Autor |
Poruka |
studenac
Ukupno postova: 238 Lokacija: Slavonija Spol:  Muško
|
Evo pobjednička ekipa..., večeras u retfali na v.p.g. !  |
Opis: |
|
 Skini |
Datoteka: |
Photo-0005.jpg |
Veličina: |
9.21 KB |
Skinuto: |
112 put(a) |
|
_________________ Dok je ovaca bit će i šišanja.  |
|
|
 |
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol:  Nebitno
|
Mogo si ih malo bolje opalit  |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
 |
studenac
|
Umalo jesam...,  |
|
|
|
 |
hengl Ukupno postova: 234 Spol:  Nebitno
|
A jel dopuzao i tenisač Matković? Seljo-beljo imidž se najbolje popravlja tenisom. Najjači su mi ti što zavole tenis tek kad uđu u politiku. Samo čekam koji će prvi osječki kradljivac zavoljeti golf. To je još veća fora. Nešto se šuškalo da bi Uikom napravio neki golf teren na lijevoj obali Drave? Ima l šta od tog? |
|
|
|
|
 |
lufus Ukupno postova: 2044 Spol:  Muško
|
Pa obzirom da je Glavaš spašavao Sanaderov zakon o golfu, ništa me ne bi iznenadilo. |
|
|
|
|
 |
hengl Ukupno postova: 234 Spol:  Nebitno
|
Pa da kak se nisam do sad sjetila. To su oni zato tako nabrzaka donjeli. Gledam malo prije na OSTV četvrtoplasiranog sa Rolland Garossa prof. Josipa Vrbošića. Ajd makar je korektan pa priznaje pušing za razliku od svih ostalih gubitnika. Ja sam mislila da će on u 58. godini sad objesit kopačke o klin kad ono on se priprema već za 2013. Sad nije imao vremena za kampanju, a do 2013 će imati previše pa će se umoriti pa ko će onda biti kriv. Čini mi se da će on najbolji rezultat polučiti tek 2017 pa do tad ko živ ko mrtav |
|
|
|
|
 |
ivona_zg Ukupno postova: 19 Spol:  Žensko
|
jel vam ovaj bubalo zdrav? mislim,ono 100 posto zdrav? malo čudno izgleda,,,i priča,,,i slini,bljak |
|
|
|
|
 |
|
vi ćete tako mirne duše poludebilima,prebjezima,otpadnicima predat vlast u ruke....jadna slavonija,sad je još i jadnija |
|
|
|
|
 |
rođena u Osijeku
Ukupno postova: 300 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Ti si ovdje nova, kao i ja, ali ti svejedno dajem 5 kikača |
|
|
|
|
 |
|
hehe tnx šta god to značilo
tema za seminarski su mi izbori,al na ovom vašem forumu sam se zadržala već 2 sata,nisam mogla odolit da se ne ulogiram
u svakom slučaju,kad budem znala kaj su kikači i kak se poklanjaju i ja ću tebi dati  ) |
|
|
|
|
 |
lufus Ukupno postova: 2044 Spol:  Muško
|
vi ćete tako mirne duše poludebilima,prebjezima,otpadnicima predat vlast u ruke....jadna slavonija,sad je još i jadnija
|
a kaj je u zagrebu netko bolji na vlasti?  |
|
|
|
|
 |
|
pa ja ne znam šta vi oćete točno.al nekako,ja baš nisam u toj politici,al jbm mater,kako ćeš glasat za čovjeka koji ko pokorno pseto sluša monstruma koji je tjero ljude da piju solnu kiselinu or sth i za nekog ko je hladno sklopio koaliciju s ljudima koje je kakti mrzio jučer.ma užas
mi smo zadovoljni s banderasom  nijedna vlast nije savršena,bože moj. |
|
|
|
|
 |
rođena u Osijeku
Ukupno postova: 300 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
|
|
 |
|
|
|
 |
studenac
|
pa ja ne znam šta vi oćete točno.al nekako,ja baš nisam u toj politici,al jbm mater,kako ćeš glasat za čovjeka koji ko pokorno pseto sluša monstruma koji je tjero ljude da piju solnu kiselinu or sth i za nekog ko je hladno sklopio koaliciju s ljudima koje je kakti mrzio jučer.ma užas
mi smo zadovoljni s banderasom  nijedna vlast nije savršena,bože moj.
|
O čemu ti ?  |
|
|
|
 |
 |
|