Autor |
Poruka |
Inertia Ukupno postova: 236 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Lijepo. Vidimo se na Shapeshiftersima! |
|
|
|
|
|
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol: Žensko
|
Malo su prećerali cijenu za Cetinskog, a? |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
|
rockeros
Ukupno postova: 661 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
naplaćuju jabuku i cetinskog???
bome ce lijepo biti setat kroz taj poluprazni grijani sator heheh |
|
_________________ crk'o nam Marshall-mislim na pojačalo |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
|
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Dylan
Ukupno postova: 818 Lokacija: New York Spol: Muško
|
Super, ali kako je moguće da je karta za Toni Cetinskog skuplja od one za Shapeshifterse? Gdje to ima smisla??? |
|
_________________ People are crazy and times are strange
I'm locked in tight, I'm out of range
I used to care, but things have changed |
|
|
|
Frost
|
Dylan je napisao/la: ›
Super, ali kako je moguće da je karta za Toni Cetinskog skuplja od one za Shapeshifterse? Gdje to ima smisla???
|
Tony je ipak član žirija u HTZ |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
luda
Ukupno postova: 28 Spol: Žensko
|
pretjeruju malo s tim cijenama.....al zato na Shapeshifterse valja otić |
|
|
|
|
|
Frost
|
za Shapeshifterse je cijena prava bagatela. |
|
|
|
|
FunkyLady Ukupno postova: 613 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Dylan je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Super, ali kako je moguće da je karta za Toni Cetinskog skuplja od one za Shapeshifterse? Gdje to ima smisla???
|
To sam i ja jutros Marina pitala |
|
_________________ „Koja se to bit otkriva nakon što svi društveni snovi iščeznu, a čovjek uvidi da su "mogućnosti vjere za njega posve dokinute"? Tijelo. Samo ecce homo, očiti patetični, konkretni čovjek. Jer "jedno je sigurno: meso smo, potencijalne lešine. Kad god uđem u mesnicu začudim se što nisam ondje, umjesto tih životinja."“ |
|
|
|
Dylan
Ukupno postova: 818 Lokacija: New York Spol: Muško
|
FunkyLady je napisao/la: ›
Dylan je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
To sam i ja jutros Marina pitala
|
Je, je |
|
_________________ People are crazy and times are strange
I'm locked in tight, I'm out of range
I used to care, but things have changed |
|
|
|
Inertia Ukupno postova: 236 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Pa cijena je skuplja vjerojatno zato što je Tony trenutno najpopularniji izvođač u državi, interes za njega je velik, pa organizator vjerojatno ide za time da ako stavi nešto veću cijenu ulaznice od uobičajene, ljudi će ionako doći a i extra profit je tu.
Što se tiče Shapeshiftersa, stvarno sam se iznenadio za cijenu, nisam mislio da će biti ispod 100kn, stvarno svaka čast. Vidimo se! |
|
|
|
|
|
El-Fatih
Ukupno postova: 208 Spol: Muško
|
ma cijena prava sitnica....idem na sve....pa cu pjevati sa svima...a tko pjeva zlo ne misli....
P.S. probat cu od shapeshiftersa narucit da mi pjevaju zvoncice |
|
_________________ Vjerujem u boljitak, ali u svoju glavu, srce, ruke i lopatu jos vise!!!! |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
|
Eto ja iz pouzdanog izvora znam da je Tony skuplji od Shapeshiftersa. E sad razlog leži u tome što ga je taj HTZ digao u zvijezde. Ne treba uopće spominjati koliko ga je ljudi gledalo u ZG-u. Čisto sumnjam da bi ga prije par godina toliko došlo gledati. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
crazy horse
Ukupno postova: 15 Spol: Nebitno
|
Jesen uz Osječko bila je stvarno nezaboravna i izuzetno posjećena tradicionalna osječka rock manifestacija.
Ovim programom osječka pivovara šalje poruku da definitivno odustaje od rock'n'rolla...
To me stvarno čini tužnim.
Ali ipak thumbs up za Shapeshifterse. |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
crazy horse je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Jesen uz Osječko bila je stvarno nezaboravna i izuzetno posjećena tradicionalna osječka rock manifestacija.
Ovim programom osječka pivovara šalje poruku da definitivno odustaje od rock'n'rolla...
To me stvarno čini tužnim.
Ali ipak thumbs up za Shapeshifterse.
|
bože dragi, ovu manifestaciju organiziraju dečki iz we love musica i osječka pivovara nema veze sa organizacijom nego im je samo vjerovatno sponzor i nisu mogli utjecat na to kakva će glazba biti..
cane je napisao/la: ›
|
Eto ja iz pouzdanog izvora znam da je Tony skuplji od Shapeshiftersa. E sad razlog leži u tome što ga je taj HTZ digao u zvijezde. Ne treba uopće spominjati koliko ga je ljudi gledalo u ZG-u. Čisto sumnjam da bi ga prije par godina toliko došlo gledati.
|
prije 2 godine nebi cetinski mogao napunit mini teatar a ne šator i to za 90 kuna, iako sam malo skeptičan kolko će ljudi bit budući da je 90 kuna a stavili su ga prije božića, znači prije neg što klinci podobijaju para. xD |
|
|
|
|
|
|
|