Autor |
Poruka |
treba
Ukupno postova: 13 Spol: Nebitno
|
katastrofa na ulazu zasjenjuje sinoćni party
nadam se kako će organizatori naučiti iz grešaka
osiguranje na ulazu je šarlatanski odrađivalo posao i uzrokovalo još veće naguravanje
srećom nije se ništa ozbiljnije desilo
vrlo pozitivno je što se nešto tako organiziralo u Osijeku i nadam se kako će se ponoviti bolje i veće |
|
|
|
|
|
nemo1
Ukupno postova: 70 Spol: Žensko
|
Meni bilo predobro! Već pet-šest godina se nisam tako isplesala! Bole noge, a i ostali mišići na koje sam već zaboravila! Domaći dećki su solidno zagrijali atmosferu, a David Morales je učinio ostalo! Što se tiće gužve na ulazu, stvarno ne znam kada je to bilo, jer sam s društvom došla oko pola jedanaest i nije bilo nikakvih problema! Veselim se I love Music-u i slijedeće godine! |
|
|
|
|
|
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol: Muško
|
Men danas bilo bzvz, najbolji mi bio ska na početku. |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
ajzak standardno dobar |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Petar S
Ukupno postova: 118 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
urban bio zakon ja sam se naskako ajme ... moram reci svaka cast organizatorima !!!!!!! |
|
_________________ Sloboda je kip u New Yorku .... |
|
|
|
ch0sen
Ukupno postova: 150 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Petar S je napisao/la: ›
urban bio zakon ja sam se naskako ajme ... moram reci svaka cast organizatorima !!!!!!!
|
čekali kao idioti na ajsa nakraju odustali već oko 1 ujutro :\ nije nam se više dalo čekati...jbg |
|
|
seven-of-nine
Ukupno postova: 274 Lokacija: južno od mjesta gdje sjevera nema Spol: Žensko
|
urban zakon, ali prekratko! ajsa nisam dočekala... |
|
|
|
|
|
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol: Muško
|
Ja bih htio pitati zašto je moralo onako mnogo plastičnih čaša završiti na podu? Pa na kraju nisam mogao koraka napraviti a da ne stanem na čašu. Nije bilo nekakvih vrećica ili koševa, pa da bar malo čišće bude? |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
ch0sen je napisao/la: ›
čekali kao idioti na ajsa nakraju odustali već oko 1 ujutro :\ nije nam se više dalo čekati...jbg
|
seven-of-nine je napisao/la: ›
urban zakon, ali prekratko! ajsa nisam dočekala...
|
Prvi video zapis koji sam snimio sinoć na ajsu je bio u 2:13.
I ja sam čekao i čekao i čekao, ali sam bome i dočekao
mesim rezance da napravim supu, goveđa kocka daje nam ukus... |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
vesnica Ukupno postova: 177 Spol: Nebitno
|
tko je onaj mali debeli dj sto je pustao ajme boze pa tko sve ne pusta mjuz pa to nije bilo veze s vezom |
|
|
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
bome ste visoko postavili letvicu sami sebi odmah prvim festivalom ....sad očekujem da će iduće godine biti još bolje, još poznatiji izvođači,a onda možda i još veći prostor...iako je i ovo u petak bili taman...da je jedan čovjek više ili manje ne bi valjalo |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol: Nebitno
|
Neka je tebi Morales bio super.
Dao Bog da iduce godine bude opet, al nadam se u organizatorovu zelju za napretkom, a ne samo zaradom pa da ce dovest nekog artista koji ce prezentirat GLAZBU, a ne maloumne hitove za masu!
Ubija me cinjenica da pola ljudi koji su bili tamo ce misliti ili vec misle da je to glazba koja se vrti po partijima, a vjerujem da je toj polovici bio prvi put u zivotu da su dosli na takvo mjesto. Ne znam kako objasniti nekome da ako zeli tako nesto, nek ide na Bastion. Ovome nema mjesta u elektronskoj sceni. Vidim vec sada neke prijedloge za Swedish House Mafiu. CCCCCC ajd da se nismo slozili nekoliko postova prije da su odradili najgori set exita ikad. A valjda ljudi ne znaju tko spada pod taj trojac. Netko je valjda spomenuo nekada da su na Zrcu Swedish House Mafia bili do jaja.
Btw koliko vidim, prostor je izgledao bolje nego ikad prije. Na tome svaka cast. |
|
_________________ Imali smo i većih problema pa ih nismo riješili! |
|
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
da čuo sam i ja da je ozvuka i light show bi zadivljujuć za naše malo selo,a dobro barem se krećemo prema naprijed.
sam još da i "zvijezde" večeri budu drugačije vrste mjuze,al dobro kužim ljude,zarada je na prvom mjestu |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol: Nebitno
|
MA covjece cuo sam iz prve ruke da je nekoliko puta pustio neki Madonnin remix, jedan te isti, da je imao ispade sa nekim kretenskim vokalima i da mu se opcenito nije dalo svirat. To je kompenzirao sveprisutnim skidanjem majice i skakanjem po stejdju. Valjda je danas to mjerilo dobrog dja. Svasta! :facepalm:
Netko je spomenuo domacu ekipu. Meni nije jasno samo kakve veze ta ekipa ima sa Dejvid Moralesom. Niti itko od njih pusta takvu glazbu, niti je ikada pustao. Rade na Macbooku, a 2 puta im se srusio sistem. Halooooooooooo???
Izgleda da savrsena oprema u krivim rukama nije savrsena. Oduvijek su bili vrh!!! :facepalm x 2:
Btw ovo je misljenje ljudi koji u svojih 20 godina partijanerskog staza su prosli stotine festivala, klubova, ilegalnih rejvova i sl. |
|
_________________ Imali smo i većih problema pa ih nismo riješili! |
|
|
|
|
|