Autor |
Poruka |
bubimirova lidija
Ukupno postova: 79 Spol: Nebitno
|
Kodrann je napisao/la: ›
gle tekstovi nisu ništ gluplji od 90% heavy metala, rocka, punka...
|
Sorry ali ovo nije istina. Mislim da si malo pretjerao s postotkom.
Istina je da ima glupih tekstova u svakom žanru, al ovakvih pizdarija se malo gdje nađe. S tim da su glupi tekstovi u cajkama pravilo, a ne iznimka. Kad pogledaš svi pjevaju o ljubavi, tužnoj, sretnoj, sadističkoj, mazohističkoj... A nikada nisu opjevani problemi u svijetu, glad, ratovi, delfini i tako to... |
|
_________________ - kod pesimizma je dobro što ste uvijek ili u pravu ili ugodno iznenađeni - |
|
|
|
Kodrann
Ukupno postova: 521 Lokacija: Between shit and piss... Spol: Nebitno
|
bubimirova lidija je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Kodrann je napisao/la: ›
gle tekstovi nisu ništ gluplji od 90% heavy metala, rocka, punka...
|
Sorry ali ovo nije istina. Mislim da si malo pretjerao s postotkom.
Istina je da ima glupih tekstova u svakom žanru, al ovakvih pizdarija se malo gdje nađe. S tim da su glupi tekstovi u cajkama pravilo, a ne iznimka. Kad pogledaš svi pjevaju o ljubavi, tužnoj, sretnoj, sadističkoj, mazohističkoj... A nikada nisu opjevani problemi u svijetu, glad, ratovi, delfini i tako to...
|
čekaj, zašto je pjesma o delfinima po defaultu bolja od one o jebanju drolja? većina ljubitelja ostalih pravaca glazbe ne uživa u glazbi zbog suosjećanja s delfinima. sve se svodi na šund, tj. stimuliranje nekog osjećaja posebnosti, pripadnosti štagodveć.
prosječan metalac i cajkaroš u osijeku je isti kurac. nažalost. sve ostalo je stvar ukusa. a ja sam dovoljno inteligentan da mogu objektivno prosuditi stvari izvan domene vlastitog ukusa. tak da odite malo van i nešto, pa ćete vidjet da su ovdje svi seljačine, razlike su samo u nijansama |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
ergo i ti si seljačina |
|
|
|
|
|
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol: Muško
|
nego , el znate vi šta je Hardtechno, oće takva parada ikad ? |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
|
astec Ukupno postova: 210 Spol: Nebitno
|
I za sve seljakeeeee, radit narodnjakeeeee.... |
|
_________________ Nemojte tako - pa Strijelac je neutralan |
|
|
|
zbunjena
Ukupno postova: 61 Lokacija: OSIJEK Spol: Žensko
|
narodnjaci sve vam je u saci.... |
|
|
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
pripremite svijeće, ovi će odvrnit sve žarulje.... |
|
|
|
kiki02 Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
folk glazba, veliko blago koje zapad moze samo sanjati!
neka ovi koji su protiv cajki navedu samo jednu jedinu vrstu glazbe uz koju se mozes toliko otkaciti, opustiti i razveseliti kao uz narodnu....??!? |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
|
|
|
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol: Nebitno
|
A vidim i ti si veliko blago koje zapad moze samo sanjati, doduse u nocnim morama. |
|
_________________ Imali smo i većih problema pa ih nismo riješili! |
|
|
|
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol: Muško
|
kiki02 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
neka ovi koji su protiv cajki navedu samo jednu jedinu vrstu glazbe uz koju se mozes toliko otkaciti, opustiti i razveseliti kao uz narodnu....??!?
|
IDEŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ, ova izjava treba uci u anale O31 portala |
|
|
|
partibrejkerica
Ukupno postova: 84 Spol: Nebitno
|
Nek sluša svatko tko šta voli!!!
Zašto se rugate onima koji slušaju cajke?
To je kao da se rugate hendikepiranoj djeci ili gladnima u Bijafri... |
|
|
|
|
|
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol: Muško
|
kiki02 je napisao/la: ›
neka ovi koji su protiv cajki navedu samo jednu jedinu vrstu glazbe uz koju se mozes toliko otkaciti, opustiti i razveseliti kao uz narodnu....??!?
|
hahahahahaha, legenda, ja ovo moram stavit u potpis, sorkač |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
kiki02 je napisao/la: ›
|
Samo jednu?! E lega, nisai trebao napisati 'samo jednu'. Bolje da si napisao 'nabrojte 5 vrsta glazbe'.
Ja mogu nabrojati...
A ono da je to 'jedina vrsta glazbe uz koju se možeš toliko opustiti, otkačiti i RAZVESELITI' ti ne stoji. Barem ne po meni. Razveseliti se uz taktove: ''Prevari me, samo me ne ostavljaj''...bla bla...i slične fore...nema šanse!
Ne kažem da su svi narodnjaci tužaljke, ali koliko sam skontala 80% jesu. Uvijek netko nekog vara, ostavlja, ne voli i sl.
Kad sam bila za Novu godinu u Bastionu, bila sam presretna što ima dio s house, club, stranom i domaćom mjuzom jer da sam cijelu večer morala slušati cile Mile...
Uglavnom, ne želim nikome suditi po vrsti glazbe koju sluša, o ukusima se ne raspravlja, ali ne slažem se s onim da se (samo) uz narodnjake možeš otkačiti, opustiti i razveseliti se...
Eo još jedan primjer...kad sam za Novu bila u Bastionu, u onom dijelu gdje su se puštali narodnjaci, bilo je debila koji su doslovno skakali kao majmuni s bocom u ruci i to je bilo za umrijet od smijeha...i to likovi da skaču na neku tužaljku na koju se u biti ni ne može plesati, a kamo li skakati kao po trampolinu...
Ali kažem, tko voli, nek izvoli... |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
ne zna u šta se uvaLiLa xD |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
|
|