Autor |
Poruka |
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol:  Nebitno
|
Čini mi se da zabavna glazba više nema veze sa tom ofucanom podjelom urbano i ruralno. Ima veze sa podjelom besplatno i s plaćanjem.
Već na vrhu stranice Osijek031.com čovjek se (ne)ugodno iznenadi količinom nekakvih festivala u Osijeku. Samo totalni kreten može reći da se u Osijeku ništa ne događa. Dapače, previše se događa. Mislim previše, sve dok se isti sufinanciraju novcima poreznih obveznika.
No, osim dijetinjastih i malograđanskih razloga za nedolazak na bilo koji od milijun festivala, pri čemu mislim na onu mlađariju koji ima toliko istančan glazbeni ukus da im je sve smeće dok sami ne izaberu izvođače, nameće se drugi puno važniji zaključak - koliko god karta za prilično bogati festival za osječke pojmove bila jeftina, sve dok se organiziraju slične stvari gdje je ulaz besplatan, ljudima će kartu biti teško platiti. Paradoks kulture.
Pa sam se tako dužan posrati na besplatno Osječko ljeto kulture (besplatno samo načelno, jer se plaća iz proračuna), besplatne festivale, besplatne koncerte i sve besplatno, jer je to put u sigurnu kulturnu propast. Nije stvar u prihodima od ulaznica, koji su najčešće i premali, nego u činjenici da je potrebno platiti za nekakav kulturni sadržaj kako bi se time pokazalo da ga se cijeni, a organizatora motiviralo da s organizacijama nastavi. Scene masovne invazije na neke od predstava i koncerata Oljk-a nisu pokazatelj brojnosti Osječana željnih kulture, nego Osječana željnih besplatne zabave. No, već će par minuta nakon završeta predstave u obližnjoj birtiji potrošiti nekoliko karata za koncert.
Ako se s takvom praksom ne prestane, uskoro ćemo isključivo gledati ono što nam izaberu Bubalo, Biškupić ili koja od nekoliko pivovara. |
|
|
|
|
 |
meidenica_os
Ukupno postova: 85 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
jučer je bilo fenomenalno jedva čekam subotu ^^ |
|
_________________ It's good to have beer in your hand  |
|
|
 |
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol:  Muško
|
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Nesto slicno se vec dogodilo, ili mozda nije, nikad necemo znati.
Zna se samo da je prosla gradska vlast zaprijetila prestankom financiranja performance festivala nakon sto je pokojni Tom Gotovac (nag) odrzao performance o prolaznosti ("piva"). Nakon prvih reakcija, nesto su ublazili pricu, pa su to okrenuli prema tome da se performance festival iznaci iz OLJK-a [citaj: zivotari s daleko manjim proracunom].
Umjetnost je cudjenje u svijetu. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
exodus
Ukupno postova: 172 Spol:  Muško
|
koliko sam skuzio sve funkcionira dobro od strane organizatora, jedino je publika zakazala. valjda ce ova iduca dva dana to popraviti (jel nije tako bilo na WLM-u?).
pregledavanje na ulazu je sasvim normalna stvar, mislim da jedino na surduku toga nije bilo. svi bi mi kupili dvoguzu za 20 kn ili statijaznam i unijeli ali onda bas i nema smisla unutra prodavati cugu, ne?
dobro je netko napisao, narukvice se svuda koriste jer se tako sprijecava da pero bude prvi dan, djuro drugi a onda daju nekome treci dan i svi se zabave a kupili samo jednu ulaznicu. ove su lakse od onih na InMusicu al su te bile i "jace", malo teze za pokidati. nek se ljudi naviknu na ulaznice, ne smeta to toliko  |
|
|
|
|
 |
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol:  Žensko
|
Meni narukvica nimaLo ne smeta, prezivit cu ta 3 dana s njom, kao i na WLM-u  a i Lijepa je xD
SLažem se, pozornica i zvuk odLični, ELvis Jackson odLičan, cijene cuge super...
