Autor |
Poruka |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
PEGY je napisao/la ( Pogledaj post): ›
anakonda je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...rekosmo čekati lijepo vrijeme za nas koji ne pijemo kavu bez pljuge ....a i u Petar Pan nedjeljom popodne idem s djecom na kolače i sladolede, nije mi baš za druženje s forumašima.....
|
baš bi bilo zanimljivo da klinci nalete na mamu u tam nekom op.ć.... društvu, imala bi djeca traume cijeli život
|
...pa da - već ionako moram paziti što pričam pred njima, a kamoli da me još i uhvate in flagrante delicto u ispijanju kavice s nepoznatim ljudima..... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
zaljubljena u Osijek
Ukupno postova: 2366 Lokacija: OS Spol: Žensko
|
PEGY je napisao/la ( Pogledaj post): ›
anakonda je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...rekosmo čekati lijepo vrijeme za nas koji ne pijemo kavu bez pljuge ....a i u Petar Pan nedjeljom popodne idem s djecom na kolače i sladolede, nije mi baš za druženje s forumašima.....
|
baš bi bilo zanimljivo da klinci nalete na mamu u tam nekom op.ć.... društvu, imala bi djeca traume cijeli život
|
Moš mislit
cure moje, ma dajteeeeee moje unuke kažu da me vole jer sam otkačena, a vi se tu šokirate |
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
anakonda
|
...@zaljubljena - užasno sam išokirana, te ne znam kako bih podnijela da me vide s ekipicom u slastičarnici.... ...shalim se, nekako mi Petar Pan nije birtija u kojoj bi se sastajali.....prije bih organizirala opskurna mjesta poput ex-Jadrana, Slobode, Neretve i drugih birtija s kariranim stolnjacima i brkatim konobaricama u borosanama.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
zaljubljena u Osijek
|
|
|
_________________ Ljudi su stvoreni da se vole. Stvari su stvorene da se koriste. Svijet je u neredu zato što se stvari vole, a ljudi koriste! |
|
|
|
anakonda
|
....zašto si ti pak šokirana, smatram da je bilo i za očekivat da poznam prave birtije u gradu..... |
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
|
anakonda je napisao/la: ›
....zašto si ti pak šokirana, smatram da je bilo i za očekivat da poznam prave birtije u gradu.....
|
... i oni stolnjaci u Bendeku nisu bili loši, a ni konobari, ali bez Borosana |
|
|
|
|
anakonda
|
zaljubljena u Osijek je napisao/la ( Pogledaj post): ›
....zašto si ti pak šokirana, smatram da je bilo i za očekivat da poznam prave birtije u gradu.....
|
... i oni stolnjaci u Bendeku nisu bili loši, a ni konobari, ali bez Borosana
|
...Bendek je bio fin restoran, ja pričam o krčmama ....takvih više nema u gradu, mislim....u stvari - ima ona jedna na ćošku Svačićeva-Divaltova, zaboravih kako se zove.... |
|
|
|
|
zaljubljena u Osijek
|
zaljubljena u Osijek je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
... i oni stolnjaci u Bendeku nisu bili loši, a ni konobari, ali bez Borosana
|
...Bendek je bio fin restoran, ja pričam o krčmama ....takvih više nema u gradu, mislim....u stvari - ima ona jedna na ćošku Svačićeva-Divaltova, zaboravih kako se zove....
|
je li ona u koju je frajer zbubao taksistu Camea i ubio ga?
prolazim onuda... mislim da se zove Mosor... |
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
|
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
anakonda
|
....eeee, to te ja pitam, @tamni.....to je jedna od rijetkih koje su preživjele....ova ima i sestru blizanku preko puta silosa, nekad se zvala Sloboda, sad je tamo skuter klub, al' unutrašnjost je ista....
...@zaljubljena, nemam pojma za ubojstvo, al to je ta birtija....
....najjača ikad mi je bio Jadran na autobusnoj na Gajevom trgu...sad je tamo pekara.... |
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
|
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
anakonda
|
...ova izgleda premoderno, ne znam kakva je iznutra ....no, izgleda da ćemo ti i ja @tamni, morati napraviti jednu turneju "forumaške kave" od krčme do krčme..... |
|
|
|
|
Svjetlana72
Ukupno postova: 4 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Mislim da je ovdje najbolje mjesto da si poželim dobrodošlicu na ovaj forum ....iako ovdje nikoga nema već 5 mj |
|
_________________ Ono sto muci mnoge, tjesi sve. |
|
|
|
anakonda
|
..e, pa eto - velkam...inače, ovo je najbolje mjesto za predstaviti se:
http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=16090&start=315 |
|
|
|
|
Svjetlana72
Ukupno postova: 4 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
hvala |
|
_________________ Ono sto muci mnoge, tjesi sve. |
|
|
|