Autor |
Poruka |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...bravo, evo kikoshi za ovo  |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol:  Žensko
|
...pitanje br. 2: najstariji hrast u Osijeku, ostatak Generalskog vrta nalazi se....?
|
da nije u Školskoj ulici, na samom ćošku s Jägerovom ulicom? |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
 |
DanicaV
|
Evo ih, tamo gdje ne priliče:
 |
|
|
|
 |
Blofeld
Ukupno postova: 636 Spol:  Muško
|
Heh, vidim da mi ovo ide. Dobro, jel ima netko sliku Bijele lađe dok je još ličila na nešto?/ Čingi liingi čarde dok nije srušena?/ Bilo kojeg mjesta u gradu prije nego što je u njega intervenirao Mitevski?/ Starog vrta Jagode Truhelke?/ Srednjike prije preuređenja (ne kažem da je sad loše, nego čisto uspomena radi)? |
|
|
|
|
 |
DanicaV
|
Ide ti super, ali nisam baš toliko matora  .
Ima priča koja kaže, kad sam bila jakoooo mala, prolazimo mi Bulevarom i vidim ja skretanje za Baranju pa svečano objavim roditeljima: "Mogli bi mi na čelapiće na Čingi lingi." |
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...  ... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol:  Muško
|
|
|
 |
DanicaV
|
Da. bila je ta priča.... koja bi to preciznost bila. Jedino što još uvijek postoje likovi u gradu koji tvrde da je granata kriva za sve.
Sad se malo šalimo, Zlusch, ali i djeca su sudjelovala u ratu.
Mislim da je bila i knjiga "Heroji manji od puške".
 |
|
|
|
 |
Allende
Ukupno postova: 536 Lokacija: London Spol:  Muško
|
Ta je prica prodavana svojevremeno, ali su i tada postojale video kamere (vidio sam snimak, ne pricam napamet). Prsan i njegov drug su nekoliko dana kasnije poginuli postavljajuci minu na vrata jednog lokala u centru grada, opalilo prije vremena.
Vjerojatno su im gazde tada objasnile da je dovoljno biti idiot i clan HDZ-a kako bi automatski bio ekspert u rukovanju minsko-eksplozivnim sredstvima, ne znam...
Zao mi je spomenika. Bio mi je drag iz vise razloga.
btw. svidja mi se ona tvoja ideja za web sa starim fotkama/razglednicama...samo nemoj staviti onu iz Rock-a 1984....tamo si mlad i cupav. |
|
_________________ Najljepse su price na jastuku ispricane i za kafanskim stolom zaboravljene |
|
|
 |
DanicaV
|
Ali ima nas koji ga se sjećamo kao mladog, vitkog i dugokosog, neka stavi........  |
|
|
|
 |
Allende
Ukupno postova: 536 Lokacija: London Spol:  Muško
|
Bas je takav na toj slici...Jedino nisam siguran da li je Rock 1984. ili 1985...on zna... |
|
_________________ Najljepse su price na jastuku ispricane i za kafanskim stolom zaboravljene |
|
|
 |
DanicaV
|
Bitno da još svira gitaru........  |
|
|
|
 |
zlusch
|
|
|
 |
zlusch
|
|
|
 |
DanicaV
|
Vitak si, vitak si..... samo ti vježbaj...... spomenut je i neki tulumčić......  |
|
|
|
 |
 |
|