Autor |
Poruka |
BLinkica Ukupno postova: 43 Spol:  Nebitno
|
Jeeeeeeij! Napokon! Ma sve je super,vaLjda će bit i dobre predgrupe... jedva čekam! |
|
|
|
|
 |
osijeklove
Ukupno postova: 15 Lokacija: DGO Spol:  Žensko
|
Bezveze. Nista pametno! |
|
_________________ Svi smo mi andjeli sa samo jednim krilom, moramo se zagrliti da bismo mogli letjeti... |
|
|
 |
zlikavac
Ukupno postova: 20 Spol:  Muško
|
nitko tebe draga ne tjera na koncerte ima i dr događanja u gradu pa tako ti možeš otići u kazalište ili negdje dalje, svatko ima pravo na svoj izbor.... |
|
|
|
|
 |
osijeklove
Ukupno postova: 15 Lokacija: DGO Spol:  Žensko
|
Meni se ide na neki koncert, ali ovo nije nista po mom ukusu! |
|
_________________ Svi smo mi andjeli sa samo jednim krilom, moramo se zagrliti da bismo mogli letjeti... |
|
|
 |
Tuba
Ukupno postova: 245 Lokacija: u shumarku skrivenom... Spol:  Žensko
|
pivo 7 kuna!! njaa-.- pa chemu to:(
ma predori bendovi^_^
|
u karlovcu je na danima piva bilo 12 kuna tako da
|
e pa pivo 7 kuna^^JeeeeeJ xD |
|
|
|
|
 |
MissConception
Ukupno postova: 426 Lokacija: Os Spol:  Žensko
|
Ne pijem pivo, ne pijem gazirano, a ono malo izvodjača koji me i zanimaju sam gledala u nekoliko navrata. I šta da ja radim tamo onda...
Ali kontam da će se mnogi zabaviti (i naroljati ko guzice hehehe), pa eto drago mi je zbog njih/vas =) |
|
 |
Deez
Ukupno postova: 414 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol:  Žensko

|
|
|
 |
stolefedro Ukupno postova: 16 Spol:  Nebitno
|
Kakvo sranje! Zabava za usranu provinciju! Šator, tamburaši, govno od osječkog piva i grupe 0 bodova! |
|
|
|
|
 |
zlikavac
Ukupno postova: 20 Spol:  Muško
|
pa ti onda idi iz usrane provincije prijatelju možda u "velegrad" pa se tamo zabavljaj!!!
i tebi ću ponoviti svatko ima pravo na svoj izbor!!!! |
|
|
|
|
 |
Stazh
Ukupno postova: 14 Lokacija: Šank Spol:  Muško
|
Kakvo sranje! Zabava za usranu provinciju! Šator, tamburaši, govno od osječkog piva i grupe 0 bodova!
|
You got some sand in your vagina?
Najbolje pivo, odlični bendovi, tamburaši u drugom šatoru prije nastupa glavnog benda, veseli ljudi, ... Šta čovjek može više tražiti  |
|
|
|
|
 |
Blofeld
Ukupno postova: 636 Spol:  Muško
|
Ni meni nisu baš bendovi ne znam šta. Let 3, Majke, može proći, TBF svakako, te eventualno Gužva (ali je u srijedu, not good za radne ljude). Bolje je bilo prijašnjih godina.
I hoće li više prestati s tim Belfast Foodom. A ovi iz Vatre mogu biti sretni ako ih netko ne ispizdi. |
|
|
|
|
 |
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol:  Muško
|
volim jesen, ali ne volim osječko pivo... pa da je džabe.
|
prošle godine je u malom šatoru bilo crnog kojeg je ok... |
|
|
|
|
 |
cocolo Ukupno postova: 90 Spol:  Muško
|
UŽAS...opet isto,ali godinama...,bolje da ga ne rade ili neka ulože malo...,,,ide na ignor!!!! |
|
|
|
|
 |
MissConception
Ukupno postova: 426 Lokacija: Os Spol:  Žensko
|
|
|
 |
 |