eto bar jedan zanimljiv bend na UFU, iako nebrojeno puta poslušan ali ja ih mogu još toliko slušati.. da će oni svirat bilo je i za očekivati pošto je ono kod vojarne bilo otkazano zbog kiše. hoće i even steven?
od ovih "poznatih osječkih alternativnih" u subotu me jako zanima tko će svirati.. GTŽ neće sigurno, Debeli precjednik neće, Spenceri neće, Sizif i Tdwb isto nevjerujem, i više ne ostaje POZNATIH osječkih alternativnih bendova. zanima me što će čarobnjaci izmisliti i već vidim da će se opet izblamirat.
Jeee,veseLim se i Praxitensima, biLa sam onda u Big Benu i nie se disat mogLo
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But...
3. srpnja (petak) Koh/Karlovac
Acaid/Rijeka
Trn/Zagreb
Suicide Bar/Zagreb
Rounds/Osijek
Gosti Festivala – Letu štuke
(trenutno najpoznatiji sarajevski rock band)
Skriveno:
2004
Grupa "Letu štuke" okuplja se u Sarajevu (Bosna i Hercegovina). Jezgro benda čine Dino Šaran (vokal,gitara) i Djani Pervan (bubnjevi,udaraljke). Njih dvojica snimaju demo za petnaestak pjesama čiji je autor Šaran. Pjesmu „Kao na zapad“ zajednički potpisuju Šaran i Nedim Sinanovic, bivši član i jedan od utemeljitelja benda iz demo faze.
2005
Štuke potpisuju ugovor sa izdavačkom kućom "Menart" (Hrvatska) i snimaju prvi album. Već pomenutom dvojcu priključuju se Samir Čeremida (bas), Dejan Pejaković (gitare) i Dušan Vranić (klavijature, synth, piano).Uz pomoc brojnih gostiju, u Pervanovoj produkciji album je sniman u Sarajevu, miksan u Nizozemskoj, te dovršen (ponovo) u Sarajevu. Pod imenom "Letu štuke" izlazi sredinom studenog. Izlazak albuma prate singl i video za pjesmu "Minimalizam".
2006
Početkom godine bend mijenja postavu. Čeremida, Pejaković I Vranić odlaze, a njihova mjesta popunjavaju Boban Ćosić (klavijature), Dino Vatrenjak (gitare) i Dejan Ostojić (bas). Bend kreće sa koncertnim aktivnostima širom BiH i Hrvatske i postaju poznati u regiji. Album nailazi na odličan prijem i kod publike i kod kritike. Objavljuju i video za pjesmu "Sunce" (feat. Rundek Cargo Orkestar).
2007
Godina počinje koncertno, a nastavlja snimanjem drugog albuma. U ljeto Štuke odlaze u Metslawier, selo na sjeveru Nizozemske i snimaju nove pjesme u studiju „Sing Sing“. Šaran ponovo potpisuje sve pjesme (osim teksta "Poljubi je dok spava", feat. Remi Elemental), a producent je još jednom Djani Pervan. Bend zajednički potpisuje aranžmane. Krajem godine objavljuju video pjesme "Pero Papacoder" sa prvog albuma, i nastavljaju sa koncertima.
2008
U proljeće na radio stanicama se pojavljuje "Tesla", najavni singl za novi album "Proteini i ugljikohidrati" (30.04.,Menart, Hayat). Uskoro singl prati i spot. Bend nastavlja sa svirkama,a aktuelni singl je "Bella donna".
4. srpnja (subota)
Gosti Festivala – poznati osječki alternativni bandovi: La Gusta Superior
Praxitens
Wasted Generation
Red Roosters
Even Steven
Zadnja promjena: Leon; 29.06.2009. 11:40; ukupno mijenjano 1 put.
veseli se i Letu štuke. Jedino me živcira što Majke nisu htjele doći u novom terminu, a tako sam željelaaa...i ostali su nam dužni zbog šugavog koncerta u Slaviji. Bare, pičko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mene zanima,s obzirom da sam gledo prognozu u kojoj pise kisa do subote,hoce li se opet odgodit ili ce prmejestit UFO negdje drugdje??ako ima neko informiran molim da odgovori...tnx
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WjA3v4PEHis&feature=related[/youtube]
acaid iz rijeke, nastupaju u petak.
Kontakt za organizaciju i tehničku podršku
Vladimir Mađarević
mob. 091 535 4448
tel. 031 213 538
fax. 031 213 537
e-mail. [email protected]