Autor |
Poruka |
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
Mene je UFO jako razočarao...svi bendovi koje sam došao vidjeti su svirali po 4 pjesme i odmah dolje...Ako se u tih pola sata treba i uštimati i odsvirati to je bezveze.
Trebali su onda staviti manje bendova, ali svakome dfati 45 min pa da mogu pola sata svirke imati. Ovako neki bend koji još nisam cuo, tek sto mi se svidi i zainteresira me vec je gotov... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
poison girl Ukupno postova: 438 Lokacija: somewhere I belong Spol: Žensko
|
WE COME ONE .... ostala sam ugodno iznenađena... najjači su.. svaka čast. postala sam fan....
pa ako netko ima njihovih pjesmica ili koji linkić da mi proslijedi bila bih jako zahvalna...
klap klap dečki |
|
_________________ ...servere ću pogasiti, blogere ću pohapsiti... |
|
|
|
wastedbass
Ukupno postova: 273 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Uh, jucerasnji dan (petak) mi je bio uvreda za uho. Jebeno silovanje slusnih organa...kontam da ima ljudi koji vole takvu mjuzu i njima sorry, ali ono sto je bilo prije Ziona mi je ispililo i mozak i zivce...
Ratti bi mogli i promijeniti koreografiju, postaju dosadni... doduse, kontam da je to band koji ovdje ionako dolazi radi dobre zajebancije i pripusta...
Odlican dub Ziona, a kao sto ajwar kaze - Amere poslusao prvu stvar i otisao...
@evil, IMHO, bolje da svaki band ima par svojih najboljih stvari, nego da se nekreativna monotonija razvuce na pola sata-sat...
Veceras Let3...samo da sviraju sto vise starijih stvari, puna mi je kita njihovog trashoidnog izdrkavanja i poluretardiranih cobana iz publike sto se istinski i za srcem naloze na nacional-trash cimalice sa zadnjeg albuma... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
|
bravooooooo
hvala |
|
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
Veceras Let3...samo da sviraju sto vise starijih stvari, puna mi je kita njihovog trashoidnog izdrkavanja i poluretardiranih cobana iz publike sto se istinski i za srcem naloze na nacional-trash cimalice sa zadnjeg albuma...
|
Ja navijam da i oni malo promijene koreografiju, zadnja dva puta (pod šatorom u tvrđi) imali potpuno isti nastup. Strašno. |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
|
nadmas e jedino da će let3 odsvirati svog tarzana prije nego odem.... nedaju mi se gledat njihove brnjice...
nadam se da će opet biti dobra mjuza pod katakombama |
|
|
|
|
game
Ukupno postova: 474 Spol: Nebitno
|
Veceras Let3...samo da sviraju sto vise starijih stvari, puna mi je kita njihovog trashoidnog izdrkavanja i poluretardiranih cobana iz publike sto se istinski i za srcem naloze na nacional-trash cimalice sa zadnjeg albuma...
|
ima nas joooš!! |
|
|
|
|
|
|
|
Zadnja promjena: poison girl; 25.06.2007. 7:44; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol: Muško
|
game je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
ima nas joooš!!
|
i joooošš |
|
|
|
|
|
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol: Žensko
|
ajwar je napisao/la ( Pogledaj post): ›
game je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
ima nas joooš!!
|
i joooošš
|
i jooooš!!!! hahahahahaha |
|
|
|
|
|
kromosom
Ukupno postova: 104 Lokacija: Antigua and barabuda Spol: Muško
|
opet standardna šema leta3 juče, al unatoč tome meni su bili prezakon.. |
|
_________________ Štapičaste tvorbe koje se nalaze u jezgri stanice, i nosioci su gena. |
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
IvanaOS je napisao/la ( Pogledaj post): ›
2 banda na ovogodisnjem UFO-u koji su me apsolutno odusevili kvalitetom su Savage Harmony i Wasted Generation. Razliciti su stilovi ali oba benda su definitivno nesto najbolje sto sam cula, a eto i nase su gore list
|
www.myspace.com/wastedgenerationx
www.wasted.blog.hr
domaći dečki. lijepo sviraju. nisu strani gosti u Teatru.
www.myspace.com/savageharmony
www.savageharmony.com
isto domaći. solidan progressive metal. nakon dugo vremena nastupili su pred par tjedana u teatru i sada opet na ufou. jedan od njihvovih sljedećih nastupa održat će se i u slatini krajem kolovoza na tamošnjem festu... možda već iduće subote na motorijadi. |
|
|
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
Letovci su imali nastup isti kao zadnjih par godina. Standardno dobro, ali potpuno predvidljivo. I bili su debelo prekasno, jedva sam dočekao da počnu svirati. Ipak je poseban doživljaj bio dočekati zoru uz 'Dijete u vremenu' |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
|
|