Autor |
Poruka |
plain_me
Ukupno postova: 14 Spol: Nebitno
|
tvrdim također da je to moguće, iz osobnog iskustva znam, nekada je to puno intenzivnije i neki moji prijatelji provode više vremena sa mnom nego sa boljim polovicama, ali u tome i jest bit, nije bitno koliko vremena smo skupa, prijateji smo, kada sam u krizu netko od njih je tu i obrnuto.
e i slažem se sa ovim napisanim iznad mene:) |
|
_________________ ...umorna od laži... |
|
|
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: Muško
|
nisam čitao sve ali jesam zadnjih 2-3 stranice....
i što možemo zaključiti....???
...večina misli da postoje M-Ž prijateljstva....
...ja ne znam jel moguće da postoje...upravo sam u fazi da to otkrijem.....
...nekoliko cura je napisalo da se ugodnije osjećaju u muškom društvu nego u društvu nekoliko cura....
...mislim da dečki isto uživaju u ženskom društvu....
....ljudi imaju takav mentalni sklop da na osobe istog spola gledaju kao na konkurenciju.....kada govorimo o poziciji u M-Ž društvu.....
...ja osobno volim kad je društvo što uravnoteženije u broju muških i ženskih.......
....ali najbitnije je da u toj drugoj osobi gledamo prijatelja.....po nekakvim zakonima prirode muškarci i žene se međusobno privlače.....sad o tome koliko mi tu sexualnu privlačnost možemo kontrolirati ovisi i naše prijateljstvo sa osobom suprotnog spola... |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
1.ima m-z prijateljstava koja traaaaju i nikada niti jedna strana nije imala neke aspiracije drugacijeg tipa prema drugoj
2. ima onih kod kojih je jedna osoba nakon nekog vremena pozeljela nesto vise, nista nije bilo i prijateljstvo se nakon toga razvodnilo
3.ima onih kod kojih je bila situacija pod 2, nesto se dogodilo (maznuli se npr.) i prijeteljstvo nakon toga otislo k vragu
4.situacija pod 2, dogodilo se/ne dogodilo se (maznuli se/ne maznuli), ljudi uspjeli nadici sve to i nakon nekog vremena opet smo si samo prijatelji
5.oboje s vremenom pozeljeli nesto vise (ovdje sad moze biti situacija a,b,c... )
6.kombinacije gore navedenih slucajeva
ukratko, kako bi rekao Einstein, : "Sve je relativno!" |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
Evo, recimo.... MacaPapucharica i ja smo živi primjer postojanja muško-ženskih prijateljstava.... Prijatelji smo već više od pola svojih života, i baš nam je krasnjeeee.... Al dobro, oboje smo (polu)pedofili, pa ni ne težimo "produbljenju" prijateljstva |
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
Pa ovako.. Iskreno, više se volim družiti s muškarcima, i to iz najjednostavnijeg razloga što mi doslovce fizički zna pozliti u ženskom društvu koje priča samo i iskjlučivo o šminkici i čizmama. Takvo ponašanje zovem ''kokošjim''. S muškarcima je bolja zajebancija, ali njihovi savjeti rijetko da će mi uistinu pomoći, pretpostavljam zbog njihovog užasno jednostavnog poimanja stvari, koje meni, kao poprilično kompliciranoj osobi, ne odgovara Imam mnogo i jednih i drugih prijatelja, s tim da ženske prijateljice biram pomnije nego muške ''prijateljice''. Za prijateljicu mi je bitno da ima nešto više u razgovoru od ogovaranja ili ispraznih razgovora već spomenutih.
Ma ja volim muškarce! Uvijek su brutalno iskreni a to volim kod ljudi!
P.s. pusa, bejbe, aj lav ju tu! |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
deer_hunter
Ukupno postova: 478 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
insomnia je napisao/la: ›
|
slažem se sa cijelim postom, ali ovo mi najviše sjeda
dečki volimo vas, bez obzira da li bi vas privile na grudi ili ste nam jednostavno zabavni |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
deer_hunter je napisao/la ( Pogledaj post): ›
insomnia je napisao/la: ›
|
slažem se sa cijelim postom, ali ovo mi najviše sjeda
dečki volimo vas, bez obzira da li bi vas privile na grudi ili ste nam jednostavno zabavni
|
ja sam zabavan tako kažu |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Da, dečki, mi vas zapravo jako volimo.
I jučer sam bila na testiranju za posao, pa postoji mogućnost da radim sa tri dečka od kojih su dvojica mlađi (veliki plus), simpatični i zgodni.
Lijepo je zajebavati se bez da neke cice kolutaju očima i misle: ju, koja blesača.
Ako ja želim pričati o svršavanju u usta, e onda ću i pričati. I točka. Dečki će me pomno slušati.
Nedostaje mi jedan prijatelj Kubin koji je preživio nekoliko godina sa nama u društvu, čudim se da već nije dobio mengu...
Ali, mislim da se oženio, fak! |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
1step2far je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Da, dečki, mi vas zapravo jako volimo.
|
|
|
|
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
Ha ha, da, Kubin.. E to je bila ''prijateljica''! Ali super smo se slagali.. Iako, jadan, stvarno se svega znao naslušati.. Ali, začudo, on je to sve trpio, a bez da je postao feminiziran
Evo jedna pusa vama muškarcima! |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
eldiablo
Ukupno postova: 713 Lokacija: so high Spol: Muško
|
Musko - zenska prijateljstva postoje!
Ja imam puno puno prijateljica!
Jako smo si dobri, ja pomazem njima kad je kriza a i one meni kad je meni kriza
Nesporazuma nema - dok god ne pricamo |
|
|
|
|
|
bondgirl
Ukupno postova: 163 Spol: Žensko
|
Od vrtića imam najfrenda koji mi je kao brat i pozna me možda bolje nego što poznam samu sebe. Oduvijek se rado družim i s dečkima i curama,ali pravih prijatelja imam svega nekoliko,mogla bih nabrojati na prste jedne ruke,pomno su odabrani baš kao što je netko gore rekao. Svoje frendice ne smatram kokošima i vjerujem im potupno. Dečkima iz svog uskog kruga prijatelja isto tako jer imamo "čist" odnos tipa bez ikakvih primisli o iskorištavanju i slično. Volim kad imam neki problem osobne ili emocionalne prirode pa kad ih okupim zajedno da mi pomognu. Jako je zanimljivo čuti i muška i ženska gledišta na isti problem, a sve od ljudi za koje znam da su iskreni da mi žele pomoći bez nekih skrivenih motiva. Muško-ženska prijateljstva su super stvar i uopće ih nije teško održavati. Meni to barem nikada nije bio problem |
|
_________________ What doesn't kill you, makes you stronger |
|
|
|
Lugar
Ukupno postova: 607 Lokacija: Hladovina Spol: Muško
|
eldiablo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Nesporazuma nema - dok god ne pricamo
|
Uuuuu, zakon... I ja bih takve prijateljice, samo što je meni uvijek kriza i uvijek mi treba pomoć. A uvijek sam spreman i pomoći, pa makar iz nekog razloga stvarno ne stignem ovo mi je važnije...
|
|
|
|
deer_hunter
Ukupno postova: 478 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
eldiablo je napisao/la: ›
Musko - zenska prijateljstva postoje!
Ja imam puno puno prijateljica!
Nesporazuma nema - dok god ne pricamo