Autor |
Poruka |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
Evo ljudi, ja se vratio sa bolničke torture...Moram reći da je meni još najviše žao što je propala, ali jebiga, napala me bakterija, žilava neka beštija, tek osmi dan me iz bolnice pustili, sada sam na kućnom mirovanju
|
moram priznati da treba imati petlje ovak što napisati, jel to ima kakvu poveznicu ?? |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
e...sutra igra hrvatska...a onda bi mogli...u utorak ili srijedu...ili četvrtak...jer se tekme sada igraju u isto vrijeme u 20:45...pa prije tekmi sa eura to odradimo...a???? |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol: Muško
|
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
e...sutra igra hrvatska...a onda bi mogli...u utorak ili srijedu...ili četvrtak...jer se tekme sada igraju u isto vrijeme u 20:45...pa prije tekmi sa eura to odradimo...a????
|
neki se skoluju ovdje znas..al dobro za potrebe nogometa lagano se ja uputim iz skole na teren |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
e...sutra igra hrvatska...a onda bi mogli...u utorak ili srijedu...ili četvrtak...jer se tekme sada igraju u isto vrijeme u 20:45...pa prije tekmi sa eura to odradimo...a????
|
ja ne mogu doć navijati u utorak, a ni u četvrtak...al samo vi naprijed, bit ću u mislima s vama...
iako "odraditi", kao da je to neka tlaka...hm... |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
Bojo
|
|
neki se skoluju ovdje znas..al dobro za potrebe nogometa lagano se ja uputim iz skole na teren
|
a jbg...budi maturant |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
ajd ak se šta dogovorite za bilo koji dan nek mi javi neko na mob ko ima moj broj jer u zadnje vrijeme nisam često na netu. pa se vidimo |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Ja sam se ozlijedio. Jedno mjesec dana će mi trajat oporavak. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Taman ćemo se m za toliko dogovorit, tako da nemaš beda |
|
|
|
nake_rado
|
Oće bit šta od ovog uskoro, tko je slobodan? |
|
|
|
MacaPapucharica
|
nogomet i janjac! |
|
|
|
|
nake_rado
|
I onda zalit s nečim uf, al neb se bunio da je samo nogomet, il da je samo janje |
|
|
|
Bojo
|
ja sam ZA |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
MacaPapucharica
|
ma mogu i ćevapi i pivo poslije nogoša...sam da bude već nešto! |
|
|
|
|