Autor |
Poruka |
badman Ukupno postova: 115 Spol:  Muško
|
to ce biti najbolji party ikada! zna se tko je organizator. xD |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol:  Nebitno

|
jedan od najboljih, ako ne i najbolji xD |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
 |
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol:  Žensko
|
Tnx na informacijama, nadam se da dolazimoooo  |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
 |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol:  Muško
|
|
|
 |
Kodrann
Ukupno postova: 521 Lokacija: Between shit and piss... Spol:  Nebitno

|
150kn za mogućnost defloracije klinki po principu jebi kolko možeš stvarno nije puno. hehe, šala mala, al ako tu ne upecate nešto maloljetno onda ste uzaludan slučaj  |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica

|
pa ja mislim da će prije imat mogućnost defloracije maloljetnica na nekoj novoj godini gdje su narodnjaci il tamburice.  |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
 |
Kodrann

|
pa ja mislim da će prije imat mogućnost defloracije maloljetnica na nekoj novoj godini gdje su narodnjaci il tamburice.
|
je istina, ove u oxygeneu su ružne i iskompleksirane pa ne daju pičke  |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica

|
vidiš kako znaš, već sam se uplašio da si skroz izvan događanja od svoje asocijalizacije.  |
|
|
|
 |
Kodrann

|
vidiš kako znaš, već sam se uplašio da si skroz izvan događanja od svoje asocijalizacije.
|
ja asocijaliziran? pa jebote svaki dan sam u gradu među ljudima po par sati
doduše nisam bio sada 10 dana jer me nije u rvackoj bilo al od sutra sve po starom  |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica

|
nisam mislio da si ti drito asocijaliziran nego da sam uplašen da si izvan događanja od asocijalizacije. ak kuzis, ne mogu se izrazit. bok xD |
|
|
|
 |
Kodrann

|
jeote mogo bi sad mozgat oko ovoga al neću! treba znati reći NE!
xD |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica

|
Sad su mi javili iz kestena da su dolazili ljudi traziti karte pa da javim da nisu jos stavljene u pretprodaju, sutra idu na printanje tako da ce se vjerovatno od subote moci kupiti u Kestenu i Oxygeneu, ali javim jos tocno. |
|
|
|
 |
snowblind Ukupno postova: 71 Spol:  Nebitno
|
dal će raditi gore i dolje šank il sam dolje? i dal će bit kakva garderoba, a da pri tome nebude svih 200 jakni na istom mjestu? |
|
_________________ among freaks like me I'm tryin' to survive... |
|
|
 |
zla_tratinčica

|
radit će samo dolje šank a garderoba će biti (za onoga tko hoće) tamo gdje je prije bila garderoba u o2, ali će biti na istom mjestu, eventualno ako ne stane sve tamo, onda ćemo staviti i u kancelariju. |
|
|
|
 |
snowblind Ukupno postova: 71 Spol:  Nebitno
|
pitam za garderobu jer znam kako bude kada su jakne nabacane sve na jednom mjestu i kako onda lagano nestaju |
|
_________________ among freaks like me I'm tryin' to survive... |
|
|
 |
 |
|