Autor |
Poruka |
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
A daj, šta je bilo, kak je prošlo? (ja sam sad nervozna... ) |
|
|
|
|
|
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
Alana, evo izvještaja:
Našli smo se sinoć i tako bez veze pričali... U razgovoru je rekao da ne može zamisliti vezu s nekim trenutno, da to sad nije za njega, da mu se "ne da nikog vodat za ruku". To me malo pokolebalo, ali nisam htjela odustati. Malo smo popili... na trenutak smo ostali sami i htjela sam taj trenutak i iskoristiti
A tu sad dolazimo na ono što su fatcat i danica spominjali - kad znaš šta misli onaj drugi.
Još ne vjerujem, nisam mislila da će proći ovako |
Zadnja promjena: wendy; 31.03.2007. 15:15; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
Jeff Murdock
Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
wendy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Alana, evo izvještaja:
Našli smo se sinoć i tako bez veze pričali... U razgovoru je rekao da ne može zamisliti vezu s nekim trenutno, da to sad nije za njega, da mu se "ne da nikog vodat za ruku". To me malo pokolebalo, ali nisam htjela odustati. Malo smo popili... na trenutak smo ostali sami i htjela sam taj trenutak i iskoristiti Nisam htjela duljiti ili objašnjavati, samo sam mu rekla: "Znaš šta, ti si se meni počeo jako sviđati... buni se ako hoćeš, ali ja bih se baš sad ljubila s tobom." Djetinjasto? Znam Malo se iznenadio, ali nismo imali vremena pričati previše... pa smo se ljubili. I stvarno sinoć nismo više o tome pričali, jer ostali su se vratili i tako to... svi su se, naravno, iznenadili kad su vidjeli kako se stvar brzo riješila.
I ujutro sam primila poruku : "Mala, jesi ti mislila ono što si sinoć rekla? Jer ja jesam."
A nije rekao puno, tj. ništa više osim: "Pa ja se s tobom oduvijek želim ljubiti." uz njegov slatki osmjeh - vratio mi je jednako djetinjasto.
A tu sad dolazimo na ono što su fatcat i danica spominjali - kad znaš šta misli onaj drugi. Jesmo se zezali, ali znamo oboje šta smo s tim mislili reći.
Još ne vjerujem, nisam mislila da će proći ovako
|
Čestitam! |
|
_________________ Zbirka poezije: Na rubu ljubavi |
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
Nema nista ljepse nego prica sa dobrim krajem pocetkom... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
fatcat je napisao/la: ›
Nema nista ljepse nego prica sa dobrim krajem pocetkom...
|
e jesi neozbiljan.......
@Wendy, držim ti palčeve, fige, što god treba........
|
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Jeeeeeeeeeij, ja sam jako sretna zbog tebe |
|
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
Ajme, mi svi sudjelovali u priči, pa se uživili........ |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
wendy
|
Hvala svima što ste sretni zbog mene... A ipak, da nije vas, možda se ne bih odvažila na to tako brzo |
|
|
|
|
|
sharkey
Ukupno postova: 9 Lokacija: Beograd Spol: Muško
|
Moguće je. Moj najbolji prijatelj je devojka. |
|
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
sharkey je napisao/la: ›
Moguće je. Moj najbolji prijatelj je devojka.
|
i moja najbolja frendica je frajer.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
sharkey je napisao/la: ›
Moguće je. Moj najbolji prijatelj je devojka.
|
Da, koju bi vrlo radio maznio, samo da ona hoce, tctc... ;-)
Loona je napisao/la: ›
i moja najbolja frendica je frajer..
|
Zna li on da ti tako mislis o njemu?! |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Ma kako ne bi znao..
kad nemaš ni brata ni sestru ni rodbinu i ful malo prijateljica (jerbo su žene uglavnom ljubomorne i zavidne), poput mene, onda ti je najbolji prijatelj sve: i brat i frendica i lega i sve drugo što očekuješ od najboljeg prijatelja.. samo je u mom slučaju to muško.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Loona je napisao/la: ›
...onda ti je najbolji prijatelj sve: i brat i frendica i lega i sve drugo što očekuješ od najboljeg prijatelja..
|
i sex?
Citat: ›
samo je u mom slučaju to muško..
|
Sve 5 ako oboje vase prijateljstvo kontate na jednak nacin... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
zloco_os Ukupno postova: 122 Lokacija: osijek Spol: Nebitno
|
NE...moj odgovor...prijateljstvo izmedju muske i zenske strane moze biti jedino braco-seka...ovo ostalo...sorry...cure,il vas decki lazu i pustaju da vjerujete u prijateljstvo ili nesto planiraju...a vi to ne kontate...ili su zaljubljeni u vasu najbolju prijateljicu pa se krpaju svama da ju vide...pa se nadjite u tome...ili traze put do vaseg srca...a sram im vam reci jer se boje da ne odete...i pomalo znaju da nisu vas tip i laganini vam se uvlace pod kozu...."ma on je tak divan i super...uvijek je tu za mene...pravi PRIJATELJ"...samo gej deckic ima prijateljicu i nece reagirati ako se prednjim presvlacite...ja ? Sorry moj libido jos ima funkciju...i lijepa zena je uvijek lijepa zena...osim ak je krvno srodstvo...i onda je lijepa,ali na prijateljski nacin...PRAVI prijateljski nacin... |
|
|
|
|
|
wendy
|
pa šta je tebi, zloco? ajde, ovo što si napisao može biti točno u pojedinim slučajevima. ali tvrditi da samo gej decki imaju frendice?! po tome je onda vecina mojih prijatelja gej. Ajd, OK, moj najbolji prijatelj i ja smo završili zajedno... Ali, godinama je bilo toliko situacija u kojima je moglo nešto biti, a nikada ni jedno od nas nije nista pokusalo. Baj d vej, imamo mi zajedničku frendicu koja je super osoba, ali što se izgleda tiče... ne želim biti bezobrazna, ali znaš na šta mislim. I jako često je s njom kao i mnogi drugi dečki iz društva, a zbilja im se nikada ne bi sviđala.
Jedna moja frendica živi s frendom koji nije gej i nikada između njih ništa nije bilo, iako su zli jezici svašta pričali... a to se događa baš zbog tih predrasuda.
Moja stara i tatin vjenčani kum su jako, jako dobri prijatelji. A on ju sigurno ne bi "okrenuo".
Nemoj generalizirat |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
|
|