Autor |
Poruka |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Tra-la-la xD je napisao/la: ›
A što ako je neka imala rak dojke????? :-O
|
de grozna si
i love it |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
pankerica666 je napisao/la: ›
ti nečeš gledat bendove koje voliš samo radi mjesta održavanja?
|
pa nisu mi toliko dobri da budem u najlošijem prostoru za koncerte u gradu (zrimba) a u onom bastinu nemam šta raditi (nemam 20 godina) |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
pankerica666 Ukupno postova: 66 Spol: Žensko
|
pa meni je ok, ne volim oba mjesta, al čisto sjest pored zrinjevca polagano pijuckat tih 5 tuborga uz ugodan razgovor društva, i upast čisto da prošetam malo i vidim kakvog starog poznanika |
|
|
|
|
|
slavonjara
Ukupno postova: 161 Spol: Muško
|
Psihomodo Pop,Pipsi i ostali jebivjetri ili Hladno Pivo i Obrint pas....dvojbe nema! |
|
|
|
|
|
dendrofil
Ukupno postova: 7 Lokacija: Valpovo, Hrvatska Spol: Muško
|
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
pa ja se u potpunosti slazem za Smokeyem...ja sam obozavao Pipse, Shimpo, Dernjava i Fred Astaire su kultni genijalni albumi, Bog je pola dobar pola ne, ali zadnja dva su uzasna, uspavljujuca, tekstualno bezvezna ( kao inteligentna, odnosno savrsena za one umjetnicke snobove ) i tako... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
MissConception
Ukupno postova: 426 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
lega, ja moram u svatove u vinkovce |
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Evil Poodingh je napisao/la: ›
pa ja se u potpunosti slazem za Smokeyem...ja sam obozavao Pipse, Shimpo, Dernjava i Fred Astaire su kultni genijalni albumi, Bog je pola dobar pola ne, ali zadnja dva su uzasna, uspavljujuca, tekstualno bezvezna ( kao inteligentna, odnosno savrsena za one umjetnicke snobove ) i tako...
|
Aj agri komplitli. Ipak, isplati se otići samo zbog starih pjesama. |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
paperje
Ukupno postova: 794 Spol: Žensko
|
pokušat ću da te poljubim,a ti se pravi looooda...
hel jea |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
|
dendrofil
Ukupno postova: 7 Lokacija: Valpovo, Hrvatska Spol: Muško
|
joj dajte ljudi, preolako pljujete po stvarima kojima niste dali ni poštenu priliku... al normalno, tak je uvijek, lakše je prihvatit nešto što je odma na prvu loptu i za žurku, nego nešto maaalčice kompliciranije.
pipsi su svakim albumom sve bolji. nema tu nikakvog snobizma, i uopće nije potrebno neko analiziranje, jednostavno- pustiš glazbi da te zagrli. |
|
|
|
|
|
wHITe Ukupno postova: 75 Spol: Nebitno
|
Zašto uvijek stave u isto vrijeme kada se održavju neki događaji kada se i drugi događaji odvijaju da se nemože ići na više stvari ,kao inače je slavonija puna događanja ...omg pa molim organizatore da ubuduće se informiraju i budu informirani te da organiziraju takve događalice da mogu ljudi koji izlaze na takve i slične događalice mogu izaći na više istih . |
|
|
|
|
|
tranquilize Ukupno postova: 548 Spol: Muško
|
wHITe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Zašto uvijek stave u isto vrijeme kada se održavju neki događaji kada se i drugi događaji odvijaju da se nemože ići na više stvari ,kao inače je slavonija puna događanja ...omg pa molim organizatore da ubuduće se informiraju i budu informirani te da organiziraju takve događalice da mogu ljudi koji izlaze na takve i slične događalice mogu izaći na više istih .
|
sta ima u sub osim ovoga |
|
|
|
|
|
Dylan
Ukupno postova: 818 Lokacija: New York Spol: Muško
|
a hladno pivo u zagrebu |
|
_________________ People are crazy and times are strange
I'm locked in tight, I'm out of range
I used to care, but things have changed |
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
Dylan je napisao/la: ›
a hladno pivo u zagrebu
|
e ja idjem na to... belj moš reč kolko oš da je to gora odluka... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
|