Autor |
Poruka |
MissConception
Ukupno postova: 426 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
Leon je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Najavljena rock atrakcija iz Srbije, grupa Darkwood dub, nažalost nije stigla na otvorenje Jeseni uz Osječko.
Zbog administrativne pogreške prilikom izdavanja dozvole za prelazak granice, na graničnom prijelazu zaustavljeni su članovi grupe Darkwood dub, te niti nakon višesatnih pregovora nisu uspjeli ući na teritorij Republike Hrvatske.
|
baš me zanima o kakvoj je administrativnoj pogrešci riječ. nadam se da nema veze sa zaboravljanjem pisanja garantnih pisama za članove grupe. |
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
MissConception je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Najavljena rock atrakcija iz Srbije, grupa Darkwood dub, nažalost nije stigla na otvorenje Jeseni uz Osječko.
Zbog administrativne pogreške prilikom izdavanja dozvole za prelazak granice, na graničnom prijelazu zaustavljeni su članovi grupe Darkwood dub, te niti nakon višesatnih pregovora nisu uspjeli ući na teritorij Republike Hrvatske.
|
baš me zanima o kakvoj je administrativnoj pogrešci riječ. nadam se da nema veze sa zaboravljanjem pisanja garantnih pisama za članove grupe.
|
eo samo za sve naivne koji misle da je ovo istina, nije do njih nego je do granice šta organizatori nisu riješili papire, danas saznah iz prve ruke.. |
|
|
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
baš me zanima o kakvoj je administrativnoj pogrešci riječ. nadam se da nema veze sa zaboravljanjem pisanja garantnih pisama za članove grupe.
|
Organizacija iz Noktue riješila je sve potrebne papire, pozivnice i bla, bla... Sve je odrađeno kako spada. Glazbenici su učlanjeni i u jednu od glazbenih unija svoje zemlje (što je jedan od uvijeta ako misle prijeći granicu s instrumentima prema novom zakonu kojemu se sada ne mogu točno sjetiti imena, a koji je važeći od 1.1. ove godine), no "administrativna pogreška" o kojoj je ovdje riječ skriva se u činjenici što su se učlanili u pogrešnu glazbenu uniju koju krovna službena organizacija iz Srbije pa onda niti ova iz Hrvatske ne priznaje... neki cjepidlaka od službenika na Bajakovu je uspio pronaći caku i na rješenju te nepravilnosti se sada radi.
pola honorara im je isplaćeno i očekuje se kako će darkwood dub nastupiti s nekim od drugih headlinera u idućim danima. naranije u nedjelju. |
|
|
|
|
|
MissConception
Ukupno postova: 426 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
zla_tratinčica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
|
eo samo za sve naivne koji misle da je ovo istina, nije do njih nego je do granice šta organizatori nisu riješili papire, danas saznah iz prve ruke..
|
da... za sve naivne koji nikad nisu naučili čitati kako treba. |
|
|
provala Ukupno postova: 4 Spol: Muško
|
užas! mislio sam da su ovogodišnji dani piva odsjeli kod katakombi kako se ne bi uzrujavali uvaženi stanovnici tvrđe preglasnom i nepodnošljivom glazbom, urinom, alkoholom, primitivnim delikventima i ostalim sranjima, da bi frajer ladno u pol pjesme doš'o i ugasio sve što je povezano sa izvorima zvuka u šatoru i prekinuo bis stillnessa! da naglasim, bilo je 01:08h! ja stvarno ne kontam u čemu je problem!? kome smeta to, jesu novci u pitanu, što??? a ne diže se glas GRAĐANA odnosno tvrđana kada iz kvea trešti "tuga" do jebenih 7 sati ujutro?! katastrofa, zamračio sam večeras maksimalno! ovo je odrađeno bezobrazno i jadno, ako su taj šator maknuli od "napučenih" gradskih ulica kako bi svi mirno odrijemali svoj slatki san zašto svirke ne smiju prekoračim limit od 01:00h kao na UFU npr.?! ako netko zna zašto je to tako, molio bih da mi netko ne uskrati odgovor, hvala. perverzija. |
|
|
|
|
|
Anai
Ukupno postova: 72 Spol: Žensko
|
Da vas pitam...kad otprilike počne glavni koncert? |
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
vlale
Ukupno postova: 392 Lokacija: os Spol: Žensko
|
Svebor je napisao/la: ›
... neki cjepidlaka od službenika na Bajakovu je uspio pronaći caku...
|
aha, znači čim čovjek radi svoj posao kako spada je cjepidlaka, a nikakva krivnja nije na Darkwoodu jer su se sami zajebali ili na organizaciji koja im očito nije pojasnila u kojou uniju se trebaju učlaniti!?! |
|
_________________ I've got plenty of common sense!
I just choose to ignore it. |
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
tjah.. kao i uvijek, istina je negdje u sredini. možda bi u konkretnom slučaju slijepo poštivanje administracije i birokratsko insistiranje ipak trebalo ostaviti po strani jer vjerojatno nije da će zaraditi neke silne pare, nije da će doći preprodati glazbenu opremu već će doći odsvirati svoje autorske stvari. ne bi bilo prvi puta da publika u Osijeku ostaje uskraćena za gažu nekog benda zbog hira carinika.
bilo bi pametnije da traže drogu, švercane cigarete i cugu naveliko. ali eto... |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
exodus
Ukupno postova: 172 Spol: Muško
|
onaj off duty od sinoc ima mozda neki myspace il nesto? |
|
|
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
cujem da je i murija imala svoj nastup neki dan ! |
|
|
|
|
|
ePo
Ukupno postova: 84 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
tamburice =) |
|
|
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
toni je napisao/la: ›
cujem da je i murija imala svoj nastup neki dan !
|
sta je bilo ? |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
|
|