Autor |
Poruka |
Nena031
Ukupno postova: 33 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Colonia i Shorty..to neću ni komentirati, muko moja ...a Elemantal je bio prije mjesec dana ..nisu ni slaviju do pola uspjeli napuniti...
ako je to najbolje sto možete za 200 tis kn..onda nemam riječi. |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Nena031 je napisao/la: ›
Colonia i Shorty..to neću ni komentirati, muko moja ...a Elemantal je bio prije mjesec dana ..nisu ni slaviju do pola uspjeli napuniti...
ako je to najbolje sto možete za 200 tis kn..onda nemam riječi.
|
nemoj tako, bit će i jedna izložba i dvije predstave!
ajd, ponuda svirke nije katastrofalna kao prošle godine. ništa pretjerano po mom ukusu, ali ne možeš svima ugoditi, a ja i nisam više ciljna skupina. |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Kupus umirovljeni izvodjaci, ali bar nije seljacija kao prosle godine.
S druge strane, za 200 tisuca kuna se moglo vise programa od 6 dana koncerata. Ah, sad sam nezadovoljnik kojem nikad nista ne stima, gugu-gaga.
IMHO, pricekajmo kompletan program. Ukoliko i ove godine ne bude programa kojima se prezentira i potice studentsko stvaralastvo, onda definitivno treba na neko vrijeme ukinuti OLJM i reaktivirati ga kad se ponovo javi inicijativa iz studentskih redova (dakle, bez koncerata).
200 tisuca kuna za (uglavnom) koncerte je bacanje novca. Dobro, treba znati i da je Colonia stranacka grupa, koja je isla pjevati u "Drinovce" (Tomislavgrad) gazdi pod pendjer. Sad je doslo vrijeme (infiltrirali se pravi ljudi na prava mjesta) vracanja dugova. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
inspektormaska Ukupno postova: 343 Spol: Nebitno
|
strava ponovo, jednostavno pogrešni ljudi bez ideje i znanja daju si za pravo organizirati ovakve stvari
zaista u današnje vrijeme ima toliko dobrih bendova da je to čudo jedno
shorty lol...
rip 80-e i dani slave OLJM-a |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Uvijek će biti nezadovoljnih... Nije se rodio onaj koji bi nam svima ugodio. |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
Brick Top
Ukupno postova: 708 Spol: Muško
|
Jebemu miša pa šta sad fali ovom programu, tj. ovim izvođačima? Najbolje da su dovukli neke "no name" bendove koji imaju publiku od 15 alternativaca s palestinkama, ruksakom na leđima i q packom u ruci (a u krvi pitaj boga čega sve ne). |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
colonia?!
jel oljm manifestacija za većinom studentsku populaciju ili djecu predškolske dobi? |
|
|
|
muvifrik
Ukupno postova: 878 Spol: Nebitno
|
znači moći će se piti na javnoj površini? |
|
|
|
|
|
padobranac
Ukupno postova: 1155 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Djelimicno su komentari takvi jer kometatori vise niti ne spadaju u mlade..
Imaju previse godina, na svim su koncertima bili makar pet puta, te ih je u tom smislu tesko zadovoljiti..
ako se dovedu anonimusi, onda je rasprava u smjeru, a tko su sad ti..i tako to..
drugi je razlog sto je drzava toliko mala da su se sve grupe izredale i tesko je naci grupa koja nije nedavno bila a da netko zeli ici na koncert a da ih nije preskupo dovuci..
no sve gore izreceno ne znaci da je organizacija dobra..
naprotiv, djeluje beznadezno to s tim OLJM-om..
a ni rupe kod stuca vise nema..
a na razini drzave porin za hit godine dobila Rozga i bizuterija..
Osijek uopce ne odskace od tog miljea.. |
|
_________________ Ovakav, nemam nista protiv sebe. Ovakav, prasina uzvitlana. |
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
meni je program predobar... o ukusima se ne raspravlja, tako da nema razloga pljuvati bzvz... gledat ću da posjetim koncerte colonie, shorty-a i prljavaca, a po mogućnosti i elementala... |
|
|
|
cocolo Ukupno postova: 90 Spol: Muško
|
bolje ukinuti nego ovo raditi.... |
|
|
|
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
Brick Top je napisao/la: ›
Jebemu miša pa šta sad fali ovom programu, tj. ovim izvođačima? Najbolje da su dovukli neke "no name" bendove koji imaju publiku od 15 alternativaca s palestinkama, ruksakom na leđima i q packom u ruci (a u krvi pitaj boga čega sve ne).
|
samo trpanje HERIONA u vene i ništa drugo... |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
-xoxo-
Ukupno postova: 102 Spol: Žensko
|
Ja ne slušam ništa od ovoga ali nažalost velika većina studentarije sluša tako da vjerujem da ce biti posjećeno jer ipak je đaba upad a i pivo vjerojatno cenera sto je dobitna kombinacija da bilokakvo sranje bude posjećeno
Istina sa 200 milja kuna su mogli puno bolji program napraviti...samo Colonija im uzme pola para a nije ni taj Elemental nista jeftiniji...
Mada s obzirom da je bizuterija hit godine meni je drago da nisu jos tu Rozgu dofurali da pjeva |
|
|
|
|
|
Sleepwalker
Ukupno postova: 350 Lokacija: A place between sleep and awake. Spol: Nebitno
|
Redakcija 031 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
No, u tih šest dana ponudit ćemo bogat i raznovrstan program, ističe Nikola Volarić, predsjednik Organizacijskog odbora.
|
Nadam se da će se u tom ''raznovrsnom'' pronaći barem jedna predstava, ili izložba vrijedna gledanja.
A ove koncerte, tj. izbor izvođača radije neću komentirati. |
|
_________________ Colorless green ideas sleep furiously. |
|
|
|
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol: Nebitno
|
Brick Top je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Jebemu miša pa šta sad fali ovom programu, tj. ovim izvođačima? Najbolje da su dovukli neke "no name" bendove koji imaju publiku od 15 alternativaca s palestinkama, ruksakom na leđima i q packom u ruci (a u krvi pitaj boga čega sve ne).
|
Duha, ideja, originalnosti...? |
|
|
|
|
|
|
|