Autor |
Poruka |
america Ukupno postova: 96 Spol: Nebitno
|
Kakav grad, takav i doček. Osijek je uvijek i u svemu najjadniji grad! Tamburaši, HDSSB-ovci i zeleni! |
|
|
|
|
|
noj u bemveu
Ukupno postova: 367 Lokacija: Guantanamo Spol: Nebitno
|
sranje. |
|
_________________ daj kiki-riki-riki, daj kiki-riki-riki, daj kiki-riki-riki, kikiriki daj!
tko je najbolji? NOJ! tko je najbolji? NOJ! |
|
|
|
zuvvu
Ukupno postova: 212 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
mene boli uVo. do 11 se nacugam ko zmaj kod kuce, od 11 do 2 rokam petarde i pijem kuhano vino na trgu i onda opet kuci... najbolja nova godina. |
|
|
|
|
|
komentator031 Ukupno postova: 76 Spol: Nebitno
|
Meni je dobro na trgu svake godine.
Protivnik sam davanja velikih novaca za neke tzv.zvijezde
jer niti njihov nastup ne vrijedi novce koje dobiju niti se grad ne može razbacivati novcima dok ima nezaposlenih.
Isto tako sam protiv nastupa pjevača koje sluša 0.1 % građana.Gradski trg je javno mjesto i njegova dosadašnja popunjenost znak je da je odabir sviraca dobar,naravno ne savršen,ali ko bi svima ugodio nije se rodio.
Ja ću kao i svake godine navratiti i znam da će mi biti dobro. Tzv. velike stranke su dovodile tzv. velike zvijezde pa su opet zauzele minimalne postotke u vlasti.Nije sve u veličini ima nešto i u tehnici,a i prezentaciji.Sigurno će ovima gore smetati kad se zapjeva Inati se Slavonijo,ljepše a i bliže bi im bio hit Vračam se Zagrebe tebi u saborske klupe ha ha ha
opustite se tak je svejedno tko svira,a ak ste toliki fanovi određenih pjevača moj je prijedlog da stavite slušalice na uši i uživate u omiljenim melodijama sami u toplinu svoga doma! |
|
|
|
|
|
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
za ekipu koja ide na Trg sasvim pristojan izbor izvođača. Ne vidim razloga za grintanje mladih jer i tako u Osijeku na Trg za doček ide starija ekipa a mladi i ove godine imaju prilično dobar izbor po birtijima, dvoranam pa i trgovačkim centrima |
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Yep - mladi imaju dobru ponudu doceka, svakom po zelji i ukusu.
No, ne znam cemu toliko forsiranje te tamburice. Do '91 se mogla cuti samo na specijaliziranim festivalima i po selima, a sad odjednom forsiranje tamburice, ljudi odjevenih poput seljaka, ljudi sa seoskim smislom za humor.
I onda valcer u ponoc. K'o saka na oko. Ostavite ili valcer ili tamburice.
Krlezo, uskrsni, vrijeme je... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
A kolko ja vidim uz tamburice je Trg pun svake godine, tako da ako se mene pita neka je tamburice i nek je jefitno i ok |
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
|
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol: Nebitno
|
I smrtne kazne su punile trgove. |
|
_________________ Imali smo i većih problema pa ih nismo riješili! |
|
|
|
porezni obveznik
Ukupno postova: 347 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
avantgarde je napisao/la: ›
I smrtne kazne su punile trgove.
|
ajoj.... |
|
_________________ ˝Najbolje što se Hrvatskoj moglo dogoditi je privatizacija˝.
Borislav Škegro |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
avantgarde je napisao/la: ›
I smrtne kazne su punile trgove.
|
bile su zabavne i uz to društveno korisne! |
|
|
|
|
|
kolacic
Ukupno postova: 171 Spol: Žensko
|
Ja ne znam koji je kuki svima vama...
bunite se što su tamburice..a šta bi trebali staviti na trg? Ajs Nigrutina? Lepu Brenu? ili pak Anal Mandicu?!
Daj se uozbiljite... pogledajte malo Dalmatince, nije bila niti jedna fešta, a da nisu bile klape.. |
|
|
|
|
|
zvončica1989 Ukupno postova: 6 Spol: Žensko
|
slažem se sa kolačićem..uopće ne vidim zašto toliki hejt na tamburice :/ da toliko ne valjaju i da su seljačke ne znam zašto je onda šator za jesen uz osječko bio prepun :/ |
|
|
|
|
|
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol: Muško
|
zvončica1989 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
slažem se sa kolačićem..uopće ne vidim zašto toliki hejt na tamburice :/ da toliko ne valjaju i da su seljačke ne znam zašto je onda šator za jesen uz osječko bio prepun :/
|
ovo ti je forum na kojem se samo izrazava nezadovoljstvo necime, bilo cime. |
|
|
|
|
|
Sir William Ukupno postova: 360 Spol: Muško
|
zvončica1989 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
slažem se sa kolačićem..uopće ne vidim zašto toliki hejt na tamburice :/ da toliko ne valjaju i da su seljačke ne znam zašto je onda šator za jesen uz osječko bio prepun :/
|
zbog piva, koje je bilo razvodnjeno i mokro i s kojim sam jako nezadovoljan.. |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
dino_bno je napisao/la: ›
ovo ti je forum na kojem se samo izrazava nezadovoljstvo necime, bilo cime.
|
Ti si osoba koja sluzbeno docekuje nove korisnike? Bi li joj to napisao da je rekla da su tamburice sranje i da je Mate Bulic (ili bilo koji drugi izvodjac kojem si sklon) pavijan?
Naravno da ne bi, jer ne poznajes djelovanje van polarizacijskih struja copora. Zato za tebe uvijek postoje ljudi koji su "protiv" (smrde) i oni koji su "za" (mirisu). Postojenje ljudi s vlastitim misljenjem je misaona imenica, a znamo koliko to nekima moze zadavati muke.
Inace, naziv "foruma" ili web stranice gdje se svi slazu se zove "(ne)sluzbene stranacke stranice". Tamo netko dodje, izvali glupost popout one da je super sto ce porasti cijene nekretnina, ili da je super kad je sve u gradu besplatno, a svi ostali se u isti tren ostave sve sto nisu radili i podrze ga.
Sto se tice doceka, lijepo je gledati kako ljudi pjevaju o tome kako siju zito, a raste grahorica, odnosno biljka za koju 90% tih sto pjeva vjerojatno ne zna ni kako izgleda.
Kako god, neka bude i tamburice, ako ljudi to zele. Zele li i harmoniku, dajmo im i harmonike. Ljudima treba udovoljiti. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
|
|