boris.vuos je napisao/la :
NEMAM JA NISTA PROTIV LOKALNIH BENDOVA, DAPACE TREBA IH PODRZATI I DOCI NA NJIHOVE KONCERTE, ALI U REGIJI IMA DOVOLJNO KVALITETNIH BENDOVA KOJI NISU BILI JAKO DUGO U OSIJEKU, NPR. ONE PIECE PUZZLE( BILI U OS. U 11. MJESECU PRED 50 LJUDI), SUPERHIKSI, DARKVUD DUB....
ZA 4.GODISNJICU KLUBA SIROMASAN PROGRAM, ALI TO JE SAMO MOJE MISLJENJE
nema potrebe raditi kvalitetan program kad se isto može dobiti i bez truda..
Srijeda mi je odlična! Na žalost 1. blog filmova ću propustiti, ali zato sam 2. i 3. svakako tamo
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“
meni četvrtak i petak do jaja. bendovi koji su vec svirali u klubu, bendovi koji su prvi nastup imali u teatru i na kraju neki kojima ce ovo biti prvi nastup.
A u subotu jedan tribute bend azre koja je obilježila razvoj hrvatskog rocka. . . ne znam zašto bi nešto bilo siromašno ili ne. Meni ovo osobno superr
Citat:
Last Control
Mladi osječki četveročlani sastav svira nešto duže od godinu dana, a kako sami kažu, njihova glazba je prožeta snažnim i energičnim rifovima i melodičnim solažama, brzim ritmovima, a ponajviše ljubavlju prema rock glazbi i kulturi uopće.
http://www.myspace.com/lastcontrolosk
Obavezno svi dođite pogledati Višnjevac-moć i raščika, dokumentarni film Braće Pejić. Film je mješavina parodije i ljubavi prema rodnom kraju. Naravno, sve to uz veliku dozu smijeha. Isplati se doći!
Daj ljudi ne serite,program je odlican,bendovi solidni,pa nije ovo Marque klub u Londonu pa da svira ne znam tko,malo skromnosti...alooooo...i da darkwood dub je sranje depresivno,bio sam na koncertu an danima piva kad su nastupali nakon partibrejkersa i usrali su onu sjajnu naelektriziranu atmosferu!!!!!
max payne je napisao/la:
Daj ljudi ne serite,program je odlican,bendovi solidni,pa nije ovo Marque klub u Londonu pa da svira ne znam tko,malo skromnosti...alooooo...i da darkwood dub je sranje depresivno,bio sam na koncertu an danima piva kad su nastupali nakon partibrejkersa i usrali su onu sjajnu naelektriziranu atmosferu!!!!!
ma da naravno sve je sranje osim tribjut bendova:D
Galebovi nisu u četvrtak,već u petak.
Iskreno,to je i jedini bend koji me privlači na ovu proslavu,šteta što se poklopio s koncertom Grupe Tvog Života u Đakovu.
_________________ Blinding, running through the eternal maze
Surrounded by people the same
Not knowing this place as the darkness falls above...
Will we ever see the sun deteriorate away?