Autor |
Poruka |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
toni je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ps. ne moram ni napominjat kako je meni osobno sve to jako gnjusno i nemogu vjerovat da postoje ljudi koji tako sto mogu raditi i mogu vam samo reci: SRAM VAS BILO! .)
|
...u stvari, da - sram me bilo...ali kad su u pitanju emocije bilo kakve vrste, tu nema pravila, srama, itd...
Bilke je napisao/la: ›
anakonda je napisao/la: ›
ono što je mene povuklo u prevaru je baš bio taj ispit - koliko volim...
|
Ma daj, molim te. Sigurno je to bilo s nekim kog on zna... Jesam li u pravu?
|
...ne, Bilke, nisi u pravu...prevarila sam ga sa gotovo pa potpunim strancem, čak i meni...i nisam prošla ispit, ne volim dovoljno, očito... |
|
|
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
anakonda je napisao/la: ›
...u stvari, da - sram me bilo...ali kad su u pitanju emocije bilo kakve vrste, tu nema pravila, srama, itd...
|
Hmm.. pogotovo ako ih nisi dugo osjecala, mislila da si ih gotovo zaboravila.. pa te iznenade.. ne snadjes se... |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...e, baš tako...kad te opere zasićenje, svaka emocija ima još i veću dimenziju, bar u mojoj glavi...ali, najgore je kad ti je krivo zbog prevare, a u isto vrijeme i nije... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
jooooooj
Ukupno postova: 133 Lokacija: D.G.O. Spol: Muško
|
ne znam koliko si u braku, piše da si 31 god, ne znam je li stvarno tako, ali recimo ako ti je već u 31. doslo do zasičenja i imala si potrebu za promjenom, kako ti onda zamišljaš svoj brak za recimo 10.god?
I da ne bude zabune, ja te ne osuđujem i ništa sl. ali ako ti je stvarno 30-ak godina i njemu isto možda je bolje završiti s time sada dok ste mladi...
To je moje mišljenje, ne znam... |
|
_________________ ...malo sam maka... |
|
|
|
Marigold
Ukupno postova: 511 Lokacija: krevet Spol: Žensko
|
I jesi rekla mužu za to? Jel bolje priznat ili šutit da ga ne povrijediš? |
|
_________________ you know im gonna want some,want some
lets do this like a prison break,
I wanna see you scream and shake. |
|
|
|
anakonda
|
...@joooj, apsolutno si u pravu, jer se ne vidim u braku za 10 godina, sudeći po sadašnjem stanju...dapache, više se uopće ne vidim u nekoj vezi, sada bih najviše od svega voljela biti sama...nadam se da je to samo faza (kriza srednjih godina,recimo ...ali kad čovjek konačno progleda u nekim stvarima, teško mu se vratiti na staro...mužu nisam rekla, ne vjerujem ni da ću mu reći...jer ipak ga volim, samo sam zasićena...samo, na svu sreću - prevara koju sam napravila bila je kratkoročna i nema budućnosti, ali mi je otvorila oči za neke stvari... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Bilke
Ukupno postova: 634 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Hm, ili mu reci ti i završi s tim ili mu nemoj reći, a onda niti pisati o tome pogotovo ne na forumima.
Osijek je mal grad. Sazna se sve i svatko sakog zna preko 1-2 osobe. Ako netko hoće, vrlo će lako saznati i tvoj identitet izvan ovog avatara i nicknamea. Ovaj forum čita i jako puno neregistriranih korisnika
Ako muž to sazna, moglo bi biti gadno. Ne znam ni tebe ni njega, pa je ovo samo savjet ili razmišljanje naglas... |
|
|
|
|
|
Marigold
Ukupno postova: 511 Lokacija: krevet Spol: Žensko
|
Ok ak mu nećeš reći za prevaru ali da li ste uopće pričali o tom zasićenju?..možda bi razgovorom uspjeli nešto riješiti.. mislim da si mu trebala odmah reći kako se osjećaš možda onda ni ne bi došlo do prevare.. |
|
_________________ you know im gonna want some,want some
lets do this like a prison break,
I wanna see you scream and shake. |
|
|
|
anakonda
|
...hvala ti, B. na dobronamjernom savjetu, u pravu si...samo u Osijeku nisam godinama, niti ću se tako brzo vratiti...osim u slučaju ako netko ovo pročita i javne mužu... ...a priča će završiti vjerojatno sama od sebe, tko zna - možda podsvjesno i stavljam sve ovo na sva zvona radi toga... |
Zadnja promjena: anakonda; 05.09.2006. 13:31; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
anakonda
|
...što se zasićenja tiče, ono dolazi polako i samo te odjednom ošine spoznaja da to nije to...i nismo razgovarali o tome, mada i ja vidim da i njemu se javlja sličan osjećaj...samo, problem je ljubav - ona se nije ugasila, koliko god ja varala ili on...čudna je stvar, ta ljubav...a što se razgovora tiče, radije puštam da vrijeme pokaže svoje, iako je to zahebavanje i njega i sebe...nemam pojma, u stvari... |
|
|
|
|
Ženska_glava
Ukupno postova: 596 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Reći ću samo: LOVE SUCKS... |
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
Ženska_glava je napisao/la: ›
Reći ću samo: LOVE SUCKS...
|
Love "SUCKS" if YOU are bad at it... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
toni
|
I am. |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...zašto imaš takvo mišljenje? |
|
|
|
|
toni
|
ne pitaj me sada... nije mi rakija blizu... teska tema... |
|
|
|
|
|