Iskreno, ne volim prenemaganja i nepotrebne riječi. Više volim direktan potez, ako mi se sviđaš, bit će nešto. Ako mi se ne sviđaš, odbit ću te i neću biti bezobrazna.
bazooka_joe je napisao/la: ›
- Netko u tvojoj obitelji je lopov!
- Molim?!
- (ponovim isto)
- (zbunjeno bleji u mene)
- Ukrao je sve zvijezde s neba i usadio ti ih u oči...
- (mili osmijeh)
Nakon toga smo se zapili i nikada se više nismo sreli. Jebeš ulete!
Ajme kak možete biti tako očajni...mili osmijeh?ja bi se potrgala od smijeha...Nema filozofiranja dečki,ne morate citirati romea i juliju ili ne znam ja što,a pogotovo ova krađa zvijezda,čudim se što još zvijezda uopće ima na nebu.. ...
Jednom davno kada sam izlazila van u svojim novim ciplama koje su bile prekrasne(ok meni) cijelu večer sam pogledavala u njih, i uleti mi frajer sa rečenicom "A s kim se ti zabavljaš, s mravima?" molim!!! Da oni su zanimljiviji od tebe.
Curo ak ne budes samnom prebit cu tebe i izjebat ti decka...... lol.....
Di ste ribe stigla mreza.....
Jesi li ikad jahala konja......dobro bar se covjek konjem prozvo......
E curo upo mi rak u gace aj ga izvadi van.....
Dobar set pluca si navukla danas........................................
Dobro da neidem u nedogled..... CUO sam ih 100-tine takvih jadnih i jos kad vidite kako su izvedeni bahato smijeh. Ponekad se sramotim sto sam muskarac.
Ljudi humor, ples, zajebancija.
Gledas onu kojoj je dosadno ili koja ti se svida.
Ne bahat pristup (premda to nekad i pali, ali vecinu slucajeva ne) nego zajebancija...ako uspijes stavit osmijeh zeni na lice iz prve (ali to ne onaj vidi pijane budale hlace su mu do pasa i dildo mu viri iz prde) onda imas velike sanse.
ma nema tu uleta, sve se spontano događa, i tek u tom trenutku znaš što ćeš reći, naravno ak piješ onda zasereš sve, al slušajte nekad i upali, a kad upali onda stvarno upali hehe
e imas to spontano to kad je zenska koju znas ili koja je dio tvog drtustva...al kako lovis zensku koju prvi put vidis u zivotu, a ona je recimo 5,6 metaro od tebe plese, ili sjedi za stolom ima sasobom recimo 2 frendice i lika, ali vidi se da taj tip nije njezin frajer. Stas doc do nje i proderat se daj pizdurine.