel uvjet kad si na pank koncertu da moraš bit pijan i povraćat?
|
da
jel uvijet doc na metal/pank koncert i razbit nekom nos u sutci?
|
ne, ali bez krvi nije to to. znači poželjno je. ja sam sam bio krvav koliko puta i sve super.
šalu na stranu, poanta je ta da se zabavljamo bez da drugome radimo štetu  . nadam se da će osijek dobit, čak sam i ramzišljao o odlasku na tekmu al mislim da ipak neću, bio sam sad protiv zagreba btw. niš dečki zabavite se tamo, navijajte i nemojte sranja radit!  |
|
|
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
jel uvjet kad si na pank koncertu da moraš bit pijan i povraćat?
|
da
jel uvijet doc na metal/pank koncert i razbit nekom nos u sutci?
|
ne, ali bez krvi nije to to. znači poželjno je. ja sam sam bio krvav koliko puta i sve super.
šalu na stranu, poanta je ta da se zabavljamo bez da drugome radimo štetu  . nadam se da će osijek dobit, čak sam i ramzišljao o odlasku na tekmu al mislim da ipak neću, bio sam sad protiv zagreba btw. niš dečki zabavite se tamo, navijajte i nemojte sranja radit!
|
evo konačno jedan normalan |
|
|
 |
russell
Ukupno postova: 317 Lokacija: v.lj.b. Spol:  Muško
|
ma ofkors,ja i idem samo na metal i pank koncerte,ali me zivcira kad se nadu intelektualci koji svaki put moraju srat nes bez da ih je neko nes pito,i sto svaki put netko ko navija za osijek mora bit poluretardiran |
|
_________________ fakofbolan |
|
|
 |
Kodrann
Ukupno postova: 521 Lokacija: Between shit and piss... Spol:  Nebitno

|
ma intelektualci su ti isfrustrirani što su još prije 15 godina uspjeli prepuknut kožicu na glaviću al još uvijek nisu uspjeli nikome pokazati haha |
|
|
|
|
 |
punk urac
Ukupno postova: 233 Spol:  Nebitno
|
neki intelektualac je rekao da je napad najbolja obrana ... |
|
_________________ wish you were beer..  |
|
|
 |
Brick Top
Ukupno postova: 708 Spol:  Muško
|
Nekad se za 40kn išlo u Veliku (ili čak i manje), 50-60 je bilo do Zagreba, Varaždina itd....  |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol:  Nebitno

|
ja mislim da su ti koji pričaju protiv navijača i govore kak oni sam razbijaju i rade štetu, zapravo oni koji se navijača boje i oni koji se useru u gaće kad spomeneš Kohortu pa onda kažu joj to su klošari, štetočine, bla bla, sam da bi se osjećali bolje, a u životu nisu bili u kontaktu s nekim iz dotične skupine pa vidili da su to carevi i da ih je većina zajebanti i carevi od ljudi.. (tu ne aludiram na sabu da je jedan od njih koji se boje, saba je moj prijatelj, cvjetić moj, al ova izjava ti nije trebala xD)..
cheers!  |
|
|
|
|
 |
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
došao mi je napad inspiracije, inaće dobar sam ja i sa nekim kohrtašima i šta ja znam.... al jednostavno je itašlo iz mene karamane srećo moja :* |
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
neki intelektualac je rekao da je napad najbolja obrana ...
|
pa neznam tko je tu prvi koga napao
tratinčice i saba, ajde se vas dvojica riješite i mir  |
|
|
 |
djaner
Ukupno postova: 22 Spol:  Nebitno
|
punk urac sigurno živi s mamom,nikad nije imao curu,ne izlazi na svjež zrak,i brine o svem i svačem NA NET-u hihihi..i sigurno do 9 ujutro pogleda sve teme i prokomentira ih..
1988 |
|
|
|
|
 |
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol:  Nebitno

|
Ako ćemo iskreno.. Kohorta je jedna kolko-tolko normalna navijačka skupina.. nije baš da vole : ultrase, boyse, torcu, tornado i sve ostale:-D al to je dio folklora.. Ja ne opravdavam fizičko nasilje..to mi je fuj..aj ako te netko napadne pa se braniš..al to je onak..rijetko.. više se oni iz gušta tuku:-D
Ima svakakih ljudi..al osobno znam par pripadnika od nekih 20-25 godina... to su zajebanti..samo malo previše ufurani..al ok.. Više je nasilja u Tvrđi vikendom nego na stadionu... |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
 |
cohors Ukupno postova: 205 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
punk urac
Ukupno postova: 233 Spol:  Nebitno
|
djelomično si u pravu ... nisam nikad imala curu, ali bila sam sa jednom ovak za jednu noć |
|
_________________ wish you were beer..  |
|
|
 |
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
samo jednom?  |
|
 |
punk urac