Autor |
Poruka |
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
yellowica
Ukupno postova: 272 Lokacija: haven Spol:  Žensko
|
ja se maknem od ljudi koji me iritiraju ili zamaraju... mislim da uopće nije važno mjesto izlaska, već društvo.
U dobrom društvu, uvijek je dobro... |
|
_________________ www.panonius.com |
|
|
 |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Nije grad sranje... Problem je u gradjanima koji ga cine gradom... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
 |
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol:  Žensko
|
U Osijeku je narod ravnodušan i povodi se za masom! |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
 |
--- Ukupno postova: 2910 Spol:  Nebitno
|
ja se povodim za ženskim masama... |
|
|
|
|
 |
:::Bruno:::
Ukupno postova: 203 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
...do nedavno je waljalo izaČi Četvrtko u west i bilo bi super.... a sada već je i to mi nekako isfurano postalo... najbolje mi bude subotom ali prije nego krenemo do tvrđe.... skupi nas se ekipa većinom kod pošte ili kuhinje vrtića na bosutskom, uvijek nas bude oko 20-30... bude glazbe iz auta i sve super.... taman se nacugamo svi, ispričamo se i (skoro)svima je super.... ali onda dođe 12 i ekipa lagano se razdvaja svatko na svoju stranu, a ja odem večinom kući jer nastavak izlaska bi bio da dođemo do tvrđe, bude nas na kraju oko 5 i odemo u sound, tamo stojimo i Čillamo...lol... onak neznam.... svi počnu kulirati... a opet se nemožeš ni sprdati kako spada jer je prevelika gužva i stalno paziš na ljude koji se guraju i štajaznam... onda se ode do pekare po burek (ako se ima para onda se ode na onaj masni, odvratni, prljavi, fini hamburger  ), sjedne se na trg, pojede se hrana i onda trunemo... onda se opet ode u sound i tamo se trune.... sječam se prije nekih 3 godine kad se tek počelo u posh izlaziti... uvijek pijan ko guzica, i uvijek zajebancija... od sprdanja s prijateljima do plesanja najsmješnije što možeš da ekipa vrišti... a sad se osječam malo star za plesati kao neko djete... ali glavno da sam u prošli četvrtak hodao ulicom sa golom guzicom  .... |
|
|
|
|
 |
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol:  Žensko
|
Za ples nikad nisi star!
Jel' West radi? Netko mi rekao da je stavljen državni pečat na vrata ili tako nešto... |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
 |
--- Ukupno postova: 2910 Spol:  Nebitno
|
Za ples nikad nisi star!
Jel' West radi? Netko mi rekao da je stavljen državni pečat na vrata ili tako nešto...
|
ne radi. zatvoren zbog loše kave. s pravom.  |
|
|
|
|
 |
:::Bruno:::
Ukupno postova: 203 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Za ples nikad nisi star!
Jel' West radi? Netko mi rekao da je stavljen državni pečat na vrata ili tako nešto...
|
da... ali opet nemogu plesati.... imam čelika u nozi.... imao sam 2 operacije prije par mjeseci  |
|
|
|
|
 |
Pirgo Ukupno postova: 51 Spol:  Muško
|
Osijeku fali dobar disko! Šteta što se Vega zatvorila.
Gdje otići ako želiš slušati žešću elektroniku za ples?
Big Ben, da, ali problem je što je malen i rano se zatvori!
Jel ima još koje mjesto? |
|
_________________ Will You make that grim connection? |
|
|
 |
terrorWrist Ukupno postova: 85 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
ono u gradu je katastrofa....ak se oces provest moras biti pijan jakooo jer cim dodes u tvrđu pocinjes se trijezniti od nabrijanih likova ( vecinom drskih PICANA ). svi su nabrijani i opasni i nemos normalno hodat a da te neko ne zakaci....i sta onda pocinje šora. kad sam ja bio pican nije niko imo muda nekom starijem prisrati a sad MEGASTROFA |
|
|
|
|
 |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol:  Nebitno
|
Tvrđa je zakon... Svaki vikend imaš kirbaj u gradu  |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
 |
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol:  Žensko
|
Nisam dosta dugo bila vani u Osijeku kako je faks završio, ali tamo od desetog do sestog mjeseca nije bilo vikenda (uključujući četvrtak, naravno  ) da nisam s društvom bila u Cadillacu.
Ok, istina da je to mjesto samo za one koji vole rock, ali to mjesto mi jednostavno nije uspjelo dosaditi i gdje god drugdje odem, vuče me da mu se vratim
Osobno mi Tvrđa ne odgovara, iako planiram naletit do Old Bridge Puba. Kakva je tamo atmosfera? pretpostavljam da vas je većina bila |
|
|
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
hm... danas je petak... idealan dan za zakartati! što i namjeravam za cca sat i pol. pa dok budemo imali živaca i volje... sutra je subota... ako mi i sutra uleti ovakav provod, nitko sretniji od mene!  |
|
|
|
|
 |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol:  Nebitno
|
Ma, Old Bridge je fuj, pogotovo nakon ovog poskupljenja piva (sa 8kn na 10kn)...
Zanimljivo je da u wc-u pustaju nekakvu 'relaksirajucu' glazbu koja pocinje ici na zivce nakon drugog, il' treceg pishanja. Tamo treba jedino jesti (klopa je odlicna) i pit' zestu sa hrpom sponzorusha (sumnjam da si toliko zeste u zivotu vidjela).
Cadillac mi je, ono, premekan, kesten tak-tak, big ben u jajima. Treba pit u parku.
Nema vishe Maria (smrc!)... Ostao je samo Jozo...
Zasto pisem ovaj post bez dijakritickih znakova?! Kvragu, idem pit! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
 |
 |
|