Autor |
Poruka |
kromosom
Ukupno postova: 104 Lokacija: Antigua and barabuda Spol: Muško
|
ako ne i naj odličniji. |
|
_________________ Štapičaste tvorbe koje se nalaze u jezgri stanice, i nosioci su gena. |
|
|
|
unLog!c
Ukupno postova: 84 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
JESSS!!!!! napokon narodno veselje u gradu, toga nismo jako dugo imali -.- |
|
|
|
|
|
Al Bandy Ukupno postova: 7 Spol: Nebitno
|
Jel i Alija dolazi s njim ? |
|
|
|
|
|
dino_bno
Ukupno postova: 1157 Spol: Muško
|
JESSS!!!!! napokon narodno veselje u gradu, toga nismo jako dugo imali -.-
|
aj ne kenjaj |
|
|
|
|
|
besprizorni Ukupno postova: 65 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
što bi bilo da dolazi netko stvarno dobar? Dino Merlin...de nemojte me zajebavati |
|
|
|
|
|
gum099 Ukupno postova: 115 Spol: Nebitno
|
aj ovaj ću put pokušati biti pristojniji...
u zg su ove godine bili soulfly, slipknot, i još hrpu kvalitetnih svirki po klubovima, dolazi im the cult za par dana. varaždin je imao prej*ben radar fest....
pobogu zdravko čolić i dino merlin???? |
|
|
|
|
|
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol: Žensko
|
Ljudi su različiti,pa tako imaju i različite ukuse.Ako vams e ne sviđa,ne morate ni pogledati najavu,a ni otići na koncert.
No ne razumijem potrebu ljudi da pljuju po svemu što im nije po guštu. |
|
_________________ ...Da te bar mogu probuditi
Kavu ti skuhati
U krevet donijeti
Pa te poljubiti
Al' toga nema i ne postoji...
http://www.last.fm/user/enyojthesilence |
|
|
|
stipica7 Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
hahah kakvi sve kretena ima na ovim forumima, samo pljuju po drugima i nikad nisu zadovoljni, ak to ne volis onda nemoj pljuvati niti uopce komentirati |
|
|
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
bravo...makar neću otić na ovo...jer ne slušam tu vrstu glazbe...al barem nisu neki lokalni izvođači...nakon moralesa i urbana sad eo i ovi...ne sjećam se kad je zadnji put bilo ovako nešto u ovako kratkom vremenu |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
|
nije to pljuvanje nego je žalosno da se ne dovodi nešto kvalitetno. moje mišljenje je da ima puno kvalitetnijih izvođača od Dine Merlina, a kako je trend da se grad iz godine u godinu sve više poseljačuje neće me čuditi ako koncert bude rasprodan. a ti stipice7 malo skrati jezičinu i probaj bez vrijeđanja nešto napisati. forum i služi tome da se nešto komentira bez obzira što netko misli o tome. |
|
|
|
|
|
dino_bno
|
nije to pljuvanje nego je žalosno da se ne dovodi nešto kvalitetno. moje mišljenje je da ima puno kvalitetnijih izvođača od Dine Merlina, a kako je trend da se grad iz godine u godinu sve više poseljačuje neće me čuditi ako koncert bude rasprodan. a ti stipice7 malo skrati jezičinu i probaj bez vrijeđanja nešto napisati. forum i služi tome da se nešto komentira bez obzira što netko misli o tome.
|
sta ti imas protiv merlina? i ostalih pjevaca s podrucja balkana? Velika vecina to slusa i zato se takvi izvodjaci i dovode, sta ce dovest one tvoje metalce il sta su vec kad nece bit tolko ljudi ko na ovim koncertima |
|
|
|
|
|
|
nije to pljuvanje nego je žalosno da se ne dovodi nešto kvalitetno. moje mišljenje je da ima puno kvalitetnijih izvođača od Dine Merlina, a kako je trend da se grad iz godine u godinu sve više poseljačuje neće me čuditi ako koncert bude rasprodan. a ti stipice7 malo skrati jezičinu i probaj bez vrijeđanja nešto napisati. forum i služi tome da se nešto komentira bez obzira što netko misli o tome.
|
sta ti imas protiv merlina? i ostalih pjevaca s podrucja balkana? Velika vecina to slusa i zato se takvi izvodjaci i dovode, sta ce dovest one tvoje metalce il sta su vec kad nece bit tolko ljudi ko na ovim koncertima
|
jesam li igdje napisao da imam nešto protiv njega? jesal li spominjao ostale pjevače s područja balkana? po čemu si zakljulio da sam metalac?? ajd sad idi ponovo pročitaj što sam napisao pa se onda javi. i da..žao mi je što npr. na nekom metal ili drugom koncertu neće biti više izvođača nego na Dini Merlinu..to samo govori o tome u što se grad pretvara... |
|
|
|
|
|
dino_bno
|
nisam tu mislio samo na tebe neg na sve koji pljuju po koncertu, neg reci mi u sta se to grad pretvara? |
|
|
|
|
|
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol: Muško
|
jesi ti isto jedan od onih što misli da cajke nisu za seljake ? |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
|
tinka_7
Ukupno postova: 103 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ne znam zasto se prepirete i zasto ste dosli na temu cajki. Dino Merlin je jedan vrlo dobar pjevac, cijene ga i mladji i stariji. Tko zeli otici, otici ce, a tko ne, ne ce i dobro. Mozda jednog dana bude ponude i za one drukcijeg izbora glazbe. |
|
_________________ Vidjela sam starca, bio je slijep, a ipak je rekao da je ZIVOT LIJEP!!! |
|
|
|
|
|