Autor |
Poruka |
SheOs Ukupno postova: 119 Spol: Nebitno
|
Mogu li znati što znači all inclusive kada je cuga u pitanju?!Sva cuga ili kao prošle godine?! |
|
|
|
|
|
keka
Ukupno postova: 183 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
[quote="MissTake";p="387865"]jel' tko rekao da mislim da će biti loše ili što? prodaja ulaznica putem rezervacije na mailu?? dakle birat ćete koga ćete primiti i onda još naplaćujete 350kn...hvala Bogu pa ima mjesta za izabrati unatoč vašem ograničenom broju ulaznica do kojih je teže doći nego do Jace.
amen.
i moraš biti dobar sa dotičnom osobom koja odluči možeš li dobiti kartu ili ne
|
|
|
|
|
|
Melora
Ukupno postova: 22 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Ok, napucana je cijena, ali da je i 400kn, 450kn platila bih (svjesna činjenice da je vjerojatno netko od dotičnih organizatora htio biti baja u društvu/gradu, štogod, podjelio hrpu besplatnih ulaznica, pa se na ovaj način refundiraju troškovi), no da upadnem ja, a ne bude mjesta za moje legice ili obrnuto, idiotizam. Dobru zabavu odabranicima, the chosen ones. |
|
|
|
|
|
Dino8090
Ukupno postova: 440 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Jedina razlika izmedu Plana B i vecine ostalih doceka u gradu je Live Jazz, Swing & Bebop. To je stvarno drugacije od ostalih i pohvale za originalnost, ali posto je samo warm up band i nije nesto posebno.
Ovo Suppadupa Grooves by DJ Umbo mi apsolutno nista ne znaci! Na kraju se te DJ spike uvijek svedu na to da je svejedno da li svira Guetta, DJ Umbo, DJ Oš-Neš ili DJ Propali Slucaj.
Tak da stvarno ne kontam po cemu se ovaj docek razlikuje od svih ostalih i po cemu je tako special one... |
|
|
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
iako necu ici tamo, za umbu mogu garantirait da nece pustati guettu i slicna sranja te da ce mjuza biti predobra |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Znam da svaki put naprave boleštinu i da bude predobro, al za 350kn bi čovjek očekivao da bolje objasnite o čemu se radi, a ne samo nekom lansiranju i najboljem jelu i piću, kao svugdje. Al kao da ima potrebe kad se već vjerojatno zna koje osobe dolaze na doček kao što je Misstake napisala. |
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
cane je napisao/la ( Pogledaj post): ›
To uopce nije puno za ono sto nude.
|
a sto to zapravo nude ? |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Ingo je napisao/la: ›
|
a sto to zapravo nude ?
|
Nesto sto se ti nikad ne bi usudio napraviti niti svoje novce uloziti. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
cane je napisao/la: ›
|
a sto to zapravo nude ?
|
Nesto sto se ti nikad ne bi usudio napraviti niti svoje novce uloziti.
|
sigurno ce u ponoc objaviti...da vracaju sav uplaceni novac nazad.... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
Take5 Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
MissTake hvala na dobrodošlici Ja moram reći da nemam nikakve veze sa organizatorima i prošle godina nisam uspjela dobiti ulaznicu za prijateljicu.. no tko mi kriv što smo se kasno sjetile. Ovaj puta poslala sam mail, odmah su odgovorili, imam ulaznicu i ja i svi moji prijatelji. I ja sam bila skeptična oko toga koga 'puštaju' i je li to neki 'private party' ali bar mojih 20 poznanika dobilo je ulaznicu normalnim putem. Ne vidim ništa loše u slanju maila, lakše i meni i njima, što će im 500 razdraganih ljudi koji gnjave konobare. malo informacija - pa to samo znači da vjeruju da već imaju reputaciju, a i imaju, što je vidljivo po interesu i karti više koja će se sigurno tražiti. Htjela sam samo reći jasno i ponosno, DA, IMA nas koji bi plaćali i za stiropor!! obožavam trud, obožavam dekoracije i lijep ugođaj. Pila bih splačinu od kave samo ako je kafić ugodan i lijepo uređen. A što se hrane i pića tiče..recimo ja idem zbog drugih ljudi, glazbe i ugođaja i ni inače ne jedem, tako da mi je iskreno svejedno što će se razgrabiti ili neće tako da ispadne da što god plaćala, uvijek plaćam ugođaj, jer drugo mi ni nije bitno. That just goes to say..ima nas svakakvih, i ne bi bilo tako zanimljivo na ovom šarenom svijetu da nije tako pozdrav svima |
|
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Take5 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
MissTake hvala na dobrodošlici Pila bih splačinu od kave samo ako je kafić ugodan i lijepo uređen.
|
nije li to malo snobovski ? |
|
|
|
|
|
dr. zoidberg
Ukupno postova: 643 Spol: Muško
|
tamna strana je napisao/la: ›
sigurno ce u ponoc objaviti...da vracaju sav uplaceni novac nazad....
|
hhehehahhah e ova ti je dobra |
|
_________________ I have come here to chew bubblegum and kick ass...and I'm all out of bubblegum. |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Take5 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
MissTake hvala na dobrodošlici Pila bih splačinu od kave samo ako je kafić ugodan i lijepo uređen.
|
nije li to malo snobovski ?
|
Jel nije 90% ljudi u ovom gradu takvog mišljenja? Nema veze što si seljo, al ako si seljo na lijepom mjestu za ponudom za selje onda je to sasvim nešto drugo, onda si valjda gospodin seljo |
|
|
|
|
|