Autor |
Poruka |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
imam jednu nedoumicu. naime, u najavi događaja piše da će ulaz u pivnicu koja će biti u dvorištu vege biti besplatan od 12 sati svakog od ta tri dana. za pretpostavit je da će i koncerti biti na istom mjestu, a koliko sam skontao upad na njih je 30 kuna. e sad jel oni misle tjerat ljude van iz te pivnice kako se budu bližili koncerti ili im naplaćivat ulaz u hodu ili sam ja to sve krivo skontao? unaprijed hvala na pojašnjenju. |
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
exodus je napisao/la ( Pogledaj post): ›
u petak se vidimo a u subotu ipak radije na rundeka i cargo
|
apsolutno podržavam ovakva događanja, samo me zanima jel baš bilo apsolutno nužno da se održava u vrijeme kad je Surduk?
vrijeme održavanja Surduka se znalo već odavno, ne znam kad su Koncertovci počeli svoje planirati, ali, bilo bi zaista lijepo da se ubuduće malo usuglase. hvala! |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
Mladjo
|
išo bi na surduk jako al u subotu najavljuju paklenih 35. pomisao klipsanja tamo onako pijan mi je malo li-la. nisam više u cvijetu mladosti... |
|
|
|
daisy girl Ukupno postova: 19 Spol: Nebitno
|
MacaPapucharica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
exodus je napisao/la ( Pogledaj post): ›
u petak se vidimo a u subotu ipak radije na rundeka i cargo
|
apsolutno podržavam ovakva događanja, samo me zanima jel baš bilo apsolutno nužno da se održava u vrijeme kad je Surduk?
vrijeme održavanja Surduka se znalo već odavno, ne znam kad su Koncertovci počeli svoje planirati, ali, bilo bi zaista lijepo da se ubuduće malo usuglase. hvala!
|
brže bolje bi i oni sad nešto htjeli organizirati pa ulijeću u termine drugima, a od tih drugih (surduk) se davno zna termin i sve.
malo |
|
|
|
|
|
sherlock Ukupno postova: 32 Spol: Nebitno
|
tamburaši počinju u 12, a traju dokad? sviraju li i navečer? bilo bi logično... |
|
|
|
|
|
mirko001 Ukupno postova: 29 Spol: Nebitno
|
''Ulaznice za programe u sklopu Tvrđa festa (11.,12. i 13. lipnja), moći će se kupiti na ulazu u dvorište kluba Vega sat vremena prije početka programa po cijeni od 30 kn po večeri.''
a nigdje ne vidim kad to pocinju koncerti. zna tko??? |
|
|
|
|
|
koncert.hr Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
Evo konačno i nas da se oglasimo.
Koncerti počinju u 21.00 h (headlineri oko 22.30 h). Točniju satnicu možete naći na www.koncert.hr, iako već ima nekih promjena obzirom na istu. Naime, Dado Topić je jevio da je "zaglavio" u Budvi (ma što to značilo) tako da su večeras prvi na redu Red Roostersi.
Što se tiče preklapanja sa Surdukom, ovaj termin je rezerviran za Tvrđa fest još u rujnu, ali smo dosta dugo čekali dozvolu od Grada za korištenje dvorišta Vege i okolnih prostora. Čim je sve bilo potvrđeno u javnost smo izašli s informacijom. Na žalost, u isto vrijeme je i Surduk festival koji je i više nego odličan tako da je žaljenje i ne samo vaše. U svakom slučaju, želimo vam dobar provod gdje god završili ovih dana!
|
|
|
|
|
|
Mladjo
|
evo dokaza kako ljudi mogu normalno rezonirat stvari. svaka čast "koncert", vidimo se sutra na 35 celzijevaca |
|
|
|
FunkyLady Ukupno postova: 613 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Vidimo se večeras |
|
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“ |
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|