Autor |
Poruka |
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
tooo. mega svjetska zvijezda, ali braco...gratis dvd s Marakane..da gledamo kko se braća zabavljaju |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
peggy Ukupno postova: 71 Spol: Nebitno
|
Produži dalje je dva puta. |
|
|
|
|
|
eseker
Ukupno postova: 649 Lokacija: moja radna soba Spol: Nebitno
|
gori vatraaaaaAaaaaAaaaaa |
|
_________________ šorom šajke a niz Dravu čeze |
|
|
|
tratinchica Ukupno postova: 38 Spol: Nebitno
|
A najbolje od svega - koncert se održava pod pokroviteljstvom grada Osijeka... |
|
|
|
|
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: Muško
|
e jebemu...ja baš otvorio temu...kad ne gledam...sram me....
...............
bio sam na koncertu u Zagrebu....strašno nešta...uživancija......
.............
sad bi ženu iznenadio prije svih.....pa da joj kupim karte |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wc4rkqBqUxU[/youtube]
btw, gdje je s jubitoa nestao baš taj video koji se odvija na ovom snimljenom tv-u?! želio sam baš taj... |
|
|
|
|
|
dadadadada Ukupno postova: 32 Spol: Nebitno
|
Koje je ili su prodajna mjesta karata? |
|
|
|
|
|
dadadadada Ukupno postova: 32 Spol: Nebitno
|
Pardon,pise u nastavku teksta |
|
|
|
|
|
stg 44 Ukupno postova: 19 Spol: Nebitno
|
|
|
|
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol: Nebitno
|
Konačno da se nešto počne dogđati u os! |
|
|
|
|
|
NAS2
Ukupno postova: 77 Lokacija: NIJR BAJ Spol: Nebitno
|
ček jebemu, ak smo već kod sarajlija.., zar nije mogao doč naš omiljeni SRBIN "nele karajlić" kojeg najviše volimo od svih sarajlija. uostalom ko je ovaj zdravan čolab??? |
|
_________________ sutra ću |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Kako ono ide... Di ste pičke stigo Zdravko Čolić! |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
kapetan Ukupno postova: 50 Spol: Muško
|
Iskreno se nadam da nema veze s istinom ali prije koji tjedan sam čuo priču da će Bubi (pokroviteljstvo grada) dati dvoranu za koncert ali da Čolić prije toga malo zapjeva na nekoj njegovoj privatnoj zabavi(rođendan ili tako nešto). E sad ako netko zna kad je rođen naš gradonačelnik ili njegova žena možemo skontati jel ima imalo istine u tim "informacijama". |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol: Nebitno
|
Iskreno se nadam da nema veze s istinom ali prije koji tjedan sam čuo priču da će Bubi (pokroviteljstvo grada) dati dvoranu za koncert ali da Čolić prije toga malo zapjeva na nekoj njegovoj privatnoj zabavi(rođendan ili tako nešto). E sad ako netko zna kad je rođen naš gradonačelnik ili njegova žena možemo skontati jel ima imalo istine u tim "informacijama".
|
Hahaha. A U2 ide pjevati u Tomislavgrad.
Nešto s epočne događati u gradu na glazbenoj sceni, ali očito ni to da ne valja. |
|
|
|
|
|
|
|