Autor |
Poruka |
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol: Muško
|
Mungos ***o te bulic, dosadan si s njim, nit ga slusam nit ga volim neg me zivcirate sto vam nista ne valja nego samo ono sto se vama sviđa to valja a ostalo puj, puj.
Ne kazem da je svako nezadovoljstvo neopravdano ali na svaki clanak ima komentara u kojima se izrazava nezadovoljstvo. sto je previse, previse je. |
|
|
|
|
|
PreacheR
Ukupno postova: 1076 Lokacija: Osijek, JUG II Spol: Muško
|
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Yep - mladi imaju dobru ponudu doceka, svakom po zelji i ukusu.
No, ne znam cemu toliko forsiranje te tamburice. Do '91 se mogla cuti samo na specijaliziranim festivalima i po selima, a sad odjednom forsiranje tamburice, ljudi odjevenih poput seljaka, ljudi sa seoskim smislom za humor.
I onda valcer u ponoc. K'o saka na oko. Ostavite ili valcer ili tamburice.
Krlezo, uskrsni, vrijeme je...
|
He, he, he, Mungos legendo. He, he, ljudi sa seoskim smislom za humor. Odmah sam pomislio na Željka Lončarića - Žeca, on definitivno spada u tu kategoriju. Nadam se da će uspjeti zatomiti svoj poriv da bude zabavan i humorističan, govorim to zbog dobrobiti ljudi koji će pohoditi trg.
Da budem iskren, ja nemam ništa protiv tezgaroša i tamburaša na trgu, jer realno gledano, oni savršeno zadovoljavaju glazbene preferencije većine ljudi koji Novu godinu čekaju na trgu (uglavnom ljudi srednjih godina). Ako je alternativa bilo dovođenje kojekakvih instant pjevača(ica) tipa Lana Jurčević, Antonija Šola ili pak Bojana Jambrošića i sličnih, koji zajedno imaju dva i pol hita, svakako dajem svoj glas tezgarošima. Ak' ništ' drugo, jeftiniji su. |
|
|
|
|
|
hren
Ukupno postova: 37 Lokacija: osk Spol: Žensko
|
ja bih rado na pozornicu stavila goste Remetinca,onako kao putujući cirkus,i onda mi porezni obveznici i svi nezaposleni,obespravljeni -gađamo ih grudama-do iznemoglosti.To bi mi malo olakšalo početak Nove.... |
|
_________________ Ima neka moć u dobrim ljudima, oni su jaki i poslije smrti. Događa se da i dalje žive, po svojim riječima i djelima, a najviše po dobroti srca. Trygve Gulbranssen |
|
|
|
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol: Nebitno
|
Ponovit ću reda radi, možda nekima još nije prošlo kroz vijuge. U Zagrebu su Stereo Mc's! |
|
_________________ Imali smo i većih problema pa ih nismo riješili! |
|
|
|
ožiljak
Ukupno postova: 170 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
avantgarde je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ponovit ću reda radi, možda nekima još nije prošlo kroz vijuge. U Zagrebu su Stereo Mc's!
|
nisam oduševljen novogodišnjim programom na trgu i sigurno neću biti tamo, ali brate ako ti ne odgovara ništa u osijeku - kupiš kartu i pravac zagreb, tko ti brani |
|
|
|
|
|
daddos
Ukupno postova: 211 Lokacija: bosutsko Spol: Muško
|
avantgarde je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ponovit ću reda radi, možda nekima još nije prošlo kroz vijuge. U Zagrebu su Stereo Mc's!
|
Moš' se mislit,jaka stvar! |
|
|
|
|
|
|
Pa upravo tako, nije jaka stvar, ali su odlučili stvar mijenjati. |
|
|
|
|
Sir William Ukupno postova: 360 Spol: Muško
|
a ko su stereo mcs? |
|
_________________ Sir William |
|
|
|
Megi
Ukupno postova: 19 Spol: Nebitno
|
avantgarde je napisao/la: ›
125 000?
Lyra, Trend i Žec?
U Zagrebu su na trgu Stereo Mc's
|
WOW blago njima |
|
|
|
|
|
|
Mislim da se šališ, a šala ti je loša. U slučaju da ne, evo izvoli...
http://lmgtfy.com/?q=stereo+mc%27s |
|
|
|
|
kolacic
Ukupno postova: 171 Spol: Žensko
|
Sir William je napisao/la: ›
a ko su stereo mcs?
|
dobro pitanje... ?!? Who the fuck is he/she/it?! |
|
|
|
|
|
la čupakabra
Ukupno postova: 208 Spol: Nebitno
|
kolacic je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Sir William je napisao/la: ›
a ko su stereo mcs?
|
dobro pitanje... ?!? Who the fuck is he/she/it?!
|
ajd jedno je ne znati ( a stvarno bi ste trebali osim ako niste živjeli u ormaru), a drugo je ne utipkat u google. |
|
|
|
|
|
domba57 Ukupno postova: 18 Spol: Nebitno
|
uuuuuu moram ići, kakav doček, ja mislim najbolji na cijelom balkaknu, koja sramota, ne znam kad je zadnji put neki pošten pjevač ili grupa svirala za novu.. |
|
|
|
|
|
Alnea Ukupno postova: 108 Lokacija: susjedstvo Spol: Žensko
|
hren je napisao/la: ›
ja bih rado na pozornicu stavila goste Remetinca,onako kao putujući cirkus,i onda mi porezni obveznici i svi nezaposleni,obespravljeni -gađamo ih grudama-do iznemoglosti.To bi mi malo olakšalo početak Nove....
|
hahah to, to! i rajcicama! taman ove smrznute, dodju ko grude snijega
sto se tice doceka..pa tko voli nek izvoli, bila sam prosle godine, nije bilo lose...al nisam bas primjetila da to traje do 2! vec oko pola 1 je bio razlaz. |
|
_________________ U mojoj glavi sve izgleda bolje, tamo je sve sto pozelim moje! |
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško
|
|
|
|
|
|