Autor |
Poruka |
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol: Muško
|
ma fuuuuuj kako se usuduju uopce nekoga dovoditi, organizirati nesto??? puuuuj -.- |
|
|
|
|
|
astec Ukupno postova: 210 Spol: Nebitno
|
Ne znam za Vas ali ja: NEĆU LEĆI PRIJE ZOREEEEEE !!!! Mate Bulić car... Ova Rozga me može slobodno i zaobići |
|
_________________ Nemojte tako - pa Strijelac je neutralan |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
astec je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ne znam za Vas ali ja: NEĆU LEĆI PRIJE ZOREEEEEE !!!! Mate Bulić car... Ova Rozga me može slobodno i zaobići
|
molim te mi reci da se zajebavaš
jel on pjeva da je naoružan do zuba? ili ono gori gora?
za sve to vam je kriv MILAN. al ne onaj vidoviti već ovaj portalski. sa svim prigovorima se obratite NJEMU! |
|
|
|
astec Ukupno postova: 210 Spol: Nebitno
|
Hahahahahahahah a čuj meni je lik zakon a vi pričajte što god hoćete XD - ja u prvom redu i vjerojatno prvi mrtav pijan na koncertu XDXD
I P.S. - ono naoružan sam do zuba mu stvarno nije trebalo ali Gori gora mi nemoj dirati XDXD |
|
_________________ Nemojte tako - pa Strijelac je neutralan |
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
Hahahahahaha. Strašno. |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
antifriz
Ukupno postova: 91 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Održavanje uopće nije bilo upitno... 40.000 kn utopiti na raspašoj, 40.000 kn u džep... fifti-fifti. Barem je prošle 2 godine bilo takvo pravilo. |
|
|
|
|
|
BrunCHI Ukupno postova: 85 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
S-kaoadu razumijem - to su sve studenti, i u ovo vrijeme krize je svaka para dobra... inače sigurno ne bi nastupali...
a za ove ostale... čudniju nakupinu glazbenika nisam vidio... možda da još dobetu nekog hard techno dj-a, i death metal band... |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
BrunCHI je napisao/la ( Pogledaj post): ›
S-kaoadu razumijem - to su sve studenti, i u ovo vrijeme krize je svaka para dobra... inače sigurno ne bi nastupali...
a za ove ostale... čudniju nakupinu glazbenika nisam vidio... možda da još dobetu nekog hard techno dj-a, i death metal band...
|
pare???? xD ti se šališ, siguran sam 10000% da neće dobiti ni lipe. |
|
|
|
|
|
Mrkonjić Ukupno postova: 10 Spol: Nebitno
|
Citirao bi nekolicinu... Međutim, smatram da će dovoljno jasna biti moja izjava.
Sebe smatram alternativcem. Kao takav volim alternativnu glazbu (alt rock, indie rock, progressive...) i ne dopuštam ljudima da mi seru po ukusu. Nadam se da tako misli većina ljudi koja pronalazi glazbu kao važan segment njihova života. Generalno pravilo osijek031 portala je "Don't be evil!" što mnogi zapravo, svojim komentarima to i krše.
Replika na temu Mate Bulića i Jelene Rozge:
Neko i to sluša (vjerovali vi ili ne) i tko smo mi da etiketiramo njegov izbor kao loš ili manje vrijedan?
Replika na honorare:
Svi će honorari biti isplaćeni. Znam, jer sam ja jedan od članova tog organizacijskog odbora i brinem se (kao i ostatak ekipe) da sve prođe ok... Kako prema izvođačima tako i publici.
Replika na komentatore članka:
Znate li samo čitati selektivno ili pokazujete to umjeće fore-radi? Zar niste mogli prokomentirati ni jednu drugu stavku? Postaviti koje pitanje, možda? Nope! Samo tražite negativne stvari.
A, i uz sve to, piše da to nije CIJELI ni KONAČNI program... Lijepo osuđena manifestacija, koja se nije ni dogodila. Neke su stvari u planu o kojima se još ne priča.
Ccc... Samo brojni "hejterski" komentari. Šta? Alternativci su bolji ljudi od drugih? Mainstreameri su bolji? ... A svi ljudi... Bar nešto zajedničko. Baš mi je bed kad čitam ovakve hejterske komentare.
Uglavnom, čut ćete sve in due time.
