Kontra_Uvijek je napisao/la:
Pa ono su sotonističke pjesme ako se to i može nazvati pjesmom tj. lavljom rikom koja nema teksta u pjesmi neko samo rikanje koje može izvesti malokoji pijanac koji se potiplje za kamene kockice u tvrđi tamo oko pol 7 dok ide kući pijan.....
Hahahahaha... Evo ti 50 kikirikija jer si me nasmijao ovim postom! Lavlja rika, rikanje...predobro, toliko da ću staviti u potpis...
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind.
Fifa je napisao/la:
Ili ste mogli jednostavno dovest Brkove....da kako sami kažu u svojoj pjesmi, 6 dana žare i pale za sitne pare.....
I da pjevaju pjesme super inteligentnog teksta "Penisom u čelo", za sve visoko obrazovane akademske građane, tj. studente.
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind.
Evil Poodingh je napisao/la:
to ne pjevaju brkovi nego let3 btw...oboje su na UFOu ove godine
Hahaha...ja misl'la da su im Brkovi nadimak, zato što na natupima znaju nositi brkove.
Inače, ne slušam ni jedne ni druge, ali znam kakvi su nastupi Leta 3.
Galerija 031:OLJM - Osječko ljeto mladih 2011. [Psihomodo Pop ] [Foto: Daniel Antunović, Kristijan Cimer [Pro-Art], Igor Bellian [Pro-Art], Ivica Glavaš [Pro-Art][05.06.2011. Srednjoškolsko igralište]
po meni malo previše dana, pogotovo stavit bilo šta u ponedjeljak. na nekim festivalima dobro funkcionira mješavina dj-eva i bendova, npr da se od 9, pol 10 stavi bend i kad završe oni stavit nekog dobrog dj-a da odradi svoje, a ne da se ovako rastavlja sve na 6 dana. i što se tiče odabira bendova, ima tu još glazbenika koji mogu privući masu ljudi a da ljudi nisu toliko zasićeni njima, npr gustafi, kawasaki 3p, jinx, neno belan... i prebacit sve to negdje gdje se neće uništavati igralište
Čudi me kako nikome na pamet nije pao Quasarr!?
Riješili smo već da studentska populacija nije ono što je nekada bila, a isto tako i da grad nije što je nekada bio. Potomci onih koji su 67. mijenjali bicikle za kapare štala od deset kvadrata, danas vode grad i imaju zadnju pri svakoj odluci. Jebaji ga. Neznam zašto se nije odradio bar jedan dan sa osječkim bendovima, a nije da ih nema.
Kombinacija bendova i DJa je žešći promašaj i to svakako treba izbjegavati.
Dakle, OLJM je bio oveći vašar u kojem je svaki seljanin pronašao nešto za sebe. Etogac. Btw dobra atmosfera na Prljavcima.
_________________ Imali smo i većih problema pa ih nismo riješili!
Mislim da su neke druge situacije utjecale na malobrojnu publiku. Npr promjena termina. Uostalom, Propaganda je izdana nakon Safta, a od tada se više pojavljuju u medijima. Meni su definitivno TOP bend.
_________________ Imali smo i većih problema pa ih nismo riješili!