Autor |
Poruka |
Korina
Ukupno postova: 416 Spol: Žensko
|
Baš volim ove ugnjetavačke komentare tipa "zašuti". Znači čim se ne slažeš i ne uvlačiš se u šupak, treba šutjeti. Uf, već vidim te veze i brakove na što liče.
Ovo je forum i tu ne dolaze ljudi da bi ŠUTILI.
Nitko ne kaže da nije uloženo puno truda i rada, gdje sam ja to napadala? Inače, halucinacije mogu simptomi shizofrenije.
Pametnome jedna dosta. |
|
_________________ dobro, gdje je taj kulen? |
|
|
|
Duminske Trake
Ukupno postova: 401 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Hehe...pa draga moja,lupaš gluposti i ostala si živa... Kontaš,vidi se da nemaš veze o čem pričaš,a ja se ionako šalim,pričaj što god hoćeš dok god nije offtopic i hejterski jel |
|
_________________ Lega moj...to su ti te dumine. |
|
|
|
Prophet Ukupno postova: 6 Spol: Nebitno
|
korina ,imao je ovaj forum i veće "frajere i frajerice" od tebe pa su poklekli kad vise nisu imali argumenata za ono sto tvrde. a da si popljuvala odmah u startu , jesi, nemoj srati da nisi, nisu ljudi ovdje blesavi ni čoravi niti vjerujem da imaju te neke bolesti sto ti mozda indiciras da imas.
Sto se tice saft-a kao festivala, podržavam ih jer koliko ja znam ni jedan festival nikada odmah od prve nije bio bajan i krasan, trebaju godine da se izgradi nesto dobro i kvalitetno. A ako je suditi po tome koga su doveli do sada od dja i bendova na odlicnom su putu da postanu odlican festival. Na greskama se uci oduvijek.
I cijena ulaznice je prosle godine bila i vise nego prihvatljiva s obzirom da pojedinacno idete slusati neke od izvođača platili bi toliko ako ne i vise. |
|
|
|
|
|
makijato Ukupno postova: 82 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
meni ovaj Dogo bas kuler |
|
_________________ Svi imaju pravo na moje mišljenje |
|
|
|
AcEo Ukupno postova: 9 Spol: Nebitno
|
Podržavam bilo kakve događaje ovog tipa u gradu koiko god oni bili (ne)kvalitetno organizirani, jer kad odem do grada i ne znam gdje da idem poslušati pravu glazbu i da se razbacam dođe mi da plačem..cijena ulaznice više nego korektna, i ne možete očekivati van Burrena i vrh elektronske glazbe, treba vremena da jedan festival izgradi reputaciju i ime...samo naprijed SAFT!
P.S. Najbitnije je da je pivo hladno..toplo pivo je pravi partybreaker |
|
|
|
|
|
marac_os Ukupno postova: 30 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Svaka čast na organizaciji i na Astralisu pun pogodatk.Full support.Nadam se da će se prikazati i film i nadam se da neće biti problema kao prošle godine da će se glazba gasit i takve fore.
A vi što serete i što mislite srat i po ovom eventu pun mi vas je k...c.Vama ništa ne odgovara niti će ikad odgovarat. NE KOMENTIRAJTE I NE DOLAZITE i svi sretni i zadovoljni.I da imate imalo pojma o organizaciji i koliko je teško išta organizirat i napravit imali bi više respketa prema svima koji nešto pokušavaju napravit u ovom gradu.
Pozz ekipi UDEGAS i samo naprijed |
|
|
|
|
|
Dovla Šex
Ukupno postova: 165 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
bez obzira na teska vremena, krizu i ostalo... onaj ko to sluša naći će i vremena i novaca za to. Onaj kome to baš i nije nešto, neće ni doći, njemu je 50 kn previše kad nije u tom djiru.
osobno bi volio da svake godine bude sve više tih festivala ili nekih drugih društvenih događanja i da se kvaliteta poboljšava iz godine u godine. Mozda bi bilo zanimljivo jednom pokušati spojiti neke od tih festivala zajedno, omasoviti publiku, sponzore i medijsku kampanju......tko zna, ako bi pojedinci prešli preko sitnih vlastitih interesa, mozda bi Osijek dobio nešto malo internacionalnije...... |
|
_________________ Don't wait for the perfect moment...Take the moment and make it perfect... |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Thumbs up i samo se nadam da ove godine neće bit probelma sa radnim satima... |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
prošle godine bilo super....s obzirom da poteškoce koje su pratile SAFT....od murije pa sve do lošeg vremena....no dobro...sve u svemu opet bilo dobro....
vjerujem kako ce ove godine biti sve ok |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
chosen
Ukupno postova: 587 Spol: Nebitno
|
ma to sa policijom stvarno nerazumijem nadam se da ove godine neće biti kao prošle baš volim saft predobar je ^^ |
|
_________________ ▲
▲ ▲ |
|
|
|
rtstorm Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
Ma mislim da je svaki open fest super stvar, a ovi što melju da je skupo i da je sranje neka probaju organizirat roštilj, pa će vidit kak je kad frendovi počnu 'aaa ko je ovoo pekoo' i takve šeme. Znači bitno je podržat takve evente i ako nisu najbolji, preglupo je kad dođem na tak šta a ono 10 ljudi. |
|
|
|
|
|
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
oce bit i neki dnevni program na kopici - paintball i slicno stvari
to je prosle god bilo odlicno |
|
_________________ There can be only one, and that one is me |
|
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
Pa to je bre Uuuuu...
Ajd nešt se ipak okreće u ovom gradu.
Iako nisu više što su bili svaka čast organizatorima.... |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
Hadzo
Ukupno postova: 27 Lokacija: Zagreb, Osijek Spol: Muško
|
Neka cvate tisuću cvjetova, neka bude što više događaja u ovom gradu, mislim na događaje koji ne uključuju urlanje uz umilne zvukove šumadijskog folka.
Osobno, SAFT mi nije interesantan jer elektroniku organski ne podnosim, ali kao i prošle godine, doći ću onaj dan kad bude živa svirka, kupiti kartu (50 kn stvarno nije mnogo, ako je gadno s parama preskočite izlazak jedan vikend et voila!). Neka je i SAFT-a i UFO-a, imaju svoju koncepciju i publiku kojoj se obraćaju, samo da je više ovakvih festivala... |
|
|
|
|
|
UDEGAS CREW Ukupno postova: 34 Spol: Nebitno
|
Dijelić atmnosfere gdje GADJO nastupa
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wZm93AB4QE8&feature=player_embedded[/youtube]
Uskoro informacije o cijenama ulaznica, pretprodajnim mjestima kao i o radnom vremenu festivala |
|
|
|
|
|
|
|