Autor |
Poruka |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Prije bi rekao da je izostanak REAKCIJE poruka...
A ovaj stav "sta da ja radim kad nista ne mogu" je debilan i zatupljujuc... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
![](images/spacer.gif) |
daddylonglegs
Ukupno postova: 78 Lokacija: Os Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
[
Kamo srece da se cesce izlazilo na ulice.
|
Ajde molim te ko da ljudi ne izlaze na ulice. I to jako cesto. Prosvjeduju, placu i mole i sta su dobili???? nogu u guzicu. ovo danas moze poslat poruku al ce imati ucinak ko da poruka nije ni poslana. da, idemo se okupit, zapalit svijece, procavrljat i otic kuci. Mafijasi su takli u zlatnu mladez zg-a. vjeruj mi, s prosvjedom ili bez njega, oni ce dici citavu hrvatsku policiju na noge |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
Naravno. Iako mi se čini da su neki krivo shvatili bit prosvjeda. Pa sigurno da nikog neće otkriti i uhapsiti zato što se javno prosvjeduje.
Prosvjeduje se da bi građani izrazili nezadovoljstvo sustavom - ljudima na poziciji - nadležnim tijelima - društvom u cjelini. Prosvjedi su tu da utječu na odgovorne ne bi li isti počeli raditi svoj posao. Da se kojim slučajem češće prosvjeduje, teško da bi se novci trošili na most za poluotok, spektakularni 80 milijuna eura skuplji aerodrom, ski utrku, i ostale budalaštine, umjesto za zdravstvo, poljoprivredu, i druge ugrožene dijelove društva. Teško da bi polukreten od misnistra i potpuno kretenska Vlada prije tjedan dana tvrdila da je sigurnosno stanje u zemljo jako dobro, da riješavamo veliku većinu zločina, i da u Hrvatskoj nema organiziranog kriminala.
Prosvjedi su tu da stvaraju nelagodu kod odgovornih, na poziciji. Prosvjedi su uobičajeni način demokratske borbe, i u civiliziranim zemljama postali su uobičajeni i izrazito efikasni. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
mirjam Ukupno postova: 31 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
Izglada da smo mi daleko od demokratskog svijeta, jer da smo blizu znali bi što trebamo raditi u ovakvoj situaciji. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Plesni Centar Ukupno postova: 58 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
I nije kriva vlast. Krivi smo mi zbog svoje inercije i sluganjskog mentaliteta.
[/quote]
Tako je slavonac. Cutimo ko' zaliveni. Nijemo trpimo tipove koji divljaju cestom (tata kopiju 200ps) ulicama (tata imao novaca samo za flasu pive).
Jos okrenemo drugi obraz.
Revoluciju su dizale sitne ribe i pocinju prosvijedom.
Pa zar nije dosta..... |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Na kojoj lokaciji će se održat prosvjed u Osijeku?
EDIT: našao sam.....Osijek - Gradski trg (Trg Ante Starčevića) |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
![](images/spacer.gif) |
sikki
Ukupno postova: 210 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Pa zašto već jednom ne izađemo na ulice radi nekih drugih stvari... Prave nas budalama, pljačka nas ko gdje stgne....
?????? |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
sikki
Ukupno postova: 210 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Pa zašto već jednom ne izađemo na ulice radi nekih drugih stvari... Prave nas budalama, pljačka nas ko gdje stigne....
Dajte ljudi!?...
Pa nemogu stat na kraj ni balavcima koji demoliraju grad
?????? |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
ne_odustajem Ukupno postova: 4 Lokacija: Osijek Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
katastrofa..
sve se to čini lijepo i krasno ,a li nije li svaka mlada djevojka ili mladić zaslužio jednako medijske pozornosti, bez obzira na to tko su i koliko zarađuju njegovi roditelji.
svaka smrt je tragična bilo da se radi o ubojstvu iz mafijaških razloga ili nesretnoj ljubavi kao u slučaju 17-to godišnje djevojke i zaštitara sokol marića..
sramotno!! ![Sad](images/smiles/icon_sad.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
Pa zašto već jednom ne izađemo na ulice radi nekih drugih stvari... Prave nas budalama, pljačka nas ko gdje stgne....
??????
|
Trebali bi,da... nažalost živimo u vremenu nasilja,mita i korupcije,krađa,premlaćivanja,
zlouporaba,ubojstava,pljački,raznih malverzacija... Trebat će dugo vremena da se iskorijeni taj udbaško-mafijaški feudalizam koji vlada Hrvatskom. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
PreacheR
Ukupno postova: 1076 Lokacija: Osijek, JUG II Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Osobno mi je zao ubojstva Ivane Hodak.Dok svi mediji pishu o Ivani,na drugom djelu Zagreba zastitar Sokol Marica ubija djevojku od 17 godina i potom sebe,svi mediji i kamere su uprte u pokojnu ivanu,a u isto vrijeme niko nepis za ubojstvo ove mlade curice..sta hocu reci...(zao mi je Ivani kao svoje sestre,jel je ni kriva ni duzna zrtva osvete lopova i bandita koji ovu drzavu 18 godina kradu,vladaju i rade sta hoce snjom) moramo biti svi isti pre zakonom i medijima,JEL TA MLADA CURICA NA SREBRNJAKU ISTO VRIJEDI KAO I CERKA OD ODVJETNIKA...oba dvije mi je zao al neka budemo svi isti pa makar i pred ovim najgorim...
|
Ubojstvo je ubojstvo, tu si apsolutno u pravu. No, uvdje se radi o najsvirepijem obračunu u samom vrhu hrvatskog podzemlja pri čemu putra na glavi ima i dobar dio sadašnjih vlastodržaca. Činjenica da je ubijena bila pripadnica nekakve 'zlatne mladeži' ne uvjetuje toliki publicitet tom slučaju nego isključivo politička i mafijaška pozadina tog zločina. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
mirjam Ukupno postova: 31 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
Hm prosvjed je propao,vidjet ćemo što nas čeka u budučnosti.. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
spin
Ukupno postova: 225 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Ne bojte se ljudi. stvar u svoje ruke preuzimaju Mesićevi SPECIJALCI...tako je drug Mesić rekao večeras za jednu TV postaju. Dakle nema zime za eskime, stvar je opet u rukama naše sudbe ili ako netko više voli.. Udbe . To su ljudi prekaljeni stručnjaci i borci za demokraciju školovani u svim uvjetima i vremenkim nepogodama, čija učinkovitost je nadaleko bila poznata još davnih vremena.
Kako kaže drug Manolić, oni su bušili koga god su stigli i vanjske i unutrašnje neprijatelje i što će njima biti obračunati se s par kriminalaca. Sitnica jedna.
Samo osteje ipak nejasno zbog čega su toliko dugo držani u pričuvi i kako su za to vrijeme održavali kondiciju, kako i gdje su trenirali...da nisu ipak malo ispali iz štosa nakon tako dugog perioda neaktivnosti.
hmmmm???? |
|
_________________ ... |
|
|
![](images/spacer.gif) |
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
uvest ćemo već iškolovane Srbe - koje ti tako obožavaš - pa će oni sredit situaciju. |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
![](images/spacer.gif) |
![](templates/fisubice/images/spacer.gif) |
|