Autor |
Poruka |
partwish Ukupno postova: 516 Spol: Muško
|
meni je super kada napišu otvore šank, dođeš na taj šank... a ponuda je tekila, pelin, cola, bambus i jedna do dvije vrste piva... prošli doček u tufni... ma ne bi više tamo ni da Elvis dođe! |
|
|
|
|
|
fatalni_cevap
Ukupno postova: 541 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
steta sto svi do jednog gledaju da zarade neke puno vece cifre od ulozenog. zato ce nam i bit 'predobro' ko i prosle godine |
|
_________________ Potpis |
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Samo nek oni nabijaju cijene, mene neće vidjeti jer ionako ne volim takve dočeke. Pij, jedi neograničeno...pa dobro ljudi, jeste li se vi došli prežderavati do besvijesti ili proslaviti Novu godinu? |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
Stella1989 je napisao/la: ›
Samo nek oni nabijaju cijene, mene neće vidjeti jer ionako ne volim takve dočeke. Pij, jedi neograničeno...pa dobro ljudi, jeste li se vi došli prežderavati do besvijesti ili proslaviti Novu godinu?
|
Pa kakvo je to pitanje, pa prežderavati do besvijesti |
|
|
|
|
|
Dino8090
Ukupno postova: 440 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Stella1989 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Samo nek oni nabijaju cijene, mene neće vidjeti jer ionako ne volim takve dočeke. Pij, jedi neograničeno...pa dobro ljudi, jeste li se vi došli prežderavati do besvijesti ili proslaviti Novu godinu?
|
Pa dobro zene, da li vi idete na modnu pistu da se morate lickati 3 sata ili proslaviti Novu godinu? Ista stvar... |
|
|
|
|
|
asdfgh Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
Ako netko ima kartu viška za prodat za pampas neka se javi na pm... |
|
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Dino8090 je napisao/la: ›
|
Pa dobro zene, da li vi idete na modnu pistu da se morate lickati 3 sata ili proslaviti Novu godinu? Ista stvar...
|
Nećemo sad pretjerivati. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
Dino8090 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Pa dobro zene, da li vi idete na modnu pistu da se morate lickati 3 sata ili proslaviti Novu godinu? Ista stvar...
|
svašta, pa jesi se ti kad uspio skockat za takvu proslavu u tako kratko vrijeme!? |
|
|
|
|
|
tetija
Ukupno postova: 20 Spol: Žensko
|
PRODAJEM ČETIRI KARTE ZA CLASSIC!!! |
|
|
|
|
|
tetija
Ukupno postova: 20 Spol: Žensko
|
JAVITI SE NA PM ILI PORUKOM NA 099 811 81 61 |
|
|
|
|
|
osjecanka.23 Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
Prodajem dvije karte za Matrix (obje za 400kn) |
|
|
|
|
|
|
Javiti se na broj: 091 958 0487 |
|
|
|
|
|
|
Kupila bih dvije ulaznice za doček u Excalibur baru. Ako netko prodaje nek mi se javi na mob: 099 739 9666 |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...jesi dala OIB kad si stavljala oglase? |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
asdfgh Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
Prodajem kartu za pampas tko hoće neka se javi na pm... |
|
|
|
|
|
|