Autor |
Poruka |
Freya_os Ukupno postova: 37 Spol: Nebitno
|
tonka_21 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
koliko je ljudi kupilo,kad si ti kupio? kontam da cu ici tamo pa pitam..
|
moja karta je br 126(inace sam zensko)...koliko sam cula,cura koja je jucer kupila ima broj 300 i nesto |
|
|
|
|
|
rale
Ukupno postova: 92 Spol: Nebitno
|
|
|
|
|
ne znam,zato i ja pitam ako se netko od organizatora javi...to mi je malo naspram najava...jedino ako karte nisu isle po redu??? |
|
|
|
|
|
Tiger Ukupno postova: 52 Spol: Nebitno
|
Pa niste valjda stvarno očekivali da će tamo biti 1500 ljudi. Ako bude i 300 odlično, šta će vam više od toga. |
|
|
|
|
|
|
Tiger je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Pa niste valjda stvarno očekivali da će tamo biti 1500 ljudi. Ako bude i 300 odlično, šta će vam više od toga.
|
nisam nista konkretno ocekivala,samo me informativno zanima koliko je ljudi kupilo karte |
|
|
|
|
|
rale
Ukupno postova: 92 Spol: Nebitno
|
|
|
|
Petar S
Ukupno postova: 118 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
eto recimo sutra moja ekipa ide po 10 karata pa ono to do zadnjeg nikad ne znas tocan broj javim koji sam |
|
_________________ Sloboda je kip u New Yorku .... |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Preko frenda koji je dobar s organizatorom sam saznao da je prodano preko 1000 karata.
Valjda. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
tonka_21 Ukupno postova: 228 Spol: Nebitno
|
kupila sam karte ja sam 1324 ,kontsm da ce biti puno ljudi...to ce biti zakon!! |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
onda se vidimo tamo, tonka |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
|
naravno Frost...pozdrav |
|
|
|
|
|
Petar S
Ukupno postova: 118 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Pozdrav
Crni mango kaput 3/4, šal tamniji i bolero koji su bili u kaputu također, zametnuti su slucajno na proslavi nove godine u BB drinska Pet shop bivsi ,
javiti se na broj 0917928071 !!!
|
|
|
|
|
|
D3J0 Ukupno postova: 4 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Haha "1500" ljudi u prostoru namjenjenom za 2000 ljudi...kolko sam ja vidio bilo je oko 600 ljudi ,a sto se tice prostora sumnjam da bi stalo vise od 1000. |
|
|
|
|
|
|
bilo je predobro... |
|
|
|
|
|
m-fun Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
tonka_21 je napisao/la: ›
bilo je predobro...
|
U ime organizatora još jednom svima vama koji ste bili na dočeku kod nas želim sretnu i uspješnu Novu Godinu.
Nadam se da ste se dobro proveli i ako je i bilo nekih propusta nisu bili namjerni.
Pozivam sve koji su bili da napišu svoje dojmove i komentare, pohvale ili primjedbe kako bi smo u budućim organiziranjima sličnih programa mogli ispraviti sve eventualne propuste. |
|
|
|
|
|
|
|