Jedva čekam subotu da se svi osječki metaLci skupe  |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
 |
hidin Ukupno postova: 39 Spol:  Nebitno
|
Zvuk je bio prejeben. Ovako šta dugo nije bilo u osu. Bina i sve 5. Elvisi su predobri. |
|
|
|
|
 |
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol:  Muško
|
nemoj se opet sramit pa nepozdravit
a znači nisu one obične papirnate narukvice koje netragom nestanu nakon 3 piva, onda super... |
|
 |
meidenica_os
Ukupno postova: 85 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
meni se moja pokidala kako sam ljepo mirno spavala al uvijek postoji ljepilo  |
|
_________________ It's good to have beer in your hand  |
|
|
 |
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
stvarno da covjek nevjeruje
kontam da je nekog od vas golub posrao dok ste bili tamo bi napali organiziratora da je on kriv za to
smeta vam naraukvica ? i to vam je jos neshvatljivo, za nepovjerovat
bendovi super, cuga super, organizacija super, zvuk odlican, ono drveno cudo za skakat/sjedit mi se svidja takodjer
sve pohvale i vidimo se danas |
|
_________________ There can be only one, and that one is me  |
|
|
 |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol:  Muško
|
oooouuuu fak....
meni nisu rekli da je taj komad papira narukvica...
vec ja to zaljepio oko vrata....
đizus...i sad još citam da ju morma nositi tri dana...shit...
nego...da i ja nešto napišem oliti što bi stari kinezi rekli iskomentiram u vezi gleda ovog UFA....
eto krenimo redom..znaci prvo ono najgore...
te trakice su za kurac...odnosno blago receno...vjerujem da to gejevi jako vole nositi tri dana...da ne skidaju...al meni je to totalna debilana...
ne kužim da nitko nije razmišljao o tome..da ce tu narukvicu možda nositi nekakv ginekolog....zamisli ti sad tu situaciju.....dođe žemska na pregled a ginekolog kaže...sorry meni su rekli da ne skidam tu narukvicu..jer sutra ne mogu uci na koncert...al znate...draga gospođo...ja se sa tom narukvicom mogu kupati...ono...faking anbilivibl cudo od narukvice
no dobro...nebitno...
idemo dalje...
toliki koncert kao ono neki kažu festival...tri dana brijacine....sve u znaku toh UFO....kad ono...ne možeš lupiti ni obicnu majicu sa znakom UFO...
jebemu..al bitno da tamo neki lik na ulazu može prodavati majice sa nekakvim slikama koje nemaju veze pa cak ni sa sexom...
nadalje...
vjerujem kako bi bilo bolje da je manje grupa ali kvalitetnijih..nego ovo...s obzirom kao..pocinje se u 18 (citaj 19 i 30) pa se usput milion puta pojebe razglas...pa se sve to oduži pezpotrebno....
e sad došli smo i do dobrih stvari....
kao prvo i osnovno...pohvalio bi onu žemsku što toci pivo....đizus kako okosokolovo i mirnu ruku ima žemska natocila mi pivo ravno do crte...ne možeš vjerovati...a i cijena piva je ok...
što se tice samog ugođaja...meni bilo ok...svi plešu...vrište mašu kosom...nema incidenata.....maloljetnici ubijeni od alkohola ???
sve u svemu....kuuuul....
eto prolazna ocjena....  |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
 |
daisy girl Ukupno postova: 19 Spol:  Nebitno
|
nemojte pretjerivati sa temom zvanom NARUKVICA!!!! normalna je u cijelom svijetu za kontrolu ulaza na svim manifestacijama gdje boravi veći broj posjetitelja i ne postoji drugačiji način.. zato šat d fak ap!!!!!
ok je ufo inače.  |
|
|
|
|
 |
castanea sativa
Ukupno postova: 165 Spol:  Nebitno
|
nemojte pretjerivati sa temom zvanom NARUKVICA!!!!
|
eeee ali znaš.....nije ti žvaka za seljakaa...... |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol:  Nebitno

|
Što se tiče narukvica, za njih prigovaraju ljudi koji vjerovatno nisu iz svoje šupe izašli a ne otišli na neki festival.
Ostalo neću komentirati jer ja kao i mnogi drugi zbog principa ne idem na UFO i smatram da je UFO kao brand toliko pao proteklih godina, da će im trebati 15 godina da se vrate na ono staro. |
|
|
|
|
 |
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol:  Nebitno

|
i volim kad na jednom ovakom renomiranom forumu nema tipka edit nego moram kao idiot poslije sebe pisati.
EDIT: Bit ovoga što sam rekao je to da smatram da nije dobar broj posjetitelja baš zbog te negativne karme koju su nakupili prošlih godina. |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
 |
 |
|