Autor |
Poruka |
_tenjac_ Ukupno postova: 406 Lokacija: Tenja Spol: Muško
|
danas...ludnica...aaaaaaaaaaa |
|
|
|
|
|
empetri
Ukupno postova: 656 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Mmm bilo je extra. Neka neka, oće to. |
|
_________________ --
Finding beauty in the dissonance. |
|
|
|
glupacimerica Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
matakoviču emotivna pizdo nabijemo te u šiške, i sljedači put sviraj" best of & rest of" šteta što nema nekih smajhliča sa motornim pilama
Jedi govna mrtve babe.
Branko Kockica. |
|
|
|
|
|
|
još samo danas... |
|
|
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško
|
|
|
|
ottoos2002
Ukupno postova: 14 Spol: Nebitno
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Malo su ga usrali pred kraj, ali odlično je bilo. |
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
meni osobno darkvud dab bio najbolji bend na ovim danima piva, osim njih jos sta je vrijedilo pogledati praxitensi, dogo argentino, brejkersi i to je to.. ovo ostalo mi sve bilo izlizano i pretreš.. koda sam vec 10000 puta bio na svemu tome.. sta bi rambo amadeus reko i jedno te isto i jedno te isto i jedno te isto xD xD i tako svake godine dani piva i ufo.. i jedno te isto te jedno te isto xD izlizani bendovi uz koji bend osvjezenja da spasi manifestaciju (za one koji vole slusat glazbu, jel, ljudi bi i ovako i onak bilo kog god da se stavi) ..pola predgrupa sviralo iste obrade i tak..i vise od pola xD
al bilo je dobro, pilo se, nek je nama jos dana piva pa makar doso i dusko kulis xD |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
|
|
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško
|
|
|
|
|
|
|
|
Ukupno postova: 22 Lokacija: Osijek,Josipovac Spol: Muško
|
Mogu vam reći da ste me malo razočarali jer niste nigdje postavili niti jednu sliku i nigdje niste postavili bilo kaki komentar o bendu apstinencija koji je vrlo uspješno zamijenio darkwood dub u ponedjeljak s obzirom da su napunili pun šator iako su vrlo mlad bend. |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
[email protected] je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Mogu vam reći da ste me malo razočarali jer niste nigdje postavili niti jednu sliku i nigdje niste postavili bilo kaki komentar o bendu apstinencija koji je vrlo uspješno zamijenio darkwood dub u ponedjeljak s obzirom da su napunili pun šator iako su vrlo mlad bend.
|
xD |
|
|
|
|
|
kudjaokomtiskokom
Ukupno postova: 252 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
a mooozda su napunili sator jer se prekasno saznalo da je Darkwood dub zaglavio na granici... hmmm... |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
[email protected] je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Mogu vam reći da ste me malo razočarali jer niste nigdje postavili niti jednu sliku i nigdje niste postavili bilo kaki komentar o bendu apstinencija koji je vrlo uspješno zamijenio darkwood dub u ponedjeljak s obzirom da su napunili pun šator iako su vrlo mlad bend.
|
O moj boze, kao prvo, Darkwood nije trebao svirati u ponedjeljak nego u cetvrtak, i apstinencija je svirala u ponedjeljak kao predgrupa Wastedima i We Come One. Ne znam, mozda su nenajavljeno svirali i prvi dan, dosao sam kasnije...
A što se tiće benda, Stoja je ok dečko, odličan vokal i frontmen, curice ga puše i to je sve super, imaju ono glavno za jak bend... Ali dečki moraju još puuuuuunoooooo raditi, jer svirački iskreno, nisu ni blizu Stojine razine...Ali ako nastave ovako i ne raspadnu se, imam osjecaj da bi za 3-4 godine mogao biti jedan udarni bend... |
|
|
|
|
|
|
|