Autor |
Poruka |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
fatcat je napisao/la: ›
Pink Floyd na tamburici??
|
Bolje nego na harmonici... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
Osječanin je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Bio na seoskoj vatrogasnoj zabavi, 200 ljudi ( al nije bila gužva,taman),svirala 2 benda, tamburaši i zabavnjaci, plesalo se i pilo cijelu noć do jutra(u pola 6 kada smo odlazili taman su tamburaši prestali svirati a instrumente u ruke uzimali zabavnjaci , šteta što sam morao ravno sa zabave na posao jer bi se u protivnom razbio k'o guzica , mlađih i starijih podjednako pa se sviralo sve živo, od "Moj Ivane "i "Grad na Dravi" (zahvaljujem tamburašima iz Strizivojne što su si dali truda i naučili svirati himnu navijača Osijeka ) do Mate Bulića i Pink Floyda... Sve u svemu, predobro...
|
|
|
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
Circa je napisao/la ( Pogledaj post): ›
fatcat je napisao/la: ›
Pink Floyd na tamburici??
|
Bolje nego na harmonici...
|
Očito nisi gledao "Schultze gets the blues" |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
lufus je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Bio na seoskoj vatrogasnoj zabavi, 200 ljudi ( al nije bila gužva,taman),svirala 2 benda, tamburaši i zabavnjaci, plesalo se i pilo cijelu noć do jutra(u pola 6 kada smo odlazili taman su tamburaši prestali svirati a instrumente u ruke uzimali zabavnjaci , šteta što sam morao ravno sa zabave na posao jer bi se u protivnom razbio k'o guzica , mlađih i starijih podjednako pa se sviralo sve živo, od "Moj Ivane "i "Grad na Dravi" (zahvaljujem tamburašima iz Strizivojne što su si dali truda i naučili svirati himnu navijača Osijeka ) do Mate Bulića i Pink Floyda... Sve u svemu, predobro...
|
|
Pozdrav članovima foruma koji su bili na zabavi |
|
|
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
bila kod lege u kući... nas 20 bilo oki...al nam ostalo cuuuge ajme... (kad dečki kalkuliraju uvijek više neg što mog svladati...ccc) opet ić tamo...hhhmmm uvijek ...ekipa je dobra tako da..... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol: Muško
|
|
|
|
Fiona
Ukupno postova: 9 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
bila u pivnici...bilo mi predobro...i sigurno bi isla opet... |
|
|
|
|
|
noob
Ukupno postova: 182 Spol: Muško
|
jel bio ko u Slaviji da napiše kako je tamo bilo? |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
Osječanin je napisao/la: ›
|
|
Pozdrav članovima foruma koji su bili na zabavi
|
i onima koji su proveli pola noći na wc-u?
|
|
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
marrai je napisao/la: ›
Moram priznati da su mi bolji neki izlasci petkom nego sam sinoćnji doček...ništa spešli,OBP,previše ljudi,tamburaši odlični,klopa bez zamjerki samo ta gužva mi ne odgovara.Nisam ni očekivala puno pa se nisam ni razočarala,ali za idući doček sama sebi želim intimno putovanje u neke toplije krajeve...
|
Hmm, nisam te bio skužio....
Gužve je bilo samo na tamburašima, a dolje i gore bilo baš ugodno. Kljuca je stvarno bila super... jedino su malo zakazali sa šampanjcem, nisu ga donijeli na vrijeme pa sam morao ići sam po konobara poslije ponoći.
Sve u svemu, bilo je OK. A i ja bih sljedeću novu dočekao na južnoj hemisferi... bliže ekvatoru nego polu... |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
|
|
Pozdrav članovima foruma koji su bili na zabavi
|
Gdje je bila ta zabava? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
bila i ti,Cat? pričaj nam malo,meni se čini po ovome gore što čitam da je bilo ludo i veselo |
|
|
|
|
|
|
marrai je napisao/la: ›
bila i ti,Cat? pričaj nam malo,meni se čini po ovome gore što čitam da je bilo ludo i veselo
|
s obzirom na to da sam većinu vremena bila trijezna i pola noći provela na wc-u, bolesna kao pas, bilo je i prilično dobro! da sam mogla papati i piti što sam htjela, gdje bi mi bio kraj... obzirom da sam i utakvom stanju plesala do 6, čini se da je bilo tako dobro kako kažu... |
|
|
|
|
|
|
|