P.S. S-kapada su i moji prijatelji! HA! |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
samo organizator i može opravdavati ovakvo nešto. kvaliteta oljma i umijeće onih koji ga organiziraju i imaju veze sa organizacijom nikome normalnome i iole upućenome uopće nisu diskutabilni.
kraj priče. |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol: Nebitno
|
Ne znam zašto se odmah ne pozove Tompson i srpski narodnjaci, nego se stvar pokušava zamaskirati ovim blažim verzijama.
Da se u Hrvatskoj kultura srozala do neslućenih granica, to smo znali, ali studenti uvijek uspijevaju negativno iznenaditi. |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
@Mrkonjicu,
Hoce li SZBOR javno prikazati sve racune vezane uz ovaj OaLJM.
Pozivas se na objektivnost, najmanje sto mozete uciniti je javno prikazati sve troskove ovog festivala. Pa kad studenti, kako vec kazes, zele Bulica i Rozgu, neka znaju koliko je novaca placeno za ta dva koncerta, a koliko za sva ostala zbivanja.
Dakle, evo jednog vrlo iskrenog i konstrukvitnog pitanja: Hoce li SZBOR javno objaviti sve racune i honorare ove manifestacije?
Molim odgovor s Da/Ne. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
pero32236 Ukupno postova: 17 Spol: Nebitno
|
al ljudi recite mi, zašto pljujete stalno ovako??? ako vam se ne sviđa rješenje je jednostavno NEMOJTE IĆI na te koncerte i ok...a ne stalno ovakve gadarije pisati...i koliko god da se pljuje dajem ruku u vatru da će na buliću biti krcato, a o rozgi da i ne pričam...ako je punila diskoteke i dvorane širem Hrvatske znači li to da su svi ostali seljaci i zaostali?? pustite ljude da uživaju...bude wlm festival ne valja, bude saft ne valja, dolazi morales , ne valja, bio tomcraft-zastario njemački, dani piva- seljački sa tamburicama...pa vas ja sad pitam: RECITE ŠTO VALJA???????? I ŠTO BISTE HTJELI????? u 4 mjeseca bilo toliko raznovrsnih događanja i još će ih biti i nikad osječani nisu zadovoljni...stvarno mi ovaj grad neće biti jasan nikada... |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sQQGv0BTjN0[/youtube]
Pa ko se tu zajebava s nama. |
|
|
|
|
|
antifriz
Ukupno postova: 91 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
pero32236 je napisao/la: ›
al ljudi recite mi, zašto pljujete stalno ovako???
|
Paa, iako sumnjam da će ti činiti razliku, dobit ćeš moj odgovor.
Budžet odobren za OLJM od strane Skupštine Organizatora je 80.000 kn. Osječka pivovara je, očito, jedan od sponzora manifestacije. Ove godine sumnjam da će stići potpora od strane Grada i Županije, ali vjerujem da će koji sponzor više poslušno i uskočiti. Što znači da će iznos utrošen biti i veći.
Studentski zbor nije, kako je u najavi navedeno, nositelj organiziranog studentskog djelovanja. No, on si to dopušta biti, te u očima pojedinaca steče legitimitet potrošiti osnovnih 80.000 kn proračunskih sredstava Sveučilišta na način koji se može okarakterizirati izrazom 'pranje novca'. Ako je Lana Jurčević mogla 50% svog upisanog honorara proslijediti 'menadžeru' SZ-a u džep, vrlo jasan je pristup organizaciji i konkretnoj osobi koja i ove godine dovodi 'teže' izvođače.
Kolega Mrkonjić je također u organizaciji, to mi jest donekle utjeha. Ova organizacija OLJM-a dolazi u trenutku prijelaznog razdoblja (jer trenutno SZ Sveučilišta nema predsjednika, niti v.d.-a predsjednika, a razlog tomu jest idiotizam jedne, te manipulacija druge strane). Ekipa koja u očima javnosti (te uprave Sveučilišta, kojoj je to jedini faktor bitan da ih ostave u sedlu) ima legalnu osnovu da usmjeruje predviđenih 80.000 kn to i radi, sve dok stigne. Jer, malo nesigurna je natpolovična većina (sada dovoljna za izbor predsjednika), sjednica na kojoj će se izabrati novi predsjednik se sve više odgađa, a jasna je stvar da se HDZ-u godinama prioritetnim pokazuje držati OLJM... najveći izvor džepnog novca kroz cijelu godinu. A poslije njega mogu i izgubiti izbore, bit će nebitno, jer do iduće godine će već smisliti nešto novo da dobiju vlast ili organizaciju.
Iz tog razloga je ovo što se radi žalosno, iz tog razloga 'pljujem'. |
|
|
|
|
|
|
|