Autor |
Poruka |
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Evil Poodingh je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ljudi su navikli na besplatne festivale i užasavaju se čim je nešto potrebno platiti...šteta...
|
upravo to, katastrofa
jucer rock stage super ja zadovoljan i marc times je bio oke |
|
|
|
|
|
bilabong Ukupno postova: 7 Spol: Nebitno
|
1. stvar - osijek nije uopce rupa i ima jako velikog potencijala
2.stvar - aj molim vas , uopće nije bed platiti za nešto što je ok organizirano, jer znaš šta plačaš!!! jel tako? tako je! a šta ovdje plačaš? nezainteresirane dje, nedolaske glavnih izvđača, nepodgrijanu atmnosferu i loše video projekcije, ne da mi se dalje nabrajati...
kao što rekoh BENDOVI su svoje odradili sasvim solidno |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
pa jel tko znao kako je organizirano, jel tko znao da će DJi biti nezainteresirani, jel tko znao da će produkcija na rock stageu biti sramotna, jel tko znao da će projektije biti takve ( buduči da su najavljivali vizualni spektakl ).
Nitko to nije znao, imali su samo ono što se najavljivalo, a karte se svejedno nisu prodale... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
E ovo se zove line up:
|
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
papaya ima neusporedivo veći budžet |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Inertia Ukupno postova: 236 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Papaya ima veći budžet, jače sponzore i bolju lokaciju. Ne treba biti jako pametan da se takva situacija dobro iskoristi.
Btw, line up izgleda bolesno dobro. |
|
|
|
|
|
Frost
|
o, deadmau5! ako ništa drugo, to će biti dobar scenski nastup |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Frost
|
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DxheOFrkJ6U[/youtube]
al ne znam koliko je bilo ugodno nasadit se jajima na pult |
|
|
|
|
banderaš Ukupno postova: 19 Spol: Nebitno
|
koda je dosla lady gaga, a ne neki kao alternativni bend koji se fura na bunt, i ta ostala sranja i onda se pokupe i odu jer im se ne svidja bina! sminkeri jebeni! pa jesu oni dosli zbog sebe ili zbog ljudi! i onda kazu tim ljudima da traze novac nazad od organizatora. a ti isti ljudi jos njih brane! pa vi niste normalni... |
|
|
|
|
|
fuldstændigamok
Ukupno postova: 711 Lokacija: Behind you Spol: Muško
|
jedino ša je tu dobro organizirano je osiguranje. ne osiguranje u smislu da sprečavaju nerede unutra ili slično, nego ono osiguranje koje ti zabarikadira pomisao da uđeš unutra bez da platiš...
maddox_rumble je napisao/la: ›
ma ljudi su primitivni
godinama se pljuje kako se u osijeku nema di izac, kako nema dobrih koncerata, kako nitko od boljih bendova, dj-eva ne zeli doc u osijek
i sad se to dogodi - a ljudi pljuju kako im je skupo
|
ak su ovo bolji dj-evi i bendovi koji se godinama najavljuju u osijeku, onda ne znam isplati li mi se očekivat nešta stvarno dobro. (uz poštovanje ljudima koji nastupaju) |
|
_________________ L' essentiel est invisible pour les yeux. |
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
ovo uspoređivanje papaje i osijeka neću uopće komentirati, svatko tko imalo racionalno razmišlja, vjerovatno je pao sa stolice od smijeha na tu usporedbu..
Lino, neki kompromis, ravnoteža između alternative i komercijale (bendova i DJ-eva koji su svake godine ovdje ) se mora naći.. u osijeku nikad neće nastupati neki royskopp, deadmau5, crystal castlesi il tako nešto jer smo mala sredina i tko je ikada išta organizirao u osijeku, svjestan je da se takve svirke odrađivati ne mogu tu tako da se na izbor izvođača ne treba žaliti, u svakom slučaju je bolji nego na ikojem drugom festivalu u osijeku u zadnjih nekoliko godina.
po meni je sve ok, jedina zamjerka je to što je rock stage stvarno marginaliziran maksimalno.. da ima više ljudi, bila bi i bolja atmosfera i automatski se takve sitnice nebi primjećivale, ovako ljudi nažalost nepotrebno dramatiziraju.. čobanizam i klošarluk na desetu potenciju. |
|
|
|
|
|
chosen
Ukupno postova: 587 Spol: Nebitno
|
da je samo punooo više ljudi i da je pivo 10 kuna sve bi bilo kako treba.... |
|
_________________ ▲
▲ ▲ |
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
chosen je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...cuga je preskupa i besmisleno ....nekontam kako može biti tolika cijena ali ajde...
|
Baš mi susjed danas pričao koja je cijena cuge - Red Bull 25 kn, Sinalco Cola - 15 kn...ma dajte...istrošio se + to što je karta bila 100 kn.
Ono, misle da se ljudi lijepe na visoke cijene pića, k'o muhe na govno ili? |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
zla_tratinčica je napisao/la: ›
ovo uspoređivanje papaje i osijeka neću uopće komentirati, svatko tko imalo racionalno razmišlja, vjerovatno je pao sa stolice od smijeha na tu usporedbu..
Lino, neki kompromis, ravnoteža između alternative i komercijale (bendova i DJ-eva koji su svake godine ovdje ) se mora naći.. u osijeku nikad neće nastupati neki royskopp, deadmau5, crystal castlesi il tako nešto jer smo mala sredina i tko je ikada išta organizirao u osijeku, svjestan je da se takve svirke odrađivati ne mogu tu tako da se na izbor izvođača ne treba žaliti, u svakom slučaju je bolji nego na ikojem drugom festivalu u osijeku u zadnjih nekoliko godina.
po meni je sve ok, jedina zamjerka je to što je rock stage stvarno marginaliziran maksimalno.. da ima više ljudi, bila bi i bolja atmosfera i automatski se takve sitnice nebi primjećivale, ovako ljudi nažalost nepotrebno dramatiziraju.. čobanizam i klošarluk na desetu potenciju.
|
Usporedba je tu jer Tom Novy i Barbara Tucker već odavno ne pripadaju više vrhu. Čast jedino za Gramofonđiju. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
|
|