Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Branimir Glavaš nepravomoćno osuđen na 10 godina zatvora, izašao iz pritvora

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
beziljy

Ukupno postova: 367
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.05.2009. 15:19 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

essek031 je napisao/la:
beziljy je napisao/la :
@ essek031

to su njemu roditelji "usadili" kao i Branimiru, da trema ubit srbina...

to je već postala tradicija da se mrzi srbe (općenito)

Ja sam desničarski orijentiran, što ne znaći da druge mrzim, nego da volim Hrvatsku, svi moji preci i sa očeve i majčine strane su bili hrvati, oba djeda su mi bili ustaše, prošli su križni put, ostali živi, vjerovatno zato što su bili jako mladi i nisu bili zločinci. Ja bih po nekima po prirodi trebao mrziti sve srbe. Ali zašto? Zašto bih mrzio svoga susjeda koji je cijeli rat bio u Osijeku uz nas, zašto bih mrzio susjedu koja se stidjela ponašanja svojih zemljaka, ili drugog susjeda koji je branio grad na prvoj crti obrane, zašto bih mrzio srbe koji su bili mobilizirani i poslani u borbu protiv svoje volje ili one koji su raznoraznim načinima izbjegli mobilizaciju. Ne može se na cijeli narod gledati sa mržnjom, ima njih koji su jako dobri ljudi, bolji od dosta hrvata koje poznajem, i ne može ih se uspoređivati sa šešeljevcima, arkanovcima i takvim četnicima, ubojicama, kriminalcima i pljačkašima.

hmmm

ja sam u sredini....

slažem se...al daj mi objasni kako to da su ti djedovi bili na križnom putu a nisu bili zločinci...zašto su išli...to mi nikad neće biti jasno...

Ukupno postova: 168
Spol: Muško Muško
Post Postano: 11.05.2009. 15:44 
Naslov:  

beziljy je napisao/la:
hmmm

ja sam u sredini....

slažem se...al daj mi objasni kako to da su ti djedovi bili na križnom putu a nisu bili zločinci...zašto su išli...to mi nikad neće biti jasno...

Iz razloga što su čuli kako se postupa prema vojnicima koji su se predali, smaknuča bez presude, ili kad se neki partizan koji je ujedno i bivši četnik napije, pa iz užitka kolje i strelja. Krenuli su se predati Englezima, ali ni od toga nije bilo ništa. Poslije rata su služili vojni rok u JNA dvije godine, te poslije dobili podoficirske činove kao rezervisti, iz razloga što su imali iskustva u ratovanju. Te su bili i mobilizirani kad se mislilo da će SSSR napasti Jugoslaviju i sudjelovali u obrani.

Ukupno postova: 367
Post Postano: 11.05.2009. 15:51 
Naslov:  

ne slažu ti se izjave baš...al dobro...dobio sam "odgovor"...

Post Postano: 11.05.2009. 16:06 
Naslov:  

beziljy je napisao/la:
ne slažu ti se izjave baš...al dobro...dobio sam "odgovor"...

Ne razumijem šta se ne slaže? Ako želiš pošalji mi na private, jer odlazimo daleko u oftopic.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
eseker

Ukupno postova: 649
Post Postano: 11.05.2009. 16:27 
Naslov:  

essek031 je napisao/la:
beziljy je napisao/la:
hmmm

ja sam u sredini....

Iz razloga što su čuli kako se postupa prema vojnicima koji su se predali, smaknuča bez presude, ili kad se neki partizan koji je ujedno i bivši četnik napije, pa iz užitka kolje i strelja. Krenuli su se predati Englezima, ali ni od toga nije bilo ništa. Poslije rata su služili vojni rok u JNA dvije godine, te poslije dobili podoficirske činove kao rezervisti, iz razloga što su imali iskustva u ratovanju. Te su bili i mobilizirani kad se mislilo da će SSSR napasti Jugoslaviju i sudjelovali u obrani.

Buraz, forfiku trioble!

Post Postano: 11.05.2009. 17:52 
Naslov:  

eseker, iskreno, ne razumijem esperanto...

