Autor |
Poruka |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Čestitka adminima portala i svima koji se svađaju, zezaju, dijele linkove, ideje, fotke, misli i sve!
Vidimo se na rođošu, ovaj puta sto odsto dolazim, svi parametri mi štimaju ;-) |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
El-Fatih
Ukupno postova: 208 Spol: Muško
|
Eto ljudofi....cestitke na rodjosu...i zivi meni bili 100 god!!!Pocevsi od sad... |
|
_________________ Vjerujem u boljitak, ali u svoju glavu, srce, ruke i lopatu jos vise!!!! |
|
|
|
rock1 Ukupno postova: 27 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
jooj kak me puca glava od jucer -.- bio na čagici u westu haha oh pa onda se vidimo i u petak |
|
_________________ izazivajmo nerede bilo kad i bilo gdje |
|
|
|
El-Fatih
|
Eto ljudi vidim da je organizacija odmakla veoma daleko....no neke stvari uvijek fale...crveni tepih bi mogo sredit....neko iz centra....limenu glazbu neko iz cepina....a ja cu sredit kurve i madjionicare |
|
_________________ Vjerujem u boljitak, ali u svoju glavu, srce, ruke i lopatu jos vise!!!! |
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
El-Fatih je napisao/la: ›
....a ja cu sredit kurve i madjionicare
|
Admin je sigurno nasao madjionicara a za ono drugo posalji 6x4 fotku na [email protected] |
Zadnja promjena: fatcat; 12.05.2007. 6:27; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
ako je admin našao mađioničara, zašto ti nećeš doći na party 031? |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
shax
Ukupno postova: 6 Lokacija: Dubrovnik Spol: Muško
|
Eto ja cu potegnuti ravno iz Dubrovnika da dodem.
Pice 5 kn? Kada vidim cijene ovdje u gradu pitam se jeli to teoretski uopce moguce?
Organizatori: RESPECT |
|
_________________ Ljudi ne kuže iskren govor. Baždareni su na parole i velike riječi, uredno složene, uškrobljene, čiste.
Edo Popović - Koncert za tekilu i apaurin
Shax Personal Web Gallery |
|
|
|
ana18os Ukupno postova: 372 Lokacija: somewhere over the rainbow... Spol: Žensko
|
[quote="shax";p="67898"]Eto ja cu potegnuti ravno iz Dubrovnika da dodem.
Pice 5 kn? Kada vidim cijene ovdje u gradu pitam se jeli to teoretski uopce moguce?
Organizatori: RESPECT[/quote
a ja sinoć na maturalnoj bambus platila 18kn!!! PLJAČKA, al bila sam žedna pa sam ipak platila... |
|
|
|
|
|
poison girl Ukupno postova: 438 Lokacija: somewhere I belong Spol: Žensko
|
El-Fatih je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Eto ljudi vidim da je organizacija odmakla veoma daleko....no neke stvari uvijek fale...crveni tepih bi mogo sredit....neko iz centra....limenu glazbu neko iz cepina....a ja cu sredit kurve i madjionicare
|
e ako će tog biti moći naplaćivati ulaz i 100kn a west će biti prepun |
|
|
|
|
|
El-Fatih
|
[quote="ana18os"]
shax je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Eto ja cu potegnuti ravno iz Dubrovnika da dodem.
Organizatori: RESPECT[/quote
a ja sinoć na maturalnoj bambus platila 18kn!!! PLJAČKA, al bila sam žedna pa sam ipak platila...
|
E onda ce ti se sigurno svidjet gradovi poput Copenhagena, Osla i Stockholma, gdje za casu piva od 4 dl, platis 53 kn....ali ipak se jednom zivi pa popijes i to....jbg....i onda nakon nekog vremena...to ti postaje normala...da platis kavu oko 35 kn i tak to... |
|
|
|
|
daniel-202
Ukupno postova: 1030 Lokacija: Graceland Spol: Muško
|
Cestitke portalu...........Vidimo se u westu |
|
_________________ "Neki ljudi tapkaju nogama, neki pucketaju prstima a neki se njišu naprijed - nazad. Ja samo sve to radim odjednom, valjda..."
Elvis Presley, 1956. |
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
daniel-202 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Cestitke portalu...........Vidimo se u westu
|
he da mi je i to vidjeti... |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
Poppy je napisao/la: ›
ajoj.... baš mi krivo što Cat neće doć...
|
dođem, dođem, iskrsnulo je nešto pa smo prebacili more za vikend poslije, tako da se vidimo |
|
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
CatCloe je napisao/la: ›
Poppy je napisao/la: ›
ajoj.... baš mi krivo što Cat neće doć...
|
dođem, dođem, iskrsnulo je nešto pa smo prebacili more za vikend poslije, tako da se vidimo
|
ma znamo mi da te ne možeš bez svojih forumaša! |
|
|
|
|
|
diva
Ukupno postova: 623 Spol: Nebitno
|
poznaje li se većina forumaša ? |
|