Autor |
Poruka |
Anastazija Ukupno postova: 689 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Pa nisam baš sigurna da znam.  |
|
_________________ Anastazija |
|
|
 |
deer_hunter
Ukupno postova: 478 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Šuto će otvorit Voodoo čujem  |
|
|
|
|
 |
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol:  Žensko
|
To se priča već dosta dugo. Oće stvarno bit nešto od toga?
Isto tako i Old Bridge pub: neki su najavljivali otvorenje za svako malo. Pa nije još bilo. |
|
|
|
|
 |
Gost
|
Ja ja sam čuo da se u Osijeku otvara kaf, gstionica li tak neš slićnu u kojem moš naručiti šunke, slanine kobasice, kulena i sira te ono rakije( ako ti je pre zestoka rakija moš si naručiti mlijeko od 3,2% masnoće) u neograničenim količinama i puštat će se techo...
A klub će se zvati tech - loza, a biti će na mjestu današnjeg Q-cluba |
|
|
|
|
 |
Hummin
Ukupno postova: 276 Lokacija: City 17 Spol:  Muško
|
Ja sam čuo da se u Osijeku otvara kaf, gostionica li tak neš slićno u kojem moš naručiti šunke, slanine kobasice, kulena i sira te ono rakije( ako ti je pre zestoka rakija moš si naručiti mlijeko od 3,2% masnoće) u neograničenim količinama i puštat će se techo...
A klub će se zvati tech - loza, a biti će na mjestu današnjeg Q-cluba |
|
|
|
|
 |
ozana
Ukupno postova: 701 Spol:  Žensko
|
Neće Voodoo još tako skoro. A ova moja je zaista provjerena informacija. |
|
_________________ Puno je tuge u svijetu....
Upravo sad, dok čitaš ovo, 7 milijuna ljudi se seksaju!
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
 |
|
|
 |
--- Ukupno postova: 2910 Spol:  Nebitno
|
jedino sigurno je moja kava...sve ostalo je utopija... |
|
|
|
|
 |
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol:  Muško
|
Kada se vec govori o tome sto fali kome, meni npr fali Stage, i to ona zadnja faza prije nego su ga zatvorili...To je bio provod...
I svaki vikend u Osječkom domu pritužbe susjeda...Divno, da sam tamo imao čast svirati... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
 |
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol:  Žensko
|
I meni fali Stage, Nessi i promenada! Bambus za 6 i pol kuna i provod cijelu noć! Ihahahaj! Ali tada je i trebalo manje para za pijančenje, sad trebam za cuganje kod kuće, pljuge, bar dvije-tri-četiri cuge vani i neizbježni premasni burek. Miljon kuna!!! |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
 |
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol:  Muško
|
bio sam u Cadillacu neko večer i ugodna je atmosfera..
mogao bi tamo češće doći ako nađem ekipu... |
|
|
|
|
 |
Marigold
Ukupno postova: 511 Lokacija: krevet Spol:  Žensko
|
Zadnji put sam bila u cadillacu s društvom( nas osmero) pa nam je konobarica zasrala nešto tipa: "Šta je ovo-ekskurzija". Mislim ne kužim,taj cadillac je preko tjedna uvijek pust i onda kad dođeš s društvom napravit im prometa onda te još i izvrijeđa ko da si zadnji kreten.
Više ne bi išla tamo ni da mi netko plati. |
|
_________________ you know im gonna want some,want some
lets do this like a prison break,
I wanna see you scream and shake. |
|
|
 |
Isis
|
a jel?
koja je bila konobarica? ona s kratkom kosom i dužim zulufima?
da je meni to rekla, ja bi se ustao i nebi platio...
preko dana je najobičniji kafić, a vikednom dođe dosta njih i projeciraju se stari rock spotovi na platno |
|
|
|
|
 |
Marigold
Ukupno postova: 511 Lokacija: krevet Spol:  Žensko
|
DA, ta s kratkom kosom kojoj sise vise do poda.
Drolja  |
|
_________________ you know im gonna want some,want some
lets do this like a prison break,
I wanna see you scream and shake. |
|
|
 |
Isis
|
e sise nisam baš vidio jer je zimsko vrijeme, al kad zatopli bacit ću pogled
a možda je imala PMS, hehe
ma ne opravdavam ju, bilo nas je jednom petero nakon škole i izvalili smo se tamo iza u onaj naslonjač ko kakvi pravi i nije niš prigovorila..
a mlađi smo od tebe |
|
|
|
|
 |
Lugar
Ukupno postova: 607 Lokacija: Hladovina Spol:  Muško

|
Vidi ovako.... sranje, oliti stanje u gradu je slijedece
Di god da se okrenes, birtija do birtije. Ali o cem se radi.
Pokusas li izaci i zabaviti se bitno je raspolozenje samoga tebe, ali tvoje ekipe. U gradu imas pregrst birtija. Pogledaj samo tvrdju, ko da si doso na MTV. Svaki kafic je isti, razlikuje se samo po uredjenosti. Dobro, tu odudaraju narodnjacke birtije kojih je, nazalost, sve vise. Ako slusas narodnjake, onda ipak imas izbora, os Coctail, Oks, Patika, ili ces negdje van grada. Sto se tice ostale glazbe po kaficima, puno je manje zastupljena od gore navedenog sranja.
Pokusas li naci kafic alternativnog tipa, malo ces se pomuciti, jer izumiru. Mozes samo moliti boga da se odrzi koncert nekog tipa, a posto dolazi ljeto, i da vrijeme ne zasere. Ok, mogao si i na Kristfest, a to ti ne bih ni na umoru preporucio.
Postoji nepisano pravilo dobrog izlaska. Napij se ko demon pa ce ti biti svejedno gdje si (osim na cajkama). Bit ce ti jedino vazno gdje je WC i sank.
Ili drugo pravilo. Oladi malo od izlazaka, pusti da vrijeme ucini svoje. Sto to znaci? To znaci da pricekas i pozelis se izaci i dobro zabaviti. Zabava nije zajamcena tako da ti preporucujem da pribjegnes prvom pravilu, jer ovaj grad je u kurcu.
Nadam se samo da tako nece ostati.... |
|
|
|
|
 |
 |
|