Autor |
Poruka |
punjena paprika Ukupno postova: 14 Spol: Nebitno
|
ne preporučujem |
|
|
|
|
|
MajaM Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
haha. zašto ne preporučuješ? |
|
|
|
|
|
cibura1
Ukupno postova: 146 Lokacija: osk-rtf Spol: Muško
|
a jel bi mogli stariji malo... npr ja cu sda 17 godina u 2 mjesecu.. jel bi se moglo onda |
|
|
|
|
|
Someone
Ukupno postova: 191 Lokacija: Skoro pa Osijek Spol: Muško
|
Predvorje dvorane? Koji je to točno dio? |
|
|
|
|
|
plavusaa Ukupno postova: 147 Spol: Žensko
|
Prednji dio dvorane kad stepenicama ides gore, bila sam tamo na partyu od Fashion Incubatora i stvarno je bilo odlicno, prekrasan prostor.
Someone je napisao/la: ›
Predvorje dvorane? Koji je to točno dio?
|
|
|
|
|
|
|
-xoxo-
Ukupno postova: 102 Spol: Žensko
|
ko radi te plakate nakaradne da mi je znat... |
|
|
|
|
|
vanja.ladydance Ukupno postova: 18 Spol: Nebitno
|
Dragi studenti kod mene ćete imati popust na ulaznice '' Sexy&Glam '' dočeka Nove Godine uz predočenje x-ice
Više informacija uskoro!!! |
|
|
|
|
|
vanja.ladydance Ukupno postova: 18 Spol: Nebitno
|
Predvorje dvorane Gradski vrt! |
Opis: |
|
Veličina: |
72.24 KB |
Pogledano: |
82 put(a) |
|
Opis: |
|
Veličina: |
40.03 KB |
Pogledano: |
81 put(a) |
|
|
|
|
|
|
chosen
Ukupno postova: 587 Spol: Nebitno
|
Ono što volim od WLM je što svaki put dovedu neke najnepoznatije djice i onda se ponašaju i razlgasaju kao da su doveli najbolje svijetske Dj ^^ |
|
_________________ ▲
▲ ▲ |
|
|
|
Bastion Osijek Ukupno postova: 177 Lokacija: Tvrđa, Osijek Spol: Nebitno
|
|
|
|
|
Joj ajd mal budite sretni i zahvalni da pored vas itko zeli nest organizirati. Pa ja ne vjerujem, pa da stvarno dovedu najbolje DJ-eve na svijetu (što je stvarno i relativan pojam, ukusi su razliciti, Tiesto koji je koliko, 3 puta proglasen najboljim DJ-em, garantiram da ga ovdje 200 ljudi moze popljuvati). Iskreno sumnjam da ovdje ista vise moze uspjeti. Da napravimo par uspjesnih partya za redom, sigurna sam da bi i dovodili ''najbolje svjetske DJ-eve'' jer bi bili u mogucnosti to organizirati, ali ovako čemu i još bolje pitanje kome?
chosen je napisao/la: ›
Ono što volim od WLM je što svaki put dovedu neke najnepoznatije djice i onda se ponašaju i razlgasaju kao da su doveli najbolje svijetske Dj ^^
|
|
|
|
|
|
|
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol: Nebitno
|
LoL
Pitaš li se zašto nemože uspjeti i tko je kriv?
Btw DJ MAG je drlog od časopisa i nije mjerilo kvalitete, već popularnosti. Nekada su bili popularni i Marina Perazić, Senna M, Duško Lokin... |
|
_________________ Imali smo i većih problema pa ih nismo riješili! |
|
|
|
chosen
Ukupno postova: 587 Spol: Nebitno
|
plavusaa je napisao/la: ›
Joj ajd mal budite sretni i zahvalni da pored vas itko zeli nest organizirati. Pa ja ne vjerujem, pa da stvarno dovedu najbolje DJ-eve na svijetu (što je stvarno i relativan pojam, ukusi su razliciti, Tiesto koji je koliko, 3 puta proglasen najboljim DJ-em, garantiram da ga ovdje 200 ljudi moze popljuvati). Iskreno sumnjam da ovdje ista vise moze uspjeti. Da napravimo par uspjesnih partya za redom, sigurna sam da bi i dovodili ''najbolje svjetske DJ-eve'' jer bi bili u mogucnosti to organizirati, ali ovako čemu i još bolje pitanje kome?
chosen je napisao/la: ›
Ono što volim od WLM je što svaki put dovedu neke najnepoznatije djice i onda se ponašaju i razlgasaju kao da su doveli najbolje svijetske Dj ^^
|
|
dijete...ajde se drogiraj kao i sva normalna djeca... |
|
_________________ ▲
▲ ▲ |
|
|
|
|
Nikad cula za njih no nema veze. Dobro to stvarno znam bubnila sam primje Ali popularnost će napuniti dvorane i klubove ne kvaliteta. Šta ti vrijedi dovesti nekog odličnog DJ-a za kojeg nitko nije čuo. Jednostavno mi smo takav grad i ta glazba u našem gradu prođe svaki deseti put.
Pa ja se sjećam, mislim stvarno nemam pravo i spominjati to jer sam za vas klinka, ali kad je bio Ronski Speed mislim 2007. god koji je meni tad bio ok, pa to je sramota da tak malo ljudi bude.
A eto ako treba priznajem glupa sam, vi ste jako pametni pa se nadam da ćete nam vi organizirati nekog najboljeg svjetskog DJ-a, bas bi rado to vidjela.
avantgarde je napisao/la: ›
LoL
Pitaš li se zašto nemože uspjeti i tko je kriv?
Btw DJ MAG je drlog od časopisa i nije mjerilo kvalitete, već popularnosti. Nekada su bili popularni i Marina Perazić, Senna M, Duško Lokin...
|
|
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
plavusaa je napisao/la: ›
ali kad je bio Ronski Speed mislim 2007. god koji je meni tad bio ok, pa to je sramota da tak malo ljudi bude.
|
Pa zar ti iskreno misliš da itko u ovom kraju RH, osim onih koji prate tu glazbenu scenu, znaju tko je Ronski Speed (koji je btw. rasturio O2, baš sam se dobro proveo)?
Daj se uozbilji malo.
A mogli bi i svi na temi malo u tom smjeru. Kad se dovede netko poznatiji - "aaa komercijala fuj bla ser". Kad se dovede netko manje poznat - "aaa za njega nitko ne zna garant je loš bla ser truć". - Kad se dovede žensko (koje je usput i relativno zgodno) - "aaa pokušavaju nam prodat sise i guzice a mala garant ništ ne zna bla ser truć".
Ponašate se kao hrpa razmažene djece koja kao da MORAJU ići na ovaj event. Pa... ne morate. Možete ostati kod kuće jer je kod kuće urbano i cool i bit će vam sigurno super. Možete ići negdje drugdje. Jer po pitanju elektronske glazbe narodu više očigledno nitko ne može ugoditi da svima bude super. I za Davida Moralesa se svaki put kokodakalo "hnjeee ovo ono" pa su na kraju svi otišli i dobro se proveli.
A ovi "najbolji svjetski DJevi po DJ Magu" su najbolji samo zbog jedne stvari - imaju jako dobar marketing iza sebe. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
|
|