Autor |
Poruka |
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
Leon je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ocito da nisi uocio link za review...
|
Nisam vidio sam samo Autor: Nandino
Možda navratim.... |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
peaches_lorka
Ukupno postova: 58 Spol: Žensko
|
jel ima svirka ovaj vikend?kakva? |
|
|
|
|
|
allein
|
|
|
|
|
|
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
Nije mi i nešto ova zla buka, al svejedno idem zbog ljudi. |
|
|
|
|
|
allein
|
Ja ovaj puta stvarno ne znam da l ću doći. Ima li tko šta od Gruuthayiga da preslušam prije nego se upustim u avanturu uživo? |
|
|
|
|
Isis
|
|
|
|
ana18os Ukupno postova: 372 Lokacija: somewhere over the rainbow... Spol: Žensko
|
nisam još bila, planiram već duže vrijeme ali nikako da odem. Čula sam da je super osim što je jako zagušljivo i zadimljeno, nema zraka uopće. ISTINA??? |
|
|
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
netočno.
ok je. fina, ugodna atmosfera... skoro kao kod kuće.
inače, u petak neki metalci, a u subotu klub slavi svoju godišnjicu pa se nadajmo kako će ekipa spremiti neki prigodni program... |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
allein
|
Svebor je napisao/la ( Pogledaj post): ›
netočno.
ok je. fina, ugodna atmosfera... skoro kao kod kuće.
inače, u petak neki metalci, a u subotu klub slavi svoju godišnjicu pa se nadajmo kako će ekipa spremiti neki prigodni program...
|
Za zagušljivost je bilo točno jesenas, kad sam se par puta doslovno gušio od dima i nedostatka kisika. U međuvremenu je situacija postala malo bolja - valjda je neka ventilacija ipak riješena.
Svebore, ako šta saznaš za subotu, javi asap da se znamo pripremiti za izlazak |
|
|
|
|
Isis
|
U pogledu zadimljenosti...
Ne može se reći da nije zadimljeno jer će nepušači to samo tako primjetiti dok neki pušač neće tako da se mora objektivno govoriti.
Ne pušim, a skoro svaki sam vikend tamo tako da jako dobro znam. |
|
|
|
|
|
allein
|
Isis je napisao/la ( Pogledaj post): ›
U pogledu zadimljenosti...
Ne može se reći da nije zadimljeno jer će nepušači to samo tako primjetiti dok neki pušač neće tako da se mora objektivno govoriti.
Ne pušim, a skoro svaki sam vikend tamo tako da jako dobro znam.
|
Može li se reći da jedan nepušač primjećuje ono što drugi pušači uzimaju zdravo za gotovo ne primjećujući ono što nekome tko ne puši smeta dok je tamo? Može li se reći da je zadimljeno do bola, ako ja ne mogu stajati u zadnjem dijelu MTa i disati, dok oko mene svi čibure i bez problema uživaju u cigareti, koncertu i pivu? Tko je onda tu 'objektivan'?
I ja sam tamo skoro svaki i vikend i ne pušim i kao što sam rekao, ranije je bio problem zadimljenost i neprozračivanje, al izgleda da je to riješeno jer zadnjih puta kad sam bio, bilo je ok. |
|
|
|
|
RKL
Ukupno postova: 226 Spol: Nebitno
|
|
|
|
Manda
Ukupno postova: 42 Lokacija: Šank / www.pivopije.com/osjecko Spol: Muško
|
Super možda navrnem. Ako ne, defintivno onda na We Come One idući petak. Tj, ako sviraju u miniteatru, nisam još potvrdio di sviraju s legom iz benda. |
|
|
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
večeras je neka metal svirka...
a sutra (31. ožujka 2007.), u sbuotu klub MiniTeatar slavi godinu dana postojanja:
Nuspojava, Mini Teatar session band, Bad Opsession, Round About, Wasted Generation, Extreme Chaos, Cotton Blues Band i drugi gosti...
početak je u 21 sat, a poželjne su i donacije za upad... recimo 10kn. na ulazu dobijete i majcu kluba kao poklon
dođite! |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
|
|