Autor |
Poruka |
Noktua Ukupno postova: 4 Spol: Nebitno
|
Pozdrav svima!
Što se tiče karata, prodaja istih kreće tijekom sutrašnjeg dana na 4 prodajna mjesta:
- videoteka Hollywood
- hotel Royal
- club-galerija Magis
- suvenirnica Vodena vrata (Tvrđa)
Ove godine će se uložiti dodatni napor u održavanju sanitarnih čvorova, budući da se (kao i uostalom svake godine) očekuje veliki broj gostiju |
|
|
|
|
|
DoLuPa
Ukupno postova: 20 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Imam 3 pitanja, pa ako netko zna, molim nek mi odgovori... nisam nikada bila u slaviji. zanima me gdje se mogu ostavit stvari (al da na kraju ne budes pokraden!) , kakva je hrana/pice i jer se moze gdje sjest (vjerojatno moze, ali pitam cisto onako da znam). eto... |
|
|
|
|
|
Noktua Ukupno postova: 4 Spol: Nebitno
|
Što se tiče čuvanja stvari, kao i prošle godine, svima će na raspolaganju biti čuvana garderoba.
Hrana - standardni švedski stol, a od pića - pa sve
A što se sjedenja tiče, sjedenja nema - Nova godina je!
Na kraju, karte su na prodajnim mjestima (videoteka Hollywood, cafe-galerija Magis, hotel Royal i suvenirnica Vodena vrata) pa navalite!
Pozdrav svima! |
|
|
|
|
|
kapetan Ukupno postova: 50 Spol: Muško
|
Znači baš nigdje se ne može malo sjesti? Lako za mene al cure i njihova neudobna fensi obuća...ne moram ni zvati da vidim jel se može rezervirat neki stol budući da stolova nema |
|
|
|
|
|
AlkicOs
Ukupno postova: 82 Lokacija: ZP Ghetto Spol: Muško
|
nosi je kike-robe po slaviji |
|
|
|
|
|
asko Ukupno postova: 349 Spol: Nebitno
|
ima u predvorju slavije uvijek neko mjesto gdje možeš malo papke odmoriti ako baš želiš |
|
|
|
|
|
maradona Ukupno postova: 47 Spol: Nebitno
|
ajd nemojte samo da ovi sa slavonske snimaju previše |
|
|
|
|
|
prcko001
Ukupno postova: 100 Spol: Nebitno
|
Iskreno toliko sam pročitao oglasa i raspitivao se ali ovi momci i cure znaju što rade. Daju puno a cijena razumna. Svaka čast organizatorima.
P.S. Šteta što sam iz baranje a voziti nemislim, kontam da bi ovo bilo moje definitivno odredište |
|
_________________ Pozdrav svima na planeti Zemlja, a i onima malo dalje............... |
|
|
|
Čačovil
Ukupno postova: 15 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Kakva ekipa bude u Slaviji, mislim na godine? |
|
|
|
|
|
vesnica Ukupno postova: 177 Spol: Nebitno
|
JE ok je sve ali treba da bude onda pravo kino da se nesto veselo i vrti na platnu .
Moja ekipa i ja nismo jos nista odlucili to uvijek odlucujemo poslije bozica
znaci bit ce tamburice u satoru a to znaci domace stvari ok a u kinu bi moglo da bude nesto malo starije od mjuza neke 70,80 godine pa na veliko platno.
Za sad imamo 2 solucije neki cigani u baranji ili Slavija posto je mjesavina domace i strano u odvojenim cjelinama
ajde pa se cujemo i vidimo
Sve najbolje za bozic i novu godinu |
|
|
|
|
|
|
Opet ja a moram kad sam s ekipom u dilemi gdje da se ide.
Ako moze malo poblize o slaviju.
U tome grijanome satoru kazete tamburice dali neki tamburasi ili neki dj.
U zatvorenome prostoru kazete strana i domaca mjuza i video zid e sad sto ce biti na video zidu dali neke simulacije iz winampa,neki dijelovi filmove i te slicne gluposti jet to je vec vidjena fora(a to vecina rade kad kazu da imaju zid).
Ako vec imate video zid e onda bi trebalo da se nesto pametno vrti da to sto se vrti da i slusamo i gledamo jer ako nije tako nema efekta da dj tambura jedno a vrti se nesto drugo,dobro moze se malo vrtiti neki efekti ali ne cijelo vece efekti.
U svezi cuge dali ce biti jegera ide uz kolu super pa ako moze malo i o tome vrsti cuge,papice.
Sto se tice prostora za odjecu dali ce biti ili...
Kad se moze doci najranije i naravno do kojeg vremena ce to sve trajati.
Hvala na brzome i opsirnome odgovoru |
|
|
|
|
|
hyppolita
Ukupno postova: 306 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
koj k*** rac je s ovom reklamom!!!????????? |
|
_________________ Uvijek mi navuće osmijeh sunce moje malo ... |
|
|
|
|
MA REKLAMA JE LOSA NISU NISTA NAVELI STO CE BITI OD PAPICE,cuge,trajanja itd.. kao i svi ostali samo naveli cijenu i cugaj kolko hoces samo da novce uzmu,zbrda s dola ajme ne mozes znati sto tko tocno nudi ,platis i onda vidis prevaru.
Zato savjet svima da stave tocno sto nude da ne bude kasnije NISAM ZNAO
AJDE ZBOGOM |
|
|
|
|
|
cohors Ukupno postova: 205 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
vesnica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
MA REKLAMA JE LOSA NISU NISTA NAVELI STO CE BITI OD PAPICE,cuge,trajanja itd.. kao i svi ostali samo naveli cijenu i cugaj kolko hoces samo da novce uzmu,zbrda s dola ajme ne mozes znati sto tko tocno nudi ,platis i onda vidis prevaru.
Zato savjet svima da stave tocno sto nude da ne bude kasnije NISAM ZNAO
AJDE ZBOGOM
|
da trebali su na plakat stavit jelovniku, playlistu i sve... |
|
_________________ www.kohorta.net |
|
|
|
|
MA ne bas to ali barem za papicu sto nude da znam dali da ponesem s sobom u torbici posto pijem colu ali s jegerom ako nema jegera onda da i to ponesem.
Ai taj sator je nedorecen dali ce biti nesto uzivo ili dj kao i sto se dogadja unutar slavije.
ALI NAJVISE ME BRINE JEGGER JER TO JE STANDARD ZA NOVU GODINU PA ONDA DA ZNAM DALI DA GA NOSIM
PLAYLISTA isto nije bas za baciti
Od svega toga me zanima samo cijena koja je po meni najprihvatljivija u Osijeku jer nude 2 programa tamburice za pijanstvo i strani hitovi za cagu |
|
|
|
|
|
|
|