Autor |
Poruka |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Kontra_Uvijek je napisao/la: ›
Pa ono su sotonističke pjesme ako se to i može nazvati pjesmom tj. lavljom rikom koja nema teksta u pjesmi neko samo rikanje koje može izvesti malokoji pijanac koji se potiplje za kamene kockice u tvrđi tamo oko pol 7 dok ide kući pijan.....
|
Hahahahaha... Evo ti 50 kikirikija jer si me nasmijao ovim postom! Lavlja rika, rikanje...predobro, toliko da ću staviti u potpis... |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
Fifa
Ukupno postova: 243 Lokacija: Osijek/Zagreb Spol: Muško
|
Ili ste mogli jednostavno dovest Brkove....da kako sami kažu u svojoj pjesmi, 6 dana žare i pale za sitne pare..... |
|
_________________ The Todd accepts all applicants, regardless of age and disability. |
|
|
|
Stella1989
|
Fifa je napisao/la: ›
Ili ste mogli jednostavno dovest Brkove....da kako sami kažu u svojoj pjesmi, 6 dana žare i pale za sitne pare.....
|
I da pjevaju pjesme super inteligentnog teksta "Penisom u čelo", za sve visoko obrazovane akademske građane, tj. studente. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
Stella1989
|
Evil Poodingh je napisao/la: ›
to ne pjevaju brkovi nego let3 btw...oboje su na UFOu ove godine
|
Hahaha...ja misl'la da su im Brkovi nadimak, zato što na natupima znaju nositi brkove.
Inače, ne slušam ni jedne ni druge, ali znam kakvi su nastupi Leta 3. |
|
|
|
|
Fifa
Ukupno postova: 243 Lokacija: Osijek/Zagreb Spol: Muško
|
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HGoEhHQ41-A[/youtube]
eo ovo su Brkovi..samo da se zna |
|
|
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
|
|
|
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol: Muško
|
mnogo ste glasni bili danas na bunkeru |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
|
exodus
Ukupno postova: 172 Spol: Muško
|
po meni malo previše dana, pogotovo stavit bilo šta u ponedjeljak. na nekim festivalima dobro funkcionira mješavina dj-eva i bendova, npr da se od 9, pol 10 stavi bend i kad završe oni stavit nekog dobrog dj-a da odradi svoje, a ne da se ovako rastavlja sve na 6 dana. i što se tiče odabira bendova, ima tu još glazbenika koji mogu privući masu ljudi a da ljudi nisu toliko zasićeni njima, npr gustafi, kawasaki 3p, jinx, neno belan... i prebacit sve to negdje gdje se neće uništavati igralište |
|
|
|
|
|
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol: Nebitno
|
Čudi me kako nikome na pamet nije pao Quasarr!?
Riješili smo već da studentska populacija nije ono što je nekada bila, a isto tako i da grad nije što je nekada bio. Potomci onih koji su 67. mijenjali bicikle za kapare štala od deset kvadrata, danas vode grad i imaju zadnju pri svakoj odluci. Jebaji ga. Neznam zašto se nije odradio bar jedan dan sa osječkim bendovima, a nije da ih nema.
Kombinacija bendova i DJa je žešći promašaj i to svakako treba izbjegavati.
Dakle, OLJM je bio oveći vašar u kojem je svaki seljanin pronašao nešto za sebe. Etogac. Btw dobra atmosfera na Prljavcima. |
|
_________________ Imali smo i većih problema pa ih nismo riješili! |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol: Nebitno
|
Mislim da su neke druge situacije utjecale na malobrojnu publiku. Npr promjena termina. Uostalom, Propaganda je izdana nakon Safta, a od tada se više pojavljuju u medijima. Meni su definitivno TOP bend. |
|
_________________ Imali smo i većih problema pa ih nismo riješili! |
|
|
|
|
|