Autor |
Poruka |
bilabong Ukupno postova: 7 Spol: Nebitno
|
niste mi neki ljudi nikako jasni... nitko ne kaze da ne treba organizirati festivale i manifestascije koje zabavljaju i usrećuju ljude.. ali neki jednostavno to ne znaju i onda uzmu preveliki zalogaj u organizaciji i onda ne doje ovaj bend, onaj bend , ovaj dj , onaj dj td itd..
i po meni ulaz se na nekom festivalu uvijek treba naplačivati,samo ga treba realno procijeniti..
a što se tiče cijene cuge ..idioti oni koji su to odlučili...samo toliko.. |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
ne znam, 160 kn puno za tri dana glazbe i zajebancije... ja ne vjerujem što gledam, naprosto ne vjerujem.
a svim ovim megalomanima što bi da Isus Krist nastupa u Osijeku... probajte malo razmisliti koliko je organizacija festivala zapravo SKUPA i o koliko stvari treba voditi računa i kako zapravo svake godine treba završiti u nekakvom plusu da se može nastaviti s organizacijom i sljedeće godine. I sam Exit je počeo kao tulum kojeg je organiziralo nekoliko entuzijasta, a gledaj sad. A ništa preko noći!
apropos cuge... ja mislim da je to glavni sponzor, Pivovara, zabiberila cijene.
još da dodam, nikad ne može sve ispasti kako planiraš, i zato podržavam i potpisujem sve konstruktivne kritike koje ste naveli ovdje, jer od njih možemo svi samo profitirati: organizatori koji će ih uzeti u obzir i mi koji ćemo nagodinu dobiti još bolji festival. Skinite kapu ekipi koja se barem trudi nešto napraviti da oživi ovaj grad... |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Frost a kako misliš da je Pivovara mogla zabiberit cijene!? Šta je podigla im nabavnu cijenu cuge? Ne kontam kako to misliš? |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Ne mislim, samo iznosim mogućnost |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Inertia Ukupno postova: 236 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Frost je napisao/la: ›
još da dodam, nikad ne može sve ispasti kako planiraš, i zato podržavam i potpisujem sve konstruktivne kritike koje ste naveli ovdje, jer od njih možemo svi samo profitirati: organizatori koji će ih uzeti u obzir i mi koji ćemo nagodinu dobiti još bolji festival. Skinite kapu ekipi koja se barem trudi nešto napraviti da oživi ovaj grad...
|
Slažem se s ovim. Nadam se da će organizatori neće obeshrabriti. Male promjene u konceptu i nekim drugim stvarima i vjerujem da WLM može biti respektabilan festival. |
|
|
|
|
|
Chule
Ukupno postova: 200 Spol: Muško
|
nije Pivovara određivala cijene cuge vec ekipa iz WLM. nadam se da se organizatori UFO-a nece povoditi za ovom idejom :/ |
|
_________________ lunobus.com - gadgeti iz Kine |
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Chule je napisao/la: ›
nije Pivovara određivala cijene cuge vec ekipa iz WLM. nadam se da se organizatori UFO-a nece povoditi za ovom idejom :/
|
Pa da...kako bi Pivovara bila distributer za Red Bull?! I krajnju, tj. prodajnu cijenu oređuje onaj koji ih zadnji prodaje, tj. WLM, a ne distributer, zar ne? Tako i oni po klubovima. Nabave neko smeće (ajmo to tako nazvati), nije ni Red Bull, ni Burn, nego nešto za što nitko nikad nije čuo, a prodaju pod Red Bull po 25 kn...mislim stvarno... A nabave po jako nisnim cijemana da bi prodali za 3 put skuplje i fino zaradili... |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
pa dobro, cijena cuge je previsoka bila, to smo konstatirali svi, hoćeš do sutra sad pričati kak je cijena cuge previsoka bila.. |
|
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
zla_tratinčica je napisao/la: ›
pa dobro, cijena cuge je previsoka bila, to smo konstatirali svi, hoćeš do sutra sad pričati kak je cijena cuge previsoka bila..
|
Pa jesam jedina to pričala?! Pogledaj postove iznad mojih...oćito ti trebaju naočale. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
snowblind Ukupno postova: 71 Spol: Nebitno
|
de ajd još koji put napiši da je cijena cuge bila previsoka |
|
_________________ among freaks like me I'm tryin' to survive... |
|
|
|
bilabong Ukupno postova: 7 Spol: Nebitno
|
po meni , DOSTAAAA priče o wlm..hajdemo bolje debatirati o nadolazećimo festivalima u Osijeku i okolici!!!!!!
šta je bilo bilo je, a ove iz WLM pustimo da razmisljaju sa upitnikom iznad glave.. |
|
|
|
|
|
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol: Muško
|
Ajte više u klinac, wlm završio prije tri dana, a nadrobili ste tu sto i više komentara, od kojih se pola ponavlja. |
|
|
|
|
|
muvifrik
Ukupno postova: 878 Spol: Nebitno
|
zajebancija sa inmusica: pošto cuga? cijene osječke! |
|
|
|