Ukupno postova: 48
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 11.05.2009. 21:50 
Naslov:  

kyx je napisao/la:
nakon ovog svega 100% glasam za hdssb!

fora ste ljudi,ma zakon ste,90-tih ste svi vikali ubij ubij srbina,jebali ste im mamu itd... i sad serete sto je "glavaš" ubio njih par...

pun kurac srbadije na forumu... de ste braćo.[izbrisano]
Pravi si primitivac,i ne gledas realno na to jer Glavasev placenik,a on samo takve ima oko sebe.Placenike i ljude koje je on stvorio,koji su mu duzni!Sef ti je jedan obicni kriminalac,i ubijao je i hrvate(ja znam barem dvojicu J.R.K. i M.Š.),a ne samo srbe.Rijesavao se svih koji su mu stali na put,koji nisu htijeli plesati kako on svira.I sad ge ti uzdizes u nebesa,svaka ti cast,isti si kao on!!!

Vic
Ukupno postova: 73
Zabranjen pristup
Post Postano: 11.05.2009. 21:53 
Naslov:  

panglu, dobro zboris

Leteci mungos

Ukupno postova: 6728
Post Postano: 11.05.2009. 22:35 
Naslov:  

Tekst koji tako tecno sve objasnjava...

Slučaj Glavaš razotkrio Hrvatsku kao imitaciju države

Zabranjen pristup
Post Postano: 11.05.2009. 22:38 
Naslov:  

ti si [uklonjeno], sustav je trul zato sto goli otok ne postoji vise

essek031

Post Postano: 11.05.2009. 22:42 
Naslov:  

Leteci mungos je napisao/la :
Tekst koji tako tecno sve objasnjava...

Slučaj Glavaš razotkrio Hrvatsku kao imitaciju države

razotkrio ju je on privrednim kriminalom 1992-2000...

Vic
Zabranjen pristup
Post Postano: 11.05.2009. 22:45 
Naslov:  

Koliko je takvih Glavaša još u Slavoniji, a tek u cijeloj Hrvatskoj, koji su sebi omastili brk, a za narod ih boli qurac, oduzmi, prodaj, pa opet oduzmi i uvali starom vlasniku po neznam koliko duploj tarifi.

errrr
Ukupno postova: 125
Zabranjen pristup
Post Postano: 11.05.2009. 23:22 
Naslov:  

Vic je napisao/la :
Koliko je takvih Glavaša još u Slavoniji, a tek u cijeloj Hrvatskoj, koji su sebi omastili brk, a za narod ih boli qurac, oduzmi, prodaj, pa opet oduzmi i uvali starom vlasniku po neznam koliko duploj tarifi.

Da je Glavaša bolio quratz nebi 91. ostao u Osijeku i organizirao obranu grada, već bi kao svaki pravi esseker zdimio put Zagreba ili još i dalje, izvan granica lepe naše. U tom slučaju Osijek ne bi morali dolaziti braniti mi iz okolice i iz cijele Hrvatske i svijeta, a vi koji ste pobjegli bi kao sudionici pokvarenog i neravnopravnog rata, malo drugačije gledali na ovu presudu. Čak se i mnogi koji nisu desnica slažu da je proces politički montiran i obično izvršenje naloga belosvetskih jebivjetara koji žele izjednačiti krivnju žrtve i agresora. Nije za đaba najbolji prijatelj Carle del Ponte upravo drug Mesić (pas mu jebo mater).

Pretvorba i privatizacija i eventualni gospodarski kriminal se nikako ne mogu dovoditi u svezu s ovom presudom niti ona može biti opravdanje za Glavaševu krivicu po tim pitanjima.

Ukoliko u narednom vrlo kratkom periodu ne padne Vlada Ive Sanadera zbog ove sramotne presude, i ne samo zbog nje već i zbog smišljenog zločina kojega Sanader zbog toga što mu mi Slavonci nismo osobito dragi, provodi otkako je došao na vlast, ustavri u kontinuitetu HDZ politike od devedesetih o čemu najbolje svjedoči upravo sam Glavaš jer je bio provoditelj iste, trebamo se pokriti ušima i zauvijek zašutjeti.

Inače nisam namjeravao glasati za Bubala, ali sada, bogme hoću!

Moj mali doprinos ovom ratu koji slijedi, ratu do istrebljenja i konačnog pada dalmatinera Ive Smradanera.

Evil or Very Mad

studenac

Ukupno postova: 238
Post Postano: 11.05.2009. 23:29 
Naslov:  

Znate šta HDZ-ovci, HSP-ovci i drugi ovci...! Vjerovatno je i vama jasno tko pobjeđuje na ovim izborima, samo ne želite to sebi priznati. osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile

Zabranjen pristup
Post Postano: 11.05.2009. 23:32 
Naslov:  

HDZ i HSP pobjedjuju u Osijeku, osjecanima je pun kufer domacih lopova

Skoči u forum: