Autor |
Poruka |
MasaKrisT.wc1 Ukupno postova: 42 Spol: Nebitno
|
samo da se javim nama je bilo super svirati,osjecka rulja najjaca uvijek,vald nismo dosadili jbga:)vidimo se 5.10 prije let 3 sa sat ipo svirke,i cdima i majicama... |
|
|
|
|
|
Jeff Murdock
Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
U MASOVNOJ tučnjavi u Osijeku jedan je mladić teško ozlijeđen i zadržan na liječenju, a još osam ih je zatražilo medicinsku pomoć.
Noćas, oko 3 sata ujutro, na travnatoj površini ispred ugostiteljskog objekta "Bastion" došlo je do verbalnog, a zatim i fizičkog obračuna između dvije grupe mladića. U tučnjavi ih je sudjelovalo ukupno tridesetak, a koristili su se, između ostaloga, i bejzbol palicama.
Jedan je 19-godišnjak zadobio teške tjelesne ozlijede i zadržan je u KB Osijek na liječenju, a 20-godišnji mladić s lakšim tjelesnim ozlijedama zadržan je na promatranju.
Nakon tučnjave još je sedam osoba zatražilo medicinsku pomoć na Odjelu traumatologije KB Osijek od kojih je kod jednoga konstatirama teška tjelesna ozlijeda, dok su ostali bili lakše ozlijeđeni. Sva sedmorica su nakon pružene pomoći pušteni kući.
PU osječko-baranjska priopćila je da su svi sudionici tučnjave u dobi između 18 i 20 godina. Djelatnici kriminalističke policije još utvrđuju okolnosti koje su dovele do tučnjave.
Sa Index.hr |
|
_________________ Zbirka poezije: Na rubu ljubavi |
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
MasaKrisT.wc1 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
samo da se javim nama je bilo super svirati,osjecka rulja najjaca uvijek,vald nismo dosadili jbga:)vidimo se 5.10 prije let 3 sa sat ipo svirke,i cdima i majicama...
|
Jupiii!
vidimo se tamo...
odlični ste,samo tako nastavite |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Jeff Murdock je napisao/la ( Pogledaj post): ›
U MASOVNOJ tučnjavi u Osijeku jedan je mladić teško ozlijeđen i zadržan na liječenju, a još osam ih je zatražilo medicinsku pomoć.
Noćas, oko 3 sata ujutro, na travnatoj površini ispred ugostiteljskog objekta "Bastion" došlo je do verbalnog, a zatim i fizičkog obračuna između dvije grupe mladića. U tučnjavi ih je sudjelovalo ukupno tridesetak, a koristili su se, između ostaloga, i bejzbol palicama.
Jedan je 19-godišnjak zadobio teške tjelesne ozlijede i zadržan je u KB Osijek na liječenju, a 20-godišnji mladić s lakšim tjelesnim ozlijedama zadržan je na promatranju.
Nakon tučnjave još je sedam osoba zatražilo medicinsku pomoć na Odjelu traumatologije KB Osijek od kojih je kod jednoga konstatirama teška tjelesna ozlijeda, dok su ostali bili lakše ozlijeđeni. Sva sedmorica su nakon pružene pomoći pušteni kući.
Sa Index.hr
|
Bitno je da su se oni "Odlično" proveli...
užas..nikad nisam kontala izlaske takve vrstemuvjek izbjegavam ljude sklone tim pećinskim porivima |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
---s Ukupno postova: 221 Spol: Žensko
|
haha...a avatar ti sve govori... |
|
|
|
|
|
SmokeY
Ukupno postova: 371 Lokacija: Mece Spol: Muško
|
sister je napisao/la: ›
haha...a avatar ti sve govori...
|
Tusche
Stvarno evo cekam da se topisc otvori glede te teme pa da cujem malo poblize od strane prisutnih te noci. |
|
_________________ People that scan away messages for entertainment are pathetic. Let me know if you find any good ones. |
|
|
|
honey
Ukupno postova: 230 Spol: Nebitno
|
Bastion je zakon!! jedino kulturno mjesto u osijeku i hvale vrijedno |
|
_________________ nije bogat čovjek koji puno ima, nego onaj koji malo treba |
|
|
|
kripl
Ukupno postova: 11 Spol: Nebitno
|
Baš je lijep, uredan i super nabrijan prostor! Svaka čast vlasnicima, pogotovo na cuga-partyima koje u zadnje vrijeme organiziraju... |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
e jel veceras ima neš neki party u BASTIONU AJ javi na
[email protected] |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
kent_slip Ukupno postova: 101 Spol: Nebitno
|
jel istina sto sam cuo da se poslije nove godine pocinju cajke pustati tamo??? |
|
|
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
kent_slip je napisao/la: ›
jel istina sto sam cuo da se poslije nove godine pocinju cajke pustati tamo???
|
Kako je krenulo zadnjih godina, to je sasvim moguće i ne toliko neočekivano.... Na žalost..... |
|
|
|
Mrki_2004
Ukupno postova: 87 Lokacija: Nepoznata lokacija LOL Spol: Muško
|
Fiona, kolko se ulaznica prodalo,jel ostalo još šta????? |
|
|
|
|
|