Autor |
Poruka |
beziljy
Ukupno postova: 367 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
hmmm
ja sam u sredini....
slažem se...al daj mi objasni kako to da su ti djedovi bili na križnom putu a nisu bili zločinci...zašto su išli...to mi nikad neće biti jasno... |
|
_________________ Ignorance is bliss!!! |
|
|
 |
essek031
Ukupno postova: 168 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Iz razloga što su čuli kako se postupa prema vojnicima koji su se predali, smaknuča bez presude, ili kad se neki partizan koji je ujedno i bivši četnik napije, pa iz užitka kolje i strelja. Krenuli su se predati Englezima, ali ni od toga nije bilo ništa. Poslije rata su služili vojni rok u JNA dvije godine, te poslije dobili podoficirske činove kao rezervisti, iz razloga što su imali iskustva u ratovanju. Te su bili i mobilizirani kad se mislilo da će SSSR napasti Jugoslaviju i sudjelovali u obrani. |
|
_________________ Acta, non verba! |
|
|
 |
beziljy
Ukupno postova: 367 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
ne slažu ti se izjave baš...al dobro...dobio sam "odgovor"... |
|
_________________ Ignorance is bliss!!! |
|
|
 |
essek031
|
Ne razumijem šta se ne slaže? Ako želiš pošalji mi na private, jer odlazimo daleko u oftopic. |
|
|
|
|
 |
eseker
Ukupno postova: 649 Lokacija: moja radna soba Spol:  Nebitno
|
|
|
_________________ šorom šajke a niz Dravu čeze  |
|
|
 |
essek031
|
eseker, iskreno, ne razumijem esperanto... |
|
_________________ Acta, non verba! |
|
|
 |
panglu Ukupno postova: 48 Spol:  Nebitno

|
Pravi si primitivac,i ne gledas realno na to jer Glavasev placenik,a on samo takve ima oko sebe.Placenike i ljude koje je on stvorio,koji su mu duzni!Sef ti je jedan obicni kriminalac,i ubijao je i hrvate(ja znam barem dvojicu J.R.K. i M.Š.),a ne samo srbe.Rijesavao se svih koji su mu stali na put,koji nisu htijeli plesati kako on svira.I sad ge ti uzdizes u nebesa,svaka ti cast,isti si kao on!!! |
|
|
|
|
 |
Vic Ukupno postova: 73 Spol:  Muško
|
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Tekst koji tako tecno sve objasnjava...
Slučaj Glavaš razotkrio Hrvatsku kao imitaciju države
|
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
|
ti si [uklonjeno], sustav je trul zato sto goli otok ne postoji vise |
|
|
|
|
 |
essek031
|
Tekst koji tako tecno sve objasnjava...
Slučaj Glavaš razotkrio Hrvatsku kao imitaciju države
|
razotkrio ju je on privrednim kriminalom 1992-2000... |
|
|
|
|
 |
|
Koliko je takvih Glavaša još u Slavoniji, a tek u cijeloj Hrvatskoj, koji su sebi omastili brk, a za narod ih boli qurac, oduzmi, prodaj, pa opet oduzmi i uvali starom vlasniku po neznam koliko duploj tarifi. |
|
|
|
|
 |
errrr Ukupno postova: 125 Spol:  Nebitno
|
Koliko je takvih Glavaša još u Slavoniji, a tek u cijeloj Hrvatskoj, koji su sebi omastili brk, a za narod ih boli qurac, oduzmi, prodaj, pa opet oduzmi i uvali starom vlasniku po neznam koliko duploj tarifi.
|
Da je Glavaša bolio quratz nebi 91. ostao u Osijeku i organizirao obranu grada, već bi kao svaki pravi esseker zdimio put Zagreba ili još i dalje, izvan granica lepe naše. U tom slučaju Osijek ne bi morali dolaziti braniti mi iz okolice i iz cijele Hrvatske i svijeta, a vi koji ste pobjegli bi kao sudionici pokvarenog i neravnopravnog rata, malo drugačije gledali na ovu presudu. Čak se i mnogi koji nisu desnica slažu da je proces politički montiran i obično izvršenje naloga belosvetskih jebivjetara koji žele izjednačiti krivnju žrtve i agresora. Nije za đaba najbolji prijatelj Carle del Ponte upravo drug Mesić (pas mu jebo mater).
Pretvorba i privatizacija i eventualni gospodarski kriminal se nikako ne mogu dovoditi u svezu s ovom presudom niti ona može biti opravdanje za Glavaševu krivicu po tim pitanjima.
Ukoliko u narednom vrlo kratkom periodu ne padne Vlada Ive Sanadera zbog ove sramotne presude, i ne samo zbog nje već i zbog smišljenog zločina kojega Sanader zbog toga što mu mi Slavonci nismo osobito dragi, provodi otkako je došao na vlast, ustavri u kontinuitetu HDZ politike od devedesetih o čemu najbolje svjedoči upravo sam Glavaš jer je bio provoditelj iste, trebamo se pokriti ušima i zauvijek zašutjeti.
Inače nisam namjeravao glasati za Bubala, ali sada, bogme hoću!
Moj mali doprinos ovom ratu koji slijedi, ratu do istrebljenja i konačnog pada dalmatinera Ive Smradanera.
 |
|
|
|
|
 |
studenac
Ukupno postova: 238 Lokacija: Slavonija Spol:  Muško
|
|
|
_________________ Dok je ovaca bit će i šišanja